**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**
Raspunsuri - Pagina 12
noce spune:
La multe lunite, Eric frumos! 
Mony, cel mai bine se vede in scutecel cat mananca din banana. Eu nu-mi dau seama in timp ce mananca, dar continutul scutecelului e schimbat bine acum cu diversificarea. Deci, ceva inghite.
Clara, mummums au zahar si/sau sare? Eu de-asta am renuntat sa mai incerc sa iau, nici nu ne prea iesea, nu stiu de ce, dar am vazut undeva ca au zahar si sare. Nu stiu daca toate au, poate am vazut vreunele pt copii mai mari.
Inutsa, eu mi-am lamurit multe dileme legate de diversificare citind blogul lui mqqm. Ea expune foarte frumos teoria autodiversificarii, dar sunt si multe aspecte care tin de diversificare in general.
Parerea mea: eu nu i-as introduce atat de mult si atat de repede. Inainte copiii se diversificau in jur de 9 luni, trendul acum e tot spre 9 luni (scrie o membra DC, dar nu mai stiu la care subiect). Alina scria ca multe probleme de sanatate de mai tarziu apar din greseli de alimentatie (daca am retinut eu bine) si recomanda o introducere mai lenta. Eu nu i-as da branza din prima pentru ca e grea (fie ea si de casa) si are valori nutritive putine.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Corinna1982 spune:
M-am uitat si eu pe inregistrarile de pe blogul lui Noce (
),super mananca Filip, nu se compara cu "initiativele" Mariei. Ea nici nu duce mana la gura decat accidental ca e invatata sa stea cu degetele in gura, nu o intereseaza ce gust are mancarica din fata ei. Si cand simte gustul ii dau lacrimile si icneste. Si eu m-am gandit ca poate refuza involuntar ceea ce ar putea sa-i faca rau, deruland filmul incercarilor de diversificare (primele lingurite de suc de morcov au fost savurate, apoi la o ora a plans si a doua zi nu a mai deschis gura).
Oricum mai incerc si nu cedez (inca).
Bravo Noce!
Moniland spune:
Inutsa, nu e nicio graba cu introdusul alimentelor. Fiind la inceput trebuie sa se obisnuiasca cu alimente solide. Eu am inceput diversificare de o luna jumate si am inlocuit 2 mese de lapte.
Blanca, cum e Eva?
Meniul de azi: pireut de pere (prima data) si pireut de dovlecei cu cartof. E deja pe foc pireutul de legume sipentru prima data miroase a mancare buna. ![]()
Azi le voi da canitele cu cioc sa bea apa din ele. P ambalaj scrie ca > 6 luni, asa ca o sa incerc.
Aseara am simtit primul dintisor Laurei. Plangea si mi s-a parut ciudata gingia si am bagat degetul si m-a zgarita. Si ca mama denaturata ce sunt habar nu aveam ca Laurei trebuie sa-i apara dintisorul. Nu i-a curs deloc din gurita, nu a fost maraita, nu a facut febra sau diaree. Da Doamne sa fie la fel cu toti dintii. Eu ma asteptam ca Irinei sa-i apara prima data pt ca ea isi baga degetul aratator in gurita.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
meleea spune:
Icmanu , oaauuu ce frumusete mica si plimbareata ai , noi nu ne ridicam ![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
mamidevladut spune:
Pentru fetele interesate, am gasit saculet de hranire, din acela ca cel postat de micaalsa la Sensiblu. Este de la Primii Pasi si costa 10 lei. Codrin deja mananca de 2 zile din el para, banana si cartof dulce fiert. Sa vedem ce mai putem pune in el....
mamidevladut spune:
Siacob...eu acum citesc din urma si realizez ce mica e lumea.![]()
In seara in care ai fost tu la Premaman in Afi am fost si eu la putin timp dupa tine si cand am intrebat vanzatoarea a inceput sa rada, mi-a zis ca a mai intrebat cineva de acel produs.In acel moment m-am gandit ca sigur este una din mamicile de zmeurici ![]()
Eu am coborat apoi la sensiblu tot acolo in Afi si am gasit, asa cum am scris mai sus.
Pupici
MONITZA86 spune:
Neata!!
Alexandra Maria Eric Alexandru Tudor Andreea
sa cresteti mari si sanatosi!!!
Corina 1982imi pare rau ca nu a mers pacaleala,are personalitate Maria nu se lasa oricum.Poate este in perioada de refuz categoric al alimentelor solide.
Oanamariucaexista posibilitatea la bebelusii de 2-3 luni sapoata sa doarma fara sa pape intre8 si 12 ore apoi sa aiba ca un puseu de crestere,o perioada in care sa revina la mesele de noapte.Probabil asa este zmeurelul tau acum!
Anielas a nascut cumnatica ?nepotel sau nepotica?
icmanu ce frumos ne ridicam noi in patut!
dulce foc!!!
Monyda merge si la masina de spalat dar in prealabil sa torni putin pe pata si pui si in masina
Fetelor ati introdus conopida?Ma bate gandul sa incerc sa pun la piureuas!
O zi usoara cu zmeurei isi zmeurele papacioase!
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Giova spune:

la cat mai multe lunite: Alexandra Maria, Eric Alexandru, Tudor, Andreea 
Rebecca de mami Patricia! sa cresti mare si cuminte si numai bucurii sa aduci parintilor
!
asa...
eu sunt tot mai moarta de somn...sotul a plecat in Alba, asa ca eu am dus copilul direct la patinoar, am stat putin sa vad si pe urma acasa.
Edi si-a facut greata si la piureul de para din dim. asta, asa ca am renuntat.
Iaurtul a iesit super bun, cu samnatana facut e mai cremos si nu asa acru ca cel facut cu iaurt. sunt curioasa daca va manca din el, sau nu.
va citesc rapid si merg sa fac curat. duminica e ziua sotului, maine avem, invitati si eu nu mai stiu pe ce sa pun mana.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
anielas spune:
monitza86-a nascut cumnatica..in dimineatza asta..o fetita dodoloatza de 3600 si 54cm...ANA MARIA
Irina Georgiana (23 oct 2004) si
Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Ania-o papusica perfecta

uliiasi spune:
anielas, felicitari pentru nepotica!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa si dormicioasa si cumnatica sa-si revina repede!
Azi a spus David primul lui cuvant: TATA! Si acum abia s-a trezit (dupa un somn de mai bine de 2 ore) si numai tatatatatata zice.
Azi scoatem pe David la plimbare in carutul nostru urias pe care nu-l pot folosi daca sunt singura...dar daca e si mama, eu il depliez, si-l pliez la loc cand ies din bloc. Are roti f mari si pot merge usor cu el prin zapada si pe gheata.
Va pupacesc cu drag!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)