**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MELEEA- nu cred ca scaunele de masina de aici, din State, sunt diferite fata de cele din Europa.
Scaunele de aici se prind de o baza care, la rindul ei, se ataseaza prin click de niste cirlige care sunt incorporate la bancheta din spate. Sotul imi spune ca asa vine masina din fabica cu, cirligele respective deja atasate si care sunt proiectate anume pentru scaunul de masina.
Aici, bebelusul trebuie tinut cu fata catre bancheta din spate pina implineste un an si cintareste in jur de 10 de kg, dar si daca depaseste 10 kg tot in aceeasi pozitie trebuie tinut pina la virsta de un an.
Iar, din cercetarile recente, parintii sunt sfatuiti sa-si tina copiii cu fata catre bancheta din spate cit de mult se poate pentru ca reprezinta cea mai sigura pozitie in cazul unui accident, coloana lor vertebrala fiind mult mai protejata in aceasta pozitie decit daca ar fi intors cu fata catre scaunul pasagerului din fata.
Cam asta, sper ca ai inteles, nu stiu cum e in Canada la MQQM, da' ma gindesc ca nu ar fi prea diferit.
Mai jos, e siteul de la chicco care arata cum functioneaza tot sistemul.

http://www.chiccousa.com/gear/car-seats/keyfit-30-extreme.aspx

Toate cele bune,
Clara- mami lui Bryce Mihai -un copchil nazdravan- 18.08.2009

http://mylifewithbryce.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galarina

Multumim de urari fetelor! Azi noapte, ca sa marcheze trecerea in luna a 7-a, a stat treaza de la 4 la 5. Dar o iert, e ziua ei

Am vazut poze frumoase, cu zmeurei veseli si frumosi!

Mica m-am distrat rau de adormirea Teodorei. Super Iulia!

Hai sa ti-o arat pe Ana in Bumbo pt care multumim mult!

http://picasaweb.google.ro/c.chivulescu/Ian2010#5429521604781885186

Cristina, mami de Stefan (23.07.2004) si Ana Sophia (03.08.2009)

Sa-l folositi cu placere si cat mai mult. Ca Teodora mea nu mai vrea sa stea in el Se arcuieste de spate si se impinge si se chinuie de trebuie neaparat sa o iau. Asa ca l-am depozitat si pe el, pt bb3

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Am reusit sa fac rost de www.munchkin.com/products/detail.php?pID=37" target="_blank">"instrumentul" minune fetele care mi-au scris, imi ajunge cam intr-o saptamana. va scriu eu de indata ce-l am aici si vi le trimit. Cine mai vrea, am cateva in plus

Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna si de la noi,
Micaalsa ti-am trimis si eu pm daca mai ai vreun instrument minune si pentru mine!
Eu va scriu de la servici, nici nu prea pot sa va citesc..
Am vizionat filmuletele, foarte frumoase...
Pup fetele, si va promit ca in week-end am sa va scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

La multe lunite! David Andrei de Uliiasi,Oliver Nicholas de mQQm,Octavian Teodor de Daniela2880, Stefan Daniel de Alina, Lukas Gabriel de Michelle81,Daria Ioana de Dilaural, Lukas James de maya.maya, Denis Andrei de reghi, Ernest samuel de Lacriedith.

Flosideea, multumim! Eu ma bucur ca macar mananca laptele. O sa incerc sugestia Alinutzei, poate merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata la zmeurici!
O coffee calda vrea cineva?
Azi noapte m-am chinuit sa nu-l mai iau in pat pe David, cand mieuna ori ma duceam la el si-l managiam sau il luam putin in brate si se linistea. Si cu ocazia asta mi-am dat seama ca intr-adevar nu de mancare are el nevoie, ci pe mine ma vrea...De papat cred ca i-am dat de vreo 2-3 ori de papa, nici nu mai tin minte, dar el a mienuat de mult mai multe ori, ca a facut Cristi zgomot, nu se simtea bine si tot intra-iesea din camera si bebe tot tresarea si incepea sa scartaie.
Am fost ieri la farmacie si am cumparat cateva borcanele de la Hipp, sa am pentru primul drum 2 borcanele si 2 pentru drumul de intoarcere. Si inca doua pentru experimente acasa. Azi dimineata i-am dat borcanel cu caise si banana si a papat tot, desi cred ca era mai acrut decat era el obisnuit si se tot stramba, dar tot ca vrabiuta astepta cu gurita deschisa. Acum nu stiu daca am facut bine ca am bagat 2 fructe noi deodata, ca pana acum nu i-am dat nici caisa nici banana. Sper sa nu aiba nicio reactie nedorita...
Aseara a adormit singurel in pat la 8 seara, era terminat de oboseala, era treaz de la 3 fara ceva si in timpul zilei a dormit putin, asa ca a cazut la datorie...
Mica, ti-am trimis si eu PM pentru obiectul cu pricina, daca-ti mai raman in plus.
Alinutza, ce greutati pe tine, bine ca esti puternica, totul o sa fie bine. E minunat ca Eric ar manca de toate, deocamdata ii dai ce are el voie, poate poti sa faci diversa combinatii cu alimentele permise, apoi macar stii ca nu-ti face copilul nazuri la mancare, ca e greu tare sa vezi ca nu-ti mananca copilul. Cand o sa treaca problemele o sa pape orice-i da mami.
A inceput sirena, trebuie sa plec, sa aveti o zi frumoasa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noi tot asa....mor de ciuda ca el dimineata baga somn la greu si eu nu mai pot dormi ziua...of-of...

Micaalsa ti-am trimis si eu PM.
te gandesti deja la bb3?
Alinutza ma bucur ca ai scris, chiar ma gandeam la tine. Of frumosul mic, imi pare rau ca te chinui cu dermatita, mai ales ca ar papa orice. te cred ca ti se rupe sufletul cand il vezi ca vrea sa pape si nu-i poti da.
am vazut pozele, tare mare este si un frumos. si parca aduce cu Alex de Meleea. iar tie iti sta foarte bine asa roscata.
Vad ca ati avut toate accesoriile in Iasi, cum le carati inapoi in Bucuresti?
Andra pai mai ales ca nu are febra eu nu i-as da antibiotic macar cateva zile si pe urma ii refaci controlul la dr.
Dienuta lasa ca bb2 va fii fetita. poate ai mai multe sanse a 2-a oara.
eu in iaurtul natural ii pun ori o lingura de cereale, ori piure din fructe. gol nu i l-am dat, risc sa nu-l pape.
Moniland Edi paseste, dar numai cand are chef. vezi ca cel mai bine o poti face sa paseasca cand e in apa, mult mai usor ii va fii.
Monica felicitari pt. micul vorbaret!
Flosideea l-am vazut si eu pe Denis cum papa. Si Marco ii da cu linguritza lui Edi. cred ca le place sa faca pe sefii, sa se simta utili.
Inutsa super ca nu se chinuie asa cu dintisorii.
ma bucur si pt. lapticul tau, sa stii ca e bun ricinus communis asta si lac caninum a fost ok pt. mine.
Meleea, Clara se refera la Isofixul ala. si are dreptate, pe toate scoicile arata ca bb se tine cu fata la bancheta, eu tot asa il port pe Edi, in fata langa mine si dezactivez airbag-ul, asa imi scrie in instr. masinii (nu toate masinile, au insa, obtiunea de dezactivare a lui pe locul din fata).

la cat mai multe lunite:David Andrei, Oliver Nicholas, Octavian Teodor, Stefan daniel, Lukas Gabriel, Lukas James, Denis Andrei, Ernest Samuel si Draia Ioana
Mama cati sarbatoriti avem azi! sa cresteti mari si sanatosi bebei frumosi!

fug la treaba. o zi frumoasa sa aveti

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

David Andrei
Oliver Nikolas
Octavian Teodor
Stefan Gabriel
Lucas Gabriel
Lukas James
Denis Andrei
Ernest Samuel
Daria Ioana

La multe lunite sanatoase!!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Giova, l-as face maine ... pe bb3 Doar ca nu mai am cu cine Al meu nu vrea sa se mai riste I-e frica de inca o fata

Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alinutza, imi pare rau de incurcatura. Poate e doar intoleranta trecatoare si nu alregie... Da-i frumoooosss! Si tu arati super!

meleea, toate scaunele aici se pot prinde in 3 moduri, de scaun, cum zice Clara, de podea, sau cu centura normala. Depinde de cum e dotata masina si cum ti-e mai usor. Cu spatele se prinde ori de scaun ori cu centura. Daca juca lateral scaunelul prins cu centura e cel mai probabil pt ca ori nu erau inchise clemele care prind centura masinii ori nu era pusa pe centura o agrafa de metal(vine cu scaunelul). Zice in cartulie, nu sunt toate scaunelele la fel, dar cam asa.

Moniland, nici Oliver nu paseste, uneori rar cu spatele. Reflexul din nastere dispare pana pe la 2-3 luni. Astalaltul final apare cand se apropie timpul de umblat. Cred ca-i devreme inca.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput