FIV265

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul?

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

maine dimineatza e transferul!
merg mami si tati sa-si ia puii acasa!

Moshulik

Sa dea DD sa fie bine, sa fie lipiciosi.

Mi-aduc aminte de ziua transferului si-mi vine sa plang, l-am facut de ziua noastra, de Sf.Andrei.
Statea pe masa cu degetele incrucisate, nici nu-mi aduc aminte de cate ori am spus" Tatal nostru", ma uitam la sotu meu si-mi ziceam da Doamne sa aiba parul lui, gropite in obraji, sa semene cu el.
Apoi a venit embriologul sa ne spuna ca au ramas 3 balstocisti, 2 de calitate A si 1 de calitate B, ce vreau sa fac pentru ca doctorita a pus in dosarul meu transferul unui singur balstocist. Vrem 2 sau 1, am zis amandoi in cor.....2, ne-a mai intrebat o data daca suntem siguri, apoi i-a pus pe televizor sa-i putem vedea si sa ne recunoastem numele pe cutiuta. M-am uitat la doctorita razand: "Sunt fata si baiat iar baiatul are ochii albastri" ea se uita la monitor: "Da, asa mi se pare si mie, cel din dreapta e baiat".
Ma uitam la ei cu atata dragoste, eram "noi doi"acolo, ceva de la mine ceva de la sot......plus mana embriologului dar asta nu mai conteaza acum.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul?

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

maine dimineatza e transferul!
merg mami si tati sa-si ia puii acasa!

Moshulik

Sa dea DD sa fie bine, sa fie lipiciosi.

Mi-aduc aminte de ziua transferului si-mi vine sa plang, l-am facut de ziua noastra, de Sf.Andrei.
Statea pe masa cu degetele incrucisate, nici nu-mi aduc aminte de cate ori am spus" Tatal nostru", ma uitam la sotu meu si-mi ziceam da Doamne sa aiba parul lui, gropite in obraji, sa semene cu el.
Apoi a venit embriologul sa ne spuna ca au ramas 3 balstocisti, 2 de calitate A si 1 de calitate B, ce vreau sa fac pentru ca doctorita a pus in dosarul meu transferul unui singur balstocist. Vrem 2 sau 1, am zis amandoi in cor.....2, ne-a mai intrebat o data daca suntem siguri, apoi i-a pus pe televizor sa-i putem vedea si sa ne recunoastem numele pe cutiuta. M-am uitat la doctorita razand: "Sunt fata si baiat iar baiatul are ochii albastri" ea se uita la monitor: "Da, asa mi se pare si mie, cel din dreapta e baiat".
Ma uitam la ei cu atata dragoste, eram "noi doi"acolo, ceva de la mine ceva de la sot......plus mana ebriologului dar asta nu mai conteaza acum.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

m-ai facut sa-mi dea lacrimile!

sper sa fiu si eu la fel de fericita ca si tine.

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:

up-date>

azi dimineatza (ma rog, pe la 11 jum) am avut ET
am optat, dupa o consultare cu profu, Cocei si Dascaleasca sa transferam doar 2 de 8 celule Tip A fara fragmentatii carora li s-a facut si AH, iar pe ceilalti 2 (ambii de tip A, unul de 8 celule, iar celalalt de 10, acesta din urma insa cu o fragmentatie), i-am pus la pastrare. sper insa, dragii de ei, sa nule fie pre frig, ca daca seamna cu ma-sa frigurosi... atunci e va fi un pic mai greu; dar razbesc ei cai-am invatzat de mici luptatori!

acum nu imi ramane decat sa astept...

Moshulik

Bravo moshulik. Ce productie buna. Lasa ca nu o sa ai nevoie de cei congelati ca se prind astia doi. Sa fie lipiciosi si sa stea cuminti la tine in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

Mirela2 nu msai dai nici un semn?

Moshulik

bafta sa fie lipiciosi puii tai.
eu am fost si am facut perfuzia de rigoare, endo era de 15, creste...sa fie bine pana la finalul celor 9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:

up-date>

azi dimineatza (ma rog, pe la 11 jum) am avut ET
am optat, dupa o consultare cu profu, Cocei si Dascaleasca sa transferam doar 2 de 8 celule Tip A fara fragmentatii carora li s-a facut si AH, iar pe ceilalti 2 (ambii de tip A, unul de 8 celule, iar celalalt de 10, acesta din urma insa cu o fragmentatie), i-am pus la pastrare. sper insa, dragii de ei, sa nule fie pre frig, ca daca seamna cu ma-sa frigurosi... atunci e va fi un pic mai greu; dar razbesc ei cai-am invatzat de mici luptatori!

acum nu imi ramane decat sa astept...

Moshulik

Bravo moshulik. Ce productie buna. Lasa ca nu o sa ai nevoie de cei congelati ca se prind astia doi. Sa fie lipiciosi si sa stea cuminti la tine in burtica.

Multumesc, Vio!

sa dea DD sa tinem cu toate in bratze puii pe care ni-i dorim!

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

Mirela2 nu msai dai nici un semn?

Moshulik

bafta sa fie lipiciosi puii tai.
eu am fost si am facut perfuzia de rigoare, endo era de 15, creste...sa fie bine pana la finalul celor 9 luni

Bravo, bravo!

la mine hiperstimularea nu a fost asa de severa
am scapat de perfuzii, insa tot ma mai intzeapa ovarul si mai sun un pic balonata.

apropros, eu azi la ET am avut endo 12
ce credeti, e suficient, sau e prea subtzire?

Moshulik

Mergi la inceput

moshulik e ok endo

Mergi la inceput

Citat:

moshulik e ok endo

apropos, Mirela, tu unde ai facut FIV-ul?
Moshulik

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

moshulik e ok endo

apropos, Mirela, tu unde ai facut FIV-ul?
Moshulik

ungaria la szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

mirela ce faci? Cum te simti? Pe cind beta?

Mergi la inceput