**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Alinax, faptul ca are tendinta sa paseasca cica e un lucru care trebuie sa-l faca in jurul varstei de 6 luni.
Monica2008, da, ii trebuie si Irinei un pic de fitness si se vor rezolva micile pb. ![]()
noce, si eu cred ca se mai exagereaza. Oricum aseara cand am pus-o in picioare statea chiar bine sprijinita si mai ridica piciorusul sa paseasca. Cred ca la dr era prea obosita si era ora de somn, si nu executa ce vroia dr. Dar tot ma duc la miscare ca stiu cat de buna e pt dezvoltare.
Motana, nici eu nu stiam ce trebuie sa faca la 6 luni. Nici nu le ridicam in picioare. Faceam doar exercitii de stat in fundulet si rostogoliri. A, si Laura se intoarce de pe spate pe burta de vreo 2 zile, dar nu asa ca Irina care e speedy si totusi hipotonica 
Alinutza, felicitari pt kg in minus!!!
Uliasi, accept o cafeluta calda
, multumesc.
Giova, mersi de varianat cu apa. Aici va intra sotul meu in actiune ca el le face baita.
mqqm, si mie mi se pare ciudat ca din ce am citit, la 6 luni trebuie sa stea in fundulet in echilibru. Acum aud si sa sprijine in picioruse. Bine ca nu-mi zice ca deja trebuia sa umble. 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
Moniland spune:
Cu biscuitii m-am lamurit. Zic pas pana la 8 luni cand am citi ca sunt indicati.
Meniul de azi pe langa mesele de lapte: nectarine la ora 11 si la pranz supica/pireut din morcov, patrunjel, pastarnac, telina, gulie, ceapa, si pt prima data cartof.
Am auzit ca a aparut spanacul, voi le-ati dat spanac? Combinatia cartof-spanac am inteles ca e tare reusita. De avocado ce stiti, e ok? Banane le dati?
Am vrut azi sa le dau pireut din pere sa le mai inmoaie scaunul, dar am zis ca mai bine le bag cartoful.
de
Laura Ioana
meleea spune:
Motana,Giova,Mqqm, multumesc pt lamuriri.... cred ca pana la urma o sa iau de aici pe probate sa nu am surprize.
cu britaxul.... nu ne-a dat nici-o clema, iar toate clemele de la scaun erau inchise ,ca ne-am tot stors creieri vre-o 2 ore ...sa-l facem sa nu se mai miste
. azi ma duc sa probez si un maxi cosi si chico ,ca e musai sa luam altul ca nu mai sta confortabil deloc saracutul......si plange ,el care nu zicea nici pis
o sa-l iau in scoica lui Patrick ca e mai larga (chicco)
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
meleea spune:
Scuze ca insist pe subiectul asta ...... Giova ,zici sa iau cu isofix nu? diferenta intre un maxi cosi cu isofix si acelasi scaun fara este de 10 mil la miniblu , dar daca merita.... nu-i problema 
![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
Moniland spune:
meleea, si eu zic cu izofix. E mult mai bun, se fixeaza mult mai usor si are stabilitate mai buna. Si eu cu izofix o sa-mi iau, sper sa o mai ducem un pic cu scoicile ca ma ajuta si la "carat" copii.
de
Laura Ioana
Giova spune:
Meleea musai cu isofix, vezi sa aiba si masina voastra asa ceva. eu regret si acum ca nu am luat. si separat nu pot sa iau, mai ales la urmatoarea grupa, ca se face direct din scaun, nu ca la scoica.
Maxi cosi sunt foarte scumpe scaunele, eu totusi as merge pe bebe confort, sa tii cont si de husa scaunului. sa fie de bumbac, de nu transpira copilul la greu in ea. mor ca astea de la Chicco sunt sintetice...a transpirat Marco pe drumul de Italia Romania, de l-am adus cu bronsita. I-am facut eu huse din bumbac pe urma, sunt de cumparat dar au niste preturi
.
Micaalsa exact ca si sotul tau gandesc si eu. daca iasa tot baiat? nu ma mai risc.
Moniland si noi am incercat in apa sa paseasca, am auzit la tv un kinetoterapeut. de fapt al meu sot, ca tot el le face si baietilor baita.
Spanac nu i-am bagat inca, am vazut pe piata,totusi mai astept putin.
am pus si eu iaurt la facut...de vreo 2 ore e la aparat. credeam ca ala grabeste lucrurile, dar vezi de treaba...tine vasul ala cald pt. borcanase, atat. sa vedem cand o veni factura de curent...caci inca nu e gata
.
