**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
m-am pus sa dorm...vezi de treaba..s-a trezit Edi
.
asa deci...caut trixera aia...tocmai ce-am dat 35 lei pe 40 gr. de Cold cream tot de la Avene, pt. Marco, mai ales cand merge la patinoar, ca e cam aspra fatuca.
L-am facut cu ea si pe edi sa vedem acum. pediatra s-a uitat la bubitele alea, dar nu a zis nimic. si eu m-am luat cu alte intrebari si nu am dat importanta.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Tot greu.....i=am dat din supa de ieri cu mare tam tam 70 g..i-am fiert brocoli, cartof dulce si marocov la steamer si i le-am dat asa..a mancat brocoli si ceva cartof...fata mea vrea autodifersificarea chair daca eu ma chinui cu piure...sa vedem..nu o mai fortzez deloc...
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
inutsa spune:
pooh am zis ca trixera o folosesc pe zona cu probleme, dar vreau alta crema avene sa o dau pe restul corpului pt ca sa nu se obisnuiasca pielea cu ea si daca oi mai avea nevoie de trixera, sa nu mai reactioneze pielea. Ma rog, asa m-am gandit eu, ca o fi bine sau nu ... Nici nu stiu daca este crema de corp pt bebe de la avene, nu pt dermatita sau altele, ci crema simpla. O sa caut
Poze noi cu Bia... la semnatura sunt poze de la 5 luni, dar sunt vechi, acu avem aproape 7 luni
. Am ceva poze noi, dar tre sa le descarc de pe aparat
giova cam asa patesc si eu cu somnul, imi vine cand se trezeste ea. Unchiul meu are o vorba: "Copiii mici nu te lasa sa dormi, iar cand cresc nu te lasa sa traiesti" 
Eu am luat Trixera de la HelpNet cu 75 lei, dar cred ca la Sensiblu e mai ieftina
blanca bine ca a papat macar ceva. Felicitari pt progres!!!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 5 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
Blanca pai dai cate o leguma asa in manuta...poate are mai mult succes.
Inutsa este crema de la Avene pt. corp...pediatril sau ceva de genul asta...nu mai retin exact.
am incercat sa pun un link cu ea, dar cica e reclama. este in farmacii, exact asa-i zice pediatril.
Edi nu mi-a mancat nimic azi, greata si cu iaurtul si doamne ce bun mai este...am papat eu borcanasul. In schimb baga lapte la greu, asa ca-i dau dintr-asta. si e tare -tare marait...daca nici acum nu iesie macar un dinte...o iau razna.
sunt moarta de somn...atsept sa ajunga sotul acasa sa ma bag in pat. si el o fi obosit de pe drum...dar n-am ce-i face.
_
Gio
de
meleea spune:
Icmanu , oaauuu ce frumusete mica si plimbareata ai , noi nu ne ridicam ![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
meleea spune:
Mamidevladut ,
si eu am fost aseara in afi si la fel mi-a zis vanzatoarea ca sunt a treia persoana care intreaba si m-a bufnit rasul ca m-am gandit la voi
la mamici de zmeurici
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
uliiasi spune:
Avem si noi cateva pozici noi de ieri:
http://picasaweb.google.com/Iulia.Ciurea/LunaAOpta#
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Giova spune:
mai fetelor le-ati innebunit pe vanzatoare cu instr. minune
.
Uliiasi super Davidutzu...si ce fain i se vad dintisorii
.
Inutsa nu o consuma ap. ala mult curent, dar incet mai merge. Mi-am facut treaba punand borcanele pe calorifer, iar cand nu mai mergea caldura, le bagam intre perne. asa ca ii voi returna ap. mamei mele, sa nu-l mai vad prin casa, ca numai ma incurca.
Edi a papat cateva lingurite de cereale cu iaurt si tzitzi cat cuprinde.
doarme mult, treaz sta cam o ora-maxim 2, in care e extrem de marait si plangacios.
am terminat curatenia, chiar am si spalat geamurile de la living si bucatarie. cele de la dormitoare le las femeii care vine la curatenie, pe sapt. viitoare.
vin zapezile din nou...am vazut cod galben de la mijlocul hartii i jos
.
sper sa mai intru maine,
si o noapte linistita sa aveti.
