FIV265
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Fetelor dragutelor
am si eu o intrebare, si o pun si aici unde e multa lume cu experienta: unde e cel mai bine sa tin Menopurul? Acum ca am gasit unul care expira in 2012, mi-e sa nu-l stochez gresit - scrie sub 25 grade, in casa sunt cam 24-25. Pe balconul inchis vreo 10 (dar daca da soarele si uit de Menopur?) iar in frigider banuiesc ca intre 0 si 4. Voi cum ati facut?
Va pup
Pisuc Mic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
In frigider. (nu sunt 0 grade, in mod normal frigiderul iarna se tine la 5 grade)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Fetelor dragutelor ![]() am si eu o intrebare, si o pun si aici unde e multa lume cu experienta: unde e cel mai bine sa tin Menopurul? Acum ca am gasit unul care expira in 2012, mi-e sa nu-l stochez gresit - scrie sub 25 grade, in casa sunt cam 24-25. Pe balconul inchis vreo 10 (dar daca da soarele si uit de Menopur?) iar in frigider banuiesc ca intre 0 si 4. ![]() Va pup ![]() Pisuc Mic |
cred ca in frigider ar fi cel mai bine
daca nu ai unulla care ai posib de a regla temp, da pe o treapta inferioara
sau, ai mai utea sa il tii si in baie, ca oricum, acolo, tzii geanul deschis tot timpul si e mai rece
Moshulik
adipapazi spune:
violab, iau AC ca sa imi tina ovarele in repaus o luna, ca apoi sa fie odihnite si gata de atac.
violab spune:
citat din mesajul lui adipapazi violab, iau AC ca sa imi tina ovarele in repaus o luna, ca apoi sa fie odihnite si gata de atac. |
Am inteles. Mie nu mi-au dat.Oare de ce? Faci protocolul scurt?
Mona40 spune:
Neata gagici...
Va invit la cafele.
Mosulik, multa bafta...tinem pumnii.
Dragaica, ce placut sa te citim
Mirela,
Eu astazi am facut beta..si astept raspunsul dupa 16.
Despre medicatie, cel mai bine ste sa fie la frigider..fiindca e temp constanta.
Eu scoteam de obicei fiolele din frigider cu 10 min inainte de injectare....ca sa nu fie chiar asa de reci.
O zi buna fete dragi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
citat din mesajul lui Mona40 Neata gagici... Va invit la cafele. ![]() ![]() Mosulik, multa bafta...tinem pumnii. Dragaica, ce placut sa te citim ![]() Mirela, ![]() Eu astazi am facut beta..si astept raspunsul dupa 16. Despre medicatie, cel mai bine ste sa fie la frigider..fiindca e temp constanta. Eu scoteam de obicei fiolele din frigider cu 10 min inainte de injectare....ca sa nu fie chiar asa de reci. O zi buna fete dragi. Mona ![]() zuza ![]() |
bravo NMona
sa stii ca majoretele sunt pe pozitie de atac!
asteptam vestea cea buna.
Moshulik
andrabirni spune:
Mona, asteptam alaturi de tine si gandurile noastre merg catre Doamne Doamne sa iti dea un beta mare.
Dandanutz, ai plecat in Israel?Sa ne povestesti tot.
ALINAOPREA spune:
Bafta Mona
Sa nu ne tii in suspans,dupa ce aflii vestea cea mare sa ne spui si noua sa ne bucuram cu tine.OK?
Tin pumnii !
Alina in asteptarea unei minuni de