L-am facut si eu cu smantana ca nu am iaurt acasa. sper sa fie acrisor, si nu dulceag.
www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">poze noi
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Ciao,fetili!!!!Noi avem dermatita atopica,confirmata de dr
e o forma mai usoara,se pare ca nu-l deranjeaza pe Balazs,adica nu are mancarimi&co.....Luni am fost la medic,la tg-mures.....Ne-a prescris niste analize,care se fac in germania,pt. a depista daca e alergic bb la ceva....lapte,,detergenti,praf,polen,etc.....Buuuuun.....mergem ieri din nou la Tg-Mures pt a recolta sange(ce se trimite in germania).....si asistenta n-a reusit.....am crezut ca mor acolo,imi urla copilul,sotul il tinea cat de cat nemiscat,iar bb saracutul pur si simplu era terminat.....acum nu-mi dau seama,asistenta era nepriceputa
,sau asa ne-a fost norocul....intr-adevar nu i se vedeau venele deloc-deloc,e si grasunel,dar totusi,ma gandesc,cum e posibil sa nu reuseasca sa-i recolteze sange?L-au intepat de doua ori,fara rezultat.....Pana la urma am zis stop,nu l-am mai putut vedea chinuit acolo,fara sa-i curga un strop de sange....Luni o sa vorbesc cu doctorita,sa vedem ce ne mai zice.....Ma bag la recuperat,daca ma lasa bbPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MONITZA86 spune:
hello si de la noi!
Asteptam cu neradare sa iasa dintisorii ca e de jale!Am iesit si noi ieri afara si a dormit asa de bine si cand ne-am intors a fost fresh si eu varza.
Dienutzaasa fac si eu branzica si ii place foarte mult.
Corinnatrebuie sa ai rabdarecu bebe ,orice inceput e greu.Incearca sa-i dai ce ai observat ca-i place si apoi adaugi cate ceva noupoate are succes!
alinutzasper sa depasesti repede perioada grea si sa fie bine !
theeafelicitari pt noua casutza si pentru dintisori!vrem si noi
.ne incearca rabdarea
Monilandsi eu ii dau avocado in combinatie cu mar sau par dar u prea ii place.Nu i-am mai dat acum de cateva zile am sa incerc saptamana viitoare poate o sa vrea.Banana ii dau amestecata cu branzica ,foarte mult ii place.
Merg sa-i pun la fiert legumele?revin
David Andrei
Oliver Nikolas
Octavian Teodor
Stefan Gabriel
Lucas Gabriel
Lukas James
Denis Andrei
Ernest Samuel
Daria Ioana
Sa cresteti mari si frumosi!
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
siacob spune:

Intru pe fuga sa va anunt ca de aseara de-a iesit primul dintisor!!!

.
Bucuria e mareee ca la noi a fost cu urlete, ieri a fost o zi de cosmar. A plans Beatrice in continuu si aseara in sfarsit i-a spart dintisorul gingia. Dupa, s-a linistit copilul si nu s-a mai trezit azi noapte decat de 2 ori
.
Ultimele pagini le-am citit mai pe diagonala, asa din aduceri aminte:
Alinutza l-am vazut pe printisorul tau, frumos foc
. Cat despre partea cu diversificarea lenta cam nasol mai ales ca spui ca ar manca Eric.
Moniland nici eu nu stiam ca trebuie sa stie sa paseasca dupa 6 luni. Eu pana acum nu am fortat-o nici sa stea in fundulet, nici in picioare. Toate le-a facut cand a vrut ea. Abia dupa 6 luni jumate a inceput sa stea in piciore, si doar de vreo 3 zile da cate un pas, doi.
Pooh imi pare rau ca Balasz are dermatita. La 2 luni am fost si noi la prima recolatare de sange care a fost un mare esec si mai aveam putin si plangeam langa copil. Cica tb sa curga repede sangele in eprubete ca altfel se coaguleaza proba. Dupa recoltare am ajuns acasa cu bratul de deasupra cotului in jos vanat
...asa ca va doresc o recolatre fara chinuri.
Am fost ieri la premaman la AFI sa caut instrument
si se terminasera. Mi-au spus vanzatoarele sa mai trec dupa 20 februarie ca mai primesc marfa. La DM n-am gasit nici eu.
Azi poate avem o zi mai linistita si mai revin io...
pooh spune:
Alinutza,imi pare rau ca aveti si voi probleme
Ce cosmetice folositi?Noi trixera de la avene.....fara baita zilnica si fara prea multa balaceala in apaCu diversificarea o luam si noi fff. incet....dupa sfatul medicului.....deocamdata papa doar mar/simlu sau cu cereale(orez),si piureu din morcovi,dovlecel,pastarnac,cartofi(patrunjel fiert dar nu magat in pireut).....Norocul meu e ca Balazs nu e fff. pofticios...de cand am inceput diversificarea,e tot mai indragostit de tzitzi....asa ca alaptez la greu......Ai cumva o schema de diversificare pt. bebelusi atopici?Eric are intoleranta la lactoza?Si pt. a depista ai facut niste analize?hai ca te-am causit la cap cu intrebarile mele......
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)