**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maya.maya bine ati revenit. te asteptam mai des pe aici, sa ne ti la curent cu ce face Lukas.
Ungaras asa deci...te diversifici nu gluma.
Inutsa daca vrei iti cumpar de aici ricinus communis si-ti trimit. te ajut cu mare placere cu prospectul. trimite-l pe PM, poate il rezolv intr-o pauza de curatenie.
trimite si proaspectu pt. aloe sa vedem ce zice. nu cred sa faca rau copilului, eu il dadeam pe Marco pe gingii, calma\ durerile.
Mony exact asa a facut si Edi cu banana.
Oanamariuca felicitari pt. bb Vlad. te asteptam mai des pe la noi. am notat datele si va trec in lista cat mai repede posibil.
Anielas a nascut cumnata? tinem pumnii sa fie bine pt. amandoi.
as vrea eu sa i se increteasca parul, atunci era dupa ce i-am scos caciulita din cap...eu inca sper....
Meleea imi pare rau ca nu ai gasit scaun sa-ti convina.
Corinna imi pare rau ca nu papa printesa mai nimic. vad ca a inceput si Edi sa faca figuri...poate ne ies dintisorii.
Icmanu e mortala Delia...gata trebuie sa lasi patutul mai jos, caci incepe escaladarea.
Moniland felicitari pt. primul dintisor aparut Laurei si la cati mai multi tot asa fara dureri.
Anielas felicitari pt. nepotica! refacere rapida cumnatei si mult laptic!
uliiasi felicitari pt. "tata" si plimbarica placuta sa aveti.

gata, fug la treaba, ca inca mai doarme Edi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,super ca nu aveti probleme cu diversificarea.....Deocamdata e ok si la noi,insa noi mergem fff. incet,a gustat doar cateva fructe/legume si nu i-am scos inca nici o masa de lapte.....Alinutza,off,nici nu m-am gandit ca asa forma urata a facut Eric....saracutul,chiar s-a scarpinat?Bine ca s-a ameliorat....mersi de linkma doare capulInutsa,noi folosim trixera cam de 2x pe zi,si a capatat o piele fina-fina.....doar pe gambe si uneori pe fata devina mai aspra,insa noi acolo avem problemele....in rest peste tot e moale,numai bun de pupacitSi parerea mea e s-o iei mai incetisor cu diversificarea,mi se pare aiurea ca in 10 zile sa ramai doar cu 2 mese de lapte/ziPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Giova,spr la smotru!!!!Ce pregatesti bun pt. musafiri?Uliasi,felicitari pt. tataPatricia,sa-ti traiasca printesa!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Anielas sa iti traiasca nepotica si recuperare usoara proaspetei mamici! A venit destul de rpd pe lume.
mamidevladut ha ha ha...imi inchipui ce mirata a fost vanzatoarea sa auda 2 persoane intreband de aceasi chestie in aceeasi zi. Oricum fetele de la premaman macar stiau de ce intreb, la miniblu se uitau la mine ca la ozn.
blanca Beatrice a avut vreo saptamana mai pe la inceputul diversificarii cand manca supica 150-180 dar s-a dus acea perioada. Acum mananca 100-120, m-am stresat si eu putin dar pur si simplu nu vrea sa mai deschida gura...deci am concluzionat ca ii este suficient si n-are sens sa o fortez. Cat despre faptul ca uneori nu prea mananca...aceeleasi probleme le-am avut acu vreo 2 saptamani, acum si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

oanamariuca bine ai revenit.....ce tare mod de adormit

anielas stiu ce simti eu numa ce am citit ce ai scris si m-au trecut fiorii.Bine a venit pe lume ANA MARIA

Moniland tu ai avansat f mult eu am inceput diversificarea de o luna si n-am inlocuit nici o masa.Felicitari pt primul dintisor al Laurei.

noce in scutecel se vede ca s-a schimbat .... Eu sunt de aceeasi parere cu tine cu mancarea data lent,am cearta cu soacramea tot timpul ca imi zice "dai copilului sa manance,ca ar manca si copilul alceva decat lapte,ca mai tarziu nu o sa mai accepte" etc....m-a inebunit de cap....dupa ce ca ma chinui sa-i dau uneori cateva lingurite de alceva in afara de lapte ea imi zice ca el ar manca dar nu-i dau eu,cred ca o sa ma inebuneasca

uliasi felicitari pt primul cuvintel.