_
Gio
de
Corinna1982 spune:
Cat se incarca niste poze sa vad daca imi amintesc ce vroiam sa mai zic..
...a.. a zis "tata" si dupa aia nu se mai oprea "tatatatatatatatatata". Eu "mama" si ea "tatatatatata". Tre' sa recunosc ca sunt putin geloasa...dar ma bucur ca a zis si ea un cuvintel din dictionar...
Azi am incercat cu piersicuta tot pe razatoare jumatate, iar jumatate i-am pus-o pe razatoare la masa. Nu va zic ce mizerie...ii place sa se mozoleasca pana in sosete. A bagat si de cateva ori in gurita si nu s-a mai strambat chiar asa. Adevarul e ca era buna piersicuta, chiar gustoasa si zemoasa. La un moment dat a scapat pe jos jumatatea de piersica si am continuat sa pictam cu zeama rasa din razatoare. Imi pare rau ca nu am putut sa o filmez de la inceput am prins doar finalul, dar eram si eu plina de suc de piersica si nu aveam aparatul la indemana. Oricum parca a fost mai bine azi. Incet incet ne invatam si noi...
Abia astept maine incerc cu legume, le pun la steamer si le pasez separat, nu le-as da inca intregi, astept sa trec pragul psihologic de 6 luni ![]()
Uliiasi e tare dulce David, un ingeras, nici nu zici ca iti mananca noptile
Rebecca de Patricia!!!!
Gata si pozele:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5434842801731495218
Noapte buna!
romanitza spune:
Suntem pe ultima suta de metri inainte de a ne muta, asa ca alergam sa cumparam ce ne mai trebuie, asta in masura in care
ne lasa sa ne facem treaba... Sunt in urma cu cititul, ca de obicei...
In primul rand,
sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si sanatosi!
Moniland - felicitari pentru primul dintisor, nu degeaba Laura este "sora geamana" a Marei, si ei i-a iesit zilele astea un bump micut,deci si la noi a aparut primul dintisor. Se vad gata sa iasa si cei 2 de sus, asa ca trebuie sa ma pregatesc de zile agitate.Trebuie neaparat sa descarc si eu poze cu Mara, nu-mi vine sa cred ce bine seamana cu Laurici, pe masura ce cresc seamana tot mai mult una cu alta
Alinuta - n-am apucat sa scriu pana acum, multa sanatate mamei tale
Blancaasa si Mara mea, nu prea e incantata de tot ce ii dau, dar cel mai bine o las pe ea sa aleaga ce si cum. Am mai pacalit-o cand a fost nevoie sa ii dau cereale (asta pentru ca nu prea a luat mult in greutate in ultima luna)... Eu o pacalesc cu o lingurita de cereale, apoi una de piure de fructe(dupa care e innebunita)
Asa reusesc s-o fac sa manance tot. Seara mananca bine, in schimb, imi cere cateodata si portie dubla. Bine, tot laptele e baza, o data pe noapte se trezeste pentru asta.
mqqm- nu mergem la bazin, m-am tot uitat pe net si am vazut ca deja cursurile la care mergeti voi au inceput prin ianuarie, asa ca ne putem incrie pentru cele din aprilie parca, dar nu putem nici atunci, ca prin mai plecam in Romania. Felicitari pentru micutul crestinat, poate ne si vedem cat de curand!
pentru Pepitzel si mamica lui
Deja iubita mea nu mai vrea sa stea in fundulet, se ridica singurica, si nu numai atat, face pasi, merge daca o tin de manute. Doctorita mi-a zis ca e precoce si in curand o sa imi alerge prin casa. In 4 labute nu vrea sa mearga, sta cateva secunde asa, dar dupa asta se arunca pe burta.Oricum, singurica in pat nu mai vrea sa stea, toata ziua se agita si se rostogoleste dintr-o parte in alta, vorbeste cu jucariile ei si vrea sa se plimbe prin casa... Cred ca asta e secretul de am slabit vreo 3-4 kg in ultimele 2 luni![]()
Gata, am fugit ca se trezeste acusica si n-am apucat sa fac nici curatenie, nici mancare. Pup toata gascha de zmeurici