FIV265

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cris, tot in burtica si pregnyl
bafta la oute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetele am fost si eu la control dupa FIV si se pare ca totul e ok. Endometrul era 7mm. Doctorita a zis ca e bine. Am intrebat de DHEA si nu stia cu ce se maninca.Mi-a dat in schimb un fel de vitamine care cica ar ajuta ovarele sa functioneze mai bine. Se numesc Inofolic.
Acum am si eu niste intrebari tampite. Sper sa nu va suparati. Cit ar trebui sa fie AMH ca sa fie bine? Si ce este Inhibia B? Ah si la ce ajuta analizele de trombofilie? Am citi pe forum ca alte fete si le-au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab,

amh si inhibina b iti indica rezerva ovariana.
amh tre sa fie intre 1 si 8. el scade inainte sa inceapa fsh sa creasca, deci inainte sa fii pe zero cu rezerva, de-aia nu disperam cand iese sub 1.
inhibina b= frectie la picior de lemn, pt ca e fluctuanta si valorile ei creeaza confuzii.rezultatul poate fi inselator.

analizele de trombofilie le fac fetele care au pierdut sarcini si nu stiu de ce. potoleste-te, ca nu iti trebuie fix asta! de cand stai acolo te facusi mai catolica decat papa? sau a inceput sa iti placa pe la doctori?

vrei tu sa stai linistita ca daca ramai nu pierzi sarcina? fa-le.io zic sa te sfatuiesti cu dr.
pupi

Mergi la inceput

violab, amh se face la synevo, dar dureaza chiar si 10 zile pana ai rezultatul. synevo din str dr grozovici. costa 250 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul?

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

maine dimineatza e transferul!
merg mami si tati sa-si ia puii acasa!

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Moshulick am ras tare mult cand am citit ce a zis profu, citez : “a, apropos, aveam pe mine o camasutza movvampa] (ma rog indigo), iar profu cand a intrat in sala de operatie cica: haha, ia uite a venit si flacara violet!” Pai sa iti poarte noroc violetul si daca o sa ai o fetita va fi aproape musai (in traducere - neaparat) sa o cheme Violeta ca sip e a Andreei Marin Banica chiar daca nu iti place numele Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

sa stii ca m-ai pus pe ganduri....

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab,

amh si inhibina b iti indica rezerva ovariana.
amh tre sa fie intre 1 si 8. el scade inainte sa inceapa fsh sa creasca, deci inainte sa fii pe zero cu rezerva, de-aia nu disperam cand iese sub 1.
inhibina b= frectie la picior de lemn, pt ca e fluctuanta si valorile ei creeaza confuzii.rezultatul poate fi inselator.

analizele de trombofilie le fac fetele care au pierdut sarcini si nu stiu de ce. potoleste-te, ca nu iti trebuie fix asta! de cand stai acolo te facusi mai catolica decat papa? sau a inceput sa iti placa pe la doctori?

vrei tu sa stai linistita ca daca ramai nu pierzi sarcina? fa-le.io zic sa te sfatuiesti cu dr.
pupi

Mersi iubita de raspuns. Nu le fac. Eram doar curioasa cu ce se maninca ca am vazut ca multe fete le fac. Pe la doctori nu-mi place dar as face orice numai sa stiu ca de data asta se prinde. O sa fac din nou in Aprilie desi doctirta mi-a zis ca putem face si in Martie dar eu vreau sa le dau mai mult timp ovarelor. Endometrul mi l-a gasit super din cite zice ea. E trilaminar si era de 7. O sa fac protocolul scurt si pe linga Gonal imi baga si Menopur. Poate merge mai bine. Sper.
Tu ce mai faci? Daca nu ma insel esti dupa Et.Cum te simti?

Mergi la inceput

te inseli, mirela e dupa ET.
eu iau pauza asta de care zici tu. adica nu m-am apucat luna asta.

dr iti face protocol ca si drul meu. tot cu gonal si merional. numai ca eu iau si AC inainte.
hai sa ne tina balamalele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

te inseli, mirela e dupa ET.
eu iau pauza asta de care zici tu. adica nu m-am apucat luna asta.

dr iti face protocol ca si drul meu. tot cu gonal si merional. numai ca eu iau si AC inainte.
hai sa ne tina balamalele!

Scuze. Credeam ca tu esti. Poate e un semn bun. De ce iei AC? Ai CM neregulat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Salut, fete dragi

N-am mai fost demult pe la voi ... Din vremea in care ma interesam despre FIV, ce si cum

Uite ca am inceput si eu ... si joi voi avea punctia ... Acuma seara ar trebui sa fac pregnylul ... si nu stiu unde e mai bine sa-l fac? (burta, sold, mana ) Nu-i asha ca ma ajutati voi ?

BINE AI VENIT, CRIS 25

sa fie cu noroc si sa umpli cosul la punctie joi!
te asteptam sa revii cu vesti!

Moshulik

Mergi la inceput