Giova si i-ai mai dat banana asa,dupa ce o facut asa?Ca mie mi frica sa-i mai dau.

icmanu ce frumos sta Delia in patut,gata ce sa mai stea cuminte in patut vrea sa exploreze

La multe lunite:
Alexandra Maria de AndreeaC
Eric Alexandru de Alinutza78
Tudor de MC2008
Andreea de ElenaAl

la multi ani:Rebecca de Patricia

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi de dimineata dupa ce am lasato nemancata de la ora 6 cand a halit tzitzic, mi-a refuzat cu stoicism marul+para insa a halit banana intreaga si decojita putin (recunosc ca am tras si eu cu ochiul la Noce si am vazut cum ia dat lui Filip).
Cred ca azi nu ii mai dau nimic sau ii fierb legume si i le dau asa intregi..piure nu cred c aii mai fac, eventual ii incalzesc restul de ieri..daca nu asta e..doar tzitzic astazi..sa vedem.

Mi-a mancat lapte iar abia la 12...

Ufff greu cu copii astia....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!
Azi a fost zi de smotru, asa ca numai bine imi prinde o pauza.
Merci de sfaturi legate de diversificare. Ma gandeam si eu ca e prea barbar in 10 zile sa trecem doar la 2 mese de lapte. O sa merg in continuare pe tzitzi si mucilagiu si mai vad pe parcurs.

giova saru-mana. O sa iti trimit PM acusica.
Spor la pregatiri!

corina la tine ai putea spune ca iti diversifici sotul, nu fetita . Are personalitate Maria, nu gluma!

icmanu e o dulcica printesa ta!!!

anielas felicitari pt nepotica!!!!!!!!!

pooh yap, chiar e faina pielea dupa trixera. Si eu am dat-o pe tot corpul, nu doar pe zona cu probleme. O sa caut crema de corp pt bebe de la avene, ca sa nu o dau continuu cu trixera

uliiasi si voi cu "TATA"? Felicitari!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 5 luni

bebelusha in burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mony nu i-am mai dat banana, dar si din cauza ca el face cam greu treaba mare, uneori se chinuie si se screme pana iasa, asa ca am renuntat la banana, morcov si cereale din orez.

Mi-ati dat de gandit cu dermatita asta...am vazut la Edi pe burtica 2 pete mai aspre....pana nu de mult erau bubite mici-mici si acum bate spre rosu zona aia si e mai aspra. eu ziceam ca e de la pampers, caci e in zona burticii unde se inchide pampersul.
Ieri am vazut si o urma pe piciorus, ca o dunga de sus pana jos...de fapt am simtit ca e mai aspra.
Pooh cum ii zice la crema? Trixiera de la Avene?
papa bun...inca nu stiu exact: o salata de vinete, sunca, salam, branzeturi, peste la cuptor si pulpite de pui pt. copii. ca si garnitura...ciuperci umplute si fel de fel de legume la steamer sau pe gratar. Mult de munca...si toate le fac maine...azi sa termin cu curatenia...caci tanti numai sambata poate veni si am zis pas sambata asta, ca nu ma pot desfasura eu cum vreau maine.

vai mi-e asa de somn....Edi inca doarme, m-as pune si eu in pat, dar sa termin de aspirat macar.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

giova iti raspund eu pana intra pooh. Crema se numeste Trixera de la Avene. E f buna, la noi si-a facut efectul dupa prima utilizare, zona cu probleme e muuuult mai moale.
Asa si la noi a inceput, cu niste bubie rosii, apoi piele aspra, pana s-a ajuns la descuamarea pielii
Incearc-o si poate ii trece lui Edi-papaciosu

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 5 luni

bebelusha in burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Inutsa,dar trixera e crema de corp...si pt. bebelusi...doar ca e pt. piele fff.uscata si merge si pt. atopici.....de ce sa iei alta lotiune de corp?poze noi cu Bia?Giova,wow cate feluri gatesti......E super trixera,eu sunt tare multumita....de n-ar fi asa scumpaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput