Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , casuta piticilor arata www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub1=22&title=...vestea%20lui%20Alba%20ca%20zapada&aaa=1&pagina=1&id=4011691&ev=detalii" target="_blank">cam asa Bianca mea e tare incantata de ea, eu...nu prea pentru ca nu mai avem loc in casa de jucarii...

Alina , scoala franceza nu stiu...decat scoala americana sai ISB care este al turcilor si au predare in engleza

Cristina , felicitari pentru motata mica ca a dormit asa si felicitari pentru tine ca ai reusit sa o pacalesti sa manance te miri ce ca ii creste parul

Lavi , ce a gatit bun sora ta? Da-ne si noua reteta poate experimentam si noi

eu am ajuns sa urasc vremea de afara...eu care iubesc iarna...dar acum nu mai pot e prea mult si pentru mine. Ce ma supara este ca e ud pe jos si baltoace la tot pasul ca asa de frig sau de zapada nu ma satur desi putina caldura si frunze verzi nu as refuza acum

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Alinus, eu am o cunostinta, o tipa din Germania, care o are pe fata cea mare la Sc Franceza, e multumita, dar i-a fost greu sa intre, pentru cei cu cetatenie franceza e f usor, insa, au locuri rezervate. Cred ca sunt si subventionati de guvernul francez.

F multi expati locuiesc in Bucuresti in jurul parcului Herastrau, cam toti zic ca e mai bine decat s-au asteptat. ce-i drept s-au si asteptat la foarte rau :) Si au bonusuri de lumea a treia :) asa ca sunt multumiti.

Cu naveta Galati-Bucuresti, nici eu nu l-as incuraja, drumurile sunt asa cum sunt, mai bine vizite bilunare in Franta.

Ar mai fi o solutie, daca ei nu pot sta despartiti (sotul meu ar fi asa) si anume scolarizare privata, cu profesori vorbitori de franceza, la Galati. Franta stiu ca accepta home-schooling-ul cu dat de diferente prin posta, etc.

Pentru 3-4 ani mie nu mi-ar placea varianta asta, dar e o idee :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cata
Miha ar putea oare prietena ta sa spuna prin ce agentie se gasesc apt sau pe cine sa contacteze? Ref scoala, e multumita de profesori ?( asta a fost una din intrebarile tipului, de parca ar avea de unde alege! ) El e francez si stiu ca din oficiu li se face loc la orice scoala franceza din lume

Buna ideea de home schooling!

Plec sa o recuperez pe fii-mea si...back la impachetat. Oh da, J-6 pana ma mut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush Nu mai e nimic nou legat de servici, s-au linistit de tot apele... probabil linistea dinaintea furtunii. Poate ma auzi si pe mine acus' ca pun intrebari de genul celor puse de tine pentru ruda ta Oare v-am spus ca firma noua care ne-a cumparat are birouri si in Bucuresti?

In rest, nu prea am nimic de zis, de-asta tac chitic. Rianna e bine, Doamne multam. Si vremea e asa ca de primavara in Romania, deci nu ma pot plange.

Tania, imi pare rau de pierderea ta Eu am pierdut doar un bunic, si de el nu eram apropiata; nici nu vreau sa ma gandesc cand s-o intampla ceva cu cei de la Hateg...

Lavi, ce weekend frumos ati avut voi asa-ntre fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Miha80, pentru fruntea Mayei! Offf, ce patanie! Si eu m-as fi speriat de numa'. Pe de alta parte, tare-mi plac perlele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Alinus raspunsul este da la toate intrebarile, a fost o data cu serviciul apoi in vacanta, pe cont propriu, pt ca i-a placut f mult.

catutza nici eu n-am retinut prea bine ce a facut acolo, a iesit bun dar nu e genul de mancare pe care il prefer eu, prea condimentat(si-asa zice sora-mea ca a facut o varianta "light", ca pentru mine ). Eu prefer mancarea mediteraneana dar si felurile arabesti am observat ca-mi plac (nu toate).
Orezul a iesit f bine si le-a placut fetelor, trebuie sa fac si eu asa. A mai facut o mancare de legume care la adulti ne-a placut f mult dar fetelor nu, pui cu caju (eu nu ma omor dupa pui) si o salata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello romanesc! Of. De ce a trebuit sa ma intorc?

Dupa cum cred ca v-ati dat seama, m-am repatriat cu o "deosebita" dragoste de tara si ai sai locuitori. Deci declar sus si tare ca vreau sa ma mut in Spania. Definitiv. E tara mea de suflet. Stiam asta, nu e o noutate. Plus limba mea preferata. Plus clima sublima. Numai plusuri.Poze...nu stiu cand, ca-s arhi-mega full la serviciu, plus o perioada nasoala de tot, ca peste tot in bugetarimea romaneasca.

Am citit doar vestea trista a Taniei. Draga mea, multa putere iti doresc! Condoleante!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki bine te-ai repatriat! Si mie mi-a placut madridul, din toate punctele de vedere dar mai ales social life....Acomodare lina!

BTW, ruda asta care va veni sa lucreze in galati, vine din Spania, Valencia...

Va recomand o serie, noi stam lipiti de TV in fiecare seara, The Tudors, poate il vedeti deja....noi doar ce l-am descoperit. E superb ( bon, despre viata amoroasa a regelui Henry al nu stiu catelea, insa intriga e foarte bine prezentata). Actorii si decorurile also dementiale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

Eu sunt fan the Tudors dar la noi se difuzeaza pe HBO si nu am prins decat cateva serii.Acum nu mai avem HBO acasa.

Diseara sunt invitati la Mc D pt o petrecere de la 8 la 9.30 seara.Mi se pare cam tarziu dar ai mei au sarit in sus de bucurie!Am luat sarbatoritei o joc din acela Noriel cine stie castiga si o casutza mica de papusi.Cand am ajuns acasa normal ca am fost controlata si cand au gasit cadourile le-au infascat si au fugit cu ele in sufra, nu mai vroiau sa le lase, etc...V se agatase de joc si spunea ca e al lui
Data viitoare nu mai vb cu ei despre cadourile altor copii.

Sunt super incantata ca i-am luat lui V 6 maieuri Marks and Spencer cu 40 de lei , reduse de la 80 de lei si niste chiloti de la C&A.
La M&S aveau si sosete la reducere, sunt de calitate.

Am gasit in Cta niste magazine, cotetze le spun celelalte fete, care aduc haine de export, de firma la preturi de nimic.Voi stiti prin B asa ceva?Camasa 50 de lei, costum 150 lei, etc si f frumoase.
Eu am gasit la un magazin amarat de aici din piata Dr Taberei, amestecate cu alte chinezisme, un trening superb, lucrat pt Germania si l-am luat cu 15 lei.In mall sigur este 100 de lei.Plus pijamale cu 12 lei cu Ben Ten, etc.Impartasiti si cu noi, mai facem economie!
Va pupam!

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ile, desi nu-s din Bucuresti , iti spun eu ... in complexul H (in Herastrau) sunt vreo doua astfel de magazine! Au camasi dragute (office cam la 50 ron) si super camasi cu butoni (astea-s cam 70 ron. si mie imi plac de mooor). (unul dintre magazine se numeste Tranio, si celalalt nu mai stiu, oricum nu e greu sa le gasesti).

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput