Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Condoleante Tania. Dragostea ramane si dincolo de moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello,

N-am mai intrat saptamana asta, ca am fost necajita, Maya s-a impiedicat in casa, s-a lovit de muchia unui perete si s-a taiat la frunte, are 7 copci. Marti ii scoatem firele, sper sa fie ok, arata mai bine cicatricea acum, la Gr. Alexandrescu au si laser la sectia de chirurgie plastica, o voi da si cu niste creme si sper sa fie bine.

Din fericire osul nu are nimic, si neurologic e ok ( ne-am speriat ca in taxi pana acolo spunea ca i-a amortit limba, probabil doar de la sperietura si plans.)

Of, of, era 10.30 seara, ne pregateam de culcare, a fost tare pe nepregatite totul...

Tania, condoleante! Stiu sentimentul de care vorbesti, de casa goala si radacini taiate...

Mara, sanatate multa copiilor!

Maria, mi-o imaginez pe Ana mimand pisicute, ce dulce :) De acord cu tine cu privirile dezaprobatoare cand nu disciplinezi copilul ca la carte...eu cred ca e vorba de oameni care n-au fost tratati cu prea multa iubire, sunt inraiti si li se pare nedrept cand vad cum alti copii au parte de o soarta mai buna. Nu la nivel constient, desigur, dar e clar ca prefera sa perpetueze duritatea si nu sa-si confrunte propriii demoni.

Si intr-un ton mai vesel, ultima perluta a donsoarei. M-a intrebat ce e aia Sfantul Valentin, i-am zis ca e o sarbatoare, o zi speciala a oamenilor care se iubesc, si se dau cadouri.

Maya: Eu ma iubesc foarte mult! Ce cadou primesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MIHAELA, ce patanie! sper sa fie ok maya si sa nu ramana un semn prea urat! oricum, ai dreptate, important e sa fie neurologic in regula, cicatricele nu prea mai sunt o problema acum ...

va invidiez ca mai aveti putere sa mentineti colectia pe prima pagina, eu de-abia am timp sa va citesc! foarte interesante ultimele discutii!

TANIA, condoleante!
DELIA, cum mai sunteti voi?
sanatate tuturor si va doresc o saptamana foarte buna !

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aoleu, ce se intampla, am intrat in zodia accidentelor?

Mihaela80 pupici Maiei, sa-i treaca buba usor si sa ramana fara semne. Super perla!

Si Ilinca a facut o boacana aseara, a luat aparatul de ras al lui Doru si s-a dat cu el pe barba. Evident, s-a taiat, slava Domnului, foarte usor, dar a plans o ora din cauza sperieturii. Cand am intrebat-o ce a fost in capul ei, cica "am vrut sa-mi creasca barba, asa, ca tati"

Ripley ne mai spui si noua ce mai faceti? Sper sa se fi remediat problemele de care ziceai, poate a fost doar o criza de moment, normala in orice familie.

Am intrat in zodia Tigrului (e si a mea). Poate mai auzim si de lucruri bune, cica noul semn aduce schimbari.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Bianca, Felicia, multumesc!

Pupici si de la mine pentru Ili, sa uite de sperietura, vai de mine, ce le poate trece prin cap. si Maya are acces la aparatele de ras, o sa ii reamintesc pericolul umblatului cu ele.

Apropo de etapa accidentelor, chiar ma gandeam, ori ne-am relaxat noi, ori au prins ei curaj si fac lucruri de care le-ar fi fost frica inainte. Eu sunt cu siguranta mai putin atenta decat eram, mi se pare mare si nu mai stau atata dupa ea.

In seara aceea la camera de garda m-am speriat foarte tare (eu am fost foarte relaxata intotdeauna, Maya s-a urcat singura pe tobogane inalte de la 1 an jumate, mergea bine, avea control bun), sper sa imi treaca. Alaturi de noi era o fetita de 8 ani care avea mari probleme cu gatul dupa ce cazuse din pat, prin somn...si inca un copil mai mic care inghitise foarte multe pastile, amestecate, nici mama lui nu stia ce erau, ca erau din depozitul bunicilor :( la care se afla copilul in seara aia. Il adusesera la timp, i-au spalat stomacul si erau intregi pastilele, nu se absorbise mai nimic, din fericire.

Pupici multi, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am si eu o rugaminte... cine a decretat deschisa sesiunea de cazaturi si lovituri, s-o si inchida oficial.

eu am cazut... ca-n desene animate. nu mi-am dat seama ca am firul de la laptop rasucit peste picioare, am pus laptopu jos, si am dat sa merg... cazut, invinetit genunchiu, rupt ochelarii... si un cucui frumos la tampla.

ieri iris parca avea pietre de picioare. a cazut de pe scaun, s-a lovit rau la picior. s-a aruncat in pat, dat cu capul de perete. sare sa se joace, cu capul in piciorul la masa.

asa ca m-am apucat sa-i ondulez parul, si a dormit toata noaptea cu moate, pt ca a doua zi sa aiba parul ca printesele, cu bucle. de dimineata era in extaz cand s-a vazut in oglinda.

e cam suparata, ca azi a incoltit-o popa la biserica, si i-a dat, citez, "o porcarie". am botezat-o pe finuta noastra, si, cum iris era numai dupa coada mea, cand am plecat de la altar, cei doi popi au incoltit-o... am niste poze dementiale, extrem de expresive, despre ce crede iris despre vin. cand mi-o veni prima data manga acasa, dupa vre-un party, o sa-i arat

ce face fi-mea acum> alba ca zapada si frumoasa adormita sunt in chiloti. in vizita la ariel, care e cu coada pusa. si toate trei il calaresc si-l pupa pe sebastian, ca avem o versiune de plus. din cand in cand le scoate pe mal. le pune rochiile, ariel da jos coada. deh, sunt "pe pamant". iar dialogurile dintre papusi sunt copiate la indigo dupa "inceputurile lui ariel".

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , multa sanatate la fata, sa nu ramana nici macar un semn !

Cristina , off si tu cazi? Vreau sa vad poze cu printesa buclata

Flicia , deci vrea barba ca a lui tati fata voastra Cred si eu ca s-a speriat.

de la noi nimic nou, Bia asteapta Pastele ca sa ii aduca iepurasul casa piticilor, eu nu sunt prea incantata dar daca ea isi doreste probabil ca asta va primi, in rest...nimic nou

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cristinamh macar Iris s-a strambat la vin, ca Ilinca a facut"miam, miam" de nu mai stiam cum sa ies din biserica, ptr a rade in voie
Nasoala cazatura, am mai inteles ca mai si muncesti la lucrare. Macar te descurci fara ochelari?

Mihaela80 eu sigur am fost mai neglijenta, deoarece am crezut ca Ilinca isi da seama de pericole de acum, am vazut ca se speria numai cand ca pun mana pe o foarfeca. Ce-o fi fost in capul ei aseara, nu stiu, dar sa-mi fie invatatura de minte.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

feli, ochelarii din fericire nu s-au spart. doar i-am rupt, si cand nu mai pot, ii folosesc pe post de lornion... lucrarea e in faza 2, adica la prof la corectat. apoi faza 3, refacere (poate o sar), faza 4 / print si cu ea la facultate.

cata, aici

feli, 1, 2, 3,
4,
5, dar nr. 4 e de baza...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Miha un pentru Maya!
Simpatica foc cu "eu ma iubesc"

Feli aoleu si of, bine ca nu s-a taiat mai rau! Tare faza cu barba lui tati

Cristina faina figura a scos Iris

Noki ce faci, te-ai intors din paradis?

Mergi la inceput