FIV265
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
yarrina spune:
Buna dimineata
Sambata o sa am si eu prima discutie cu dr despre FIV. Azi imi iau rezultatele de la hormonale si sper sa fie in regula sa pot trece la treaba cat de repede.
Bafta tuturor fetelor si sa ne ajute Doamne Doamne.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mona40 spune:
Neata fete,
Mosulik, sa fie cu noroc.
Violab, cred ca e de bine la tine...
Daca incepi in aprilie..."misca-te natural" si bucurate de lipsa stresului.
Faptul ca nu a iesit din prima nu e chiar asa de grav, la urma urma si medicii invata reactia organismuli nostru la stimulari si etc.
Eu cred ca pana la 3-4 fivuri...inca e vorba de statistici ..
Dupa aceea trebuie studiata prob mai in amanunt.
cCel putin la o anumita varsta...
Va urez o zi buna.
ladyxe spune:
Salutari si pupici Kora
Mult succes si sa aveti cat mai repede langa voi sufletelul care sa va desavarseasca.
Eu, sper sa reusesc anul acesta sa mai fac un FIV (ultimul), daca se rezolva cu sinechia si obtin rezultate cu endo.
Mult succes la toate si sa va realizati dorintele.
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, Mosulik, sa fie cu noroc. Violab, cred ca e de bine la tine... Daca incepi in aprilie..."misca-te natural" si bucurate de lipsa stresului. Faptul ca nu a iesit din prima nu e chiar asa de grav, la urma urma si medicii invata reactia organismuli nostru la stimulari si etc. Eu cred ca pana la 3-4 fivuri...inca e vorba de statistici .. Dupa aceea trebuie studiata prob mai in amanunt. cCel putin la o anumita varsta... Va urez o zi buna. Mona ![]() zuza ![]() |
Asa sa fie. Azi am avut un mic spotting si m-am cam speriat. De la ce sa fie oare? Am facut eco luni si CM mi s-a terminat vineri.
Mona40 spune:
Vio,
Ai zis ca te lasi de stress
Poate sa fie si de la eco...poate a atins vreun chegulet ceva care iti ramasese dupa CM .
Sper ca acum esti bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
citat din mesajul lui yarrina Buna dimineata Sambata o sa am si eu prima discutie cu dr despre FIV. Azi imi iau rezultatele de la hormonale si sper sa fie in regula sa pot trece la treaba cat de repede. Bafta tuturor fetelor si sa ne ajute Doamne Doamne. ![]() |
Cu DD inainte!
iti nurez mult succes!
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, Mosulik, sa fie cu noroc. Va urez o zi buna. Mona ![]() zuza ![]() |
Multumesc Mona
sunt sigura ca asa va fi!
Moshulik
violab spune:
citat din mesajul lui Mona40 Vio, Ai zis ca te lasi de stress ![]() Poate sa fie si de la eco...poate a atins vreun chegulet ceva care iti ramasese dupa CM . Sper ca acum esti bine. Mona ![]() zuza ![]() |
Pai asa am zis dar ce sa fac daca numele meu este "Doamna Panica"?
![](bang.gif)
moshulik spune:
up-date>
azi dimineatza (ma rog, pe la 11 jum) am avut ET
am optat, dupa o consultare cu profu, Cocei si Dascaleasca sa transferam doar 2 de 8 celule Tip A fara fragmentatii carora li s-a facut si AH, iar pe ceilalti 2 (ambii de tip A, unul de 8 celule, iar celalalt de 10, acesta din urma insa cu o fragmentatie), i-am pus la pastrare. sper insa, dragii de ei, sa nule fie pre frig, ca daca seamna cu ma-sa frigurosi... atunci e va fi un pic mai greu; dar razbesc ei cai-am invatzat de mici luptatori!
acum nu imi ramane decat sa astept...
Moshulik