**Zmeurici de iulie-august 2009 (26)**
Raspunsuri - Pagina 11
Mony08 spune:
noce dar la tine musca din banana? ca am incercat si eu sa-i dau banana si musca bucati din ea apoi le dadea afara bucatile mari dar m-am speriat ca dadea sa se inece si facea ca si cum ii venea sa verse si asa le scotea.Mie imi este tare frica de aia te intreb.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
inutsa eu zic sa asculti de pediatru cu singuranta stie cel mai bine ca doctorii de familie nu-s asa bine informati...ca si eu am vorbit cu o doctorita de familie si cand am auzito ca imi insira sai dau de toate la copil am lasato sa vorbeasca singura. ![]()
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
ClaraJ spune:
NOCE - multumim frumos. Da, eu sunt indragostita de ocean, mare, nisip, soare si se pare ca am ajuns in locul perfect. :)) Cred ca o sa-i placa si piticului.
Bryce inca merge de-a busilea cu spatele si se sforteaza sa inteleaga cum sta treaba sa o ia tot inainte ca pionerii. Isi va da el seama.:)))
Felicitari pentru blog, il citim cu placere si ne amuzam de descoperirile culinare ale lui Filip. Mi se pare o abordare inteleapta, ca de altfel intregul concept al autodiversificarii. Inspre acest sens marsam si noi, da' mai avem de asteptat citeva saptamini. Pina atunci mai experimentam, ne jucam etc.
Apropo, i-am luat si eu mum-mum si e innebunit dupa ei. Apuca batonasul cu amindoua minutele si-l devoreaza pina la ultima imbucatura.
Mult spor la papici!!!
Pupici dulci,
Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
http://mylifewithbryce.blogspot.com/
oanamariuca spune:
Salutare la zmeurici. Am revenit dupa muuulta vreme, vreau sa va spun ca am nascut natural, un baietel minunat, 55 cm, 3890 g pe 2 septembrie (DPN era 25 august), Vlad Alexandru. Inca papam numai titi, la cele luni ale noastre, citesc acum despre diversificare. Copilut adoarme repede acum, la titi, in patul mare din camera lui. Il las acolo si dorm jumatate de noapte cu tata lui si celalta jumatate cu bebe, pentru ca ma vreo de vreo 3-4 ori pe noapte. Imi aduc aminte ca pe la 3 luni vreo 2 saptamani dormea cate 12 ore neintrerupt. A fost o vreme cand il adormeam numai dansand. Venea seara, aprindeam beculetele in bucatarie, puneam muzica, preferatul, sa nu radeti Daniel Iordachioaie si da-i mami dans. .. Cam 3 melodii si bebe adormea dus!
Pup zmeurici dulci!
anielas spune:
Ioi..am un gol mare in stomac..tocmai m-a sunat cumnatica ca i s-a rupt apa si au plecat spre spital..asa ca m-au luat niste emotii...
Irina Georgiana (23 oct 2004) si
Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Ania-o papusica perfecta

anielas spune:
Daca tot nu pot sa dorm m-am apucat de recuperat:
oanamariuca-bine ai revenit printre noi. Te asteptam si cu poze cu Vlad.
giova-sa-ti fie de bine tunsoarea..asteptam poze...l-am vazut pe Edi..e tareee scump
...mi se pare mie sau a inceput sa i se onduleze parutul?
alinutza-si Eric e un dulce, iar tu arati fff bine si iti sta super roscata. Imi pare rau ca va luptati cu dermatita asta pacatoasa.
michelle81-sa sti ca si eu am fost stresata de forma capshorului Aniei..il avea ff plat la spate pentru ca dormea doar pe spate. De o luna de cand se si rostogoleste a inceput sa doarma si pe parti si deja se vede o schimbare a formei?
ungaras-chiar ca sanatos mai papi tu...
claraj-minunat e locul gasit de voi..si mie mi-ar place la nebunie..dar mai greu cu dorul de familie..din cauza asta nu ne-am putut desprinde. Si Ania se deplaseaza tot cu spatele..noi ne distram ca daca ii punem in fata o jucarie se tot departeaza de ea in incercarea de a ajunge la ea..eu zica ca face ocolul pamantului ![]()
Irina Georgiana (23 oct 2004) si
Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Ania-o papusica perfecta

meleea spune:
Ne-am intors din colindat magazine, fara vreo izbanda....si va zic ca nu mai stiu ce sa fac.....avem isofix la ambele masini ,dar.....eu vreau un scaun 0-18kg sa poata fi pus cu spatele la directia de mers, dar si cu fata mai tarziu . Cum zicea si Mqqm ,parca ,sper sa nu gresesc, am citit si eu ca e bine sa-l ti cat mai mult timp cu spatele la directia de mers ca e mai safe ...
si da suntem plimbareti
... Oricum a stat copilul mai bine in scoica de la chicco decat in inglesina , care a ramas mica si e si cam incomoda,parerea mea, deci am dreptate ca scoica e de vina si nu copilul cum zicea sotul,ca nu ii place in scaun si vrea in brate.
pupam zmeurelele frumoase si adormite ![]()
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#
Corinna1982 spune:
La multe lunite! Alexandra Maria de AndreeaC, Eric Alexandru de Alinutza78 , Tudor de MC2008, Andreea de ElenaAl. Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si papaciosi!
Mama-mama ce ati mai scris ieri, am citit pe diagonala ca nu ma lasa Mariuca.
Monitza, am incercat sa-i combin mar cu cerealele care ii plac, iar rezultatul a fost ca nu a mai mancat nici cereale dupa.
Am incercat si banana, la noi nu a mers. Chiar sambata i-am facut un coktail super cu mar la steamer, banana, lapte si cereale blenduite, de te lingeai pe bot. De unde ei ii era greata. L-a mancat sotul si a zis si saru'mana pt masa.
Ieri i-am ras un mar si i-am pus razatoare in fata, asa cum statea ea in scaunul de masa la geam si am lasat-o sa se joace in ea. Cred ca aveam si eu in chiloti mar ras, de ea nu mai zic. Nu stiu daca a dus mana la gura de vreo 2 ori si i se facea greata. Plus de asta 5 ore dupa nu a mai vrut nici lapte.
Azi-dimineata i-am curatat de coaja o para si i-am dat sa o roada. Toate bune si frumoase. Apoi i-am dat varful putin pe razatoare cat sa iasa putin suc si i-am dat-o din nou la joaca. Cand a simtit gustul i s-a facut greata.
Maine cand e sotul acasa o sa incerc cu legume diverse.
Pooh, ii trimitem lui Balazs
. Greu tare cu analizele la bibici. Mie imi vine sa plang si cand ii face vaccin...
Giova, frumoase poze, cum ne-ai obisnuit. O sa-i fac si eu Mariei poza langa catelusul vorbitor sa pot sa fac comparatie cu Edi.
A... si Moniland, s-ar putea sa ai dreptate cu lipsa poftei de mancare ziua pt ca papa noaptea, cel putin la noi. Dimineata mananca cel mai prost chiar daca au trecut 5 ore de la ultima masa. Din noapte asta vreau sa incerc sa ii dau doar la 12-1 lapte si la 4 ceai sa vad daca papa mai bine dimineata.
Moniland spune:
Alexandra Maria 
Eric Alexandru 
Tudor 
Andreea 
La multe lunite!!!!
Rebecca Andreea, La multi ani pentru cei 5 anisori!!!!! 
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
icmanu spune:
Neata fetele,
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu, am cam ramas in urma cu cititul, dar recuperez eu.![]()
Luni am facut si noi vaccinul de 6 luni si totul a fost bine.
Cu diversificarea stam bine. Am inceput sa mancam carnita, galbenus de ou si ficatel de pui. Dimineata fructe, iaur iar cateodata seara cereale. asa mancam noi!!!
A inceput sa se ridice in picioare in patut deci trebuie sa-l dam in jos la ultimul nivel.cam asa. Trebuie sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie, iar in pat nici nu se mai pune problema sa stea singura, dupa ce a cazut o data.
Revin ca s=a trezit bebe!!!
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu