FIV265
Raspunsuri - Pagina 14
Mona40 spune:
Neata fete,
Da, violab, am facut Fiv 1 in nov.
Acum sunt la fiv 2.
Buburuza, si eu fac in paralel acupunctura si tratament...
Sa vedem ce o sa iasa...
Bafta si tie.
Mosulik,
Va urez o zi buna.
fireyes spune:
Kitta, io cred ca si dupa ce o sa ai copii, tu tot o sa mai faci fivuri.. nu de alta, dar ti-a intrat in sistem
bafta pe linie!
Sheritra spune:
Kitta, spor "la cautat" asa e ca nu stau copii la colt de strada, dar la cat de ambitioasa te stiu si tenace o sa-ti gasesti tu odorul unde nici nu te gandesti! Unu-n burta si unu de mana! Auzi, printesa noastra nu numai ca-l facu pe mostenitor cica naturel, dar au anuntat tara ca si alapteaza, sa stam linistiti ca are laptic. Ce vorbesti soro! Mi-a luat o piatra de pe inima! Deci FIV urmator la Spania! Hola chicca !
Kora, bafta multa si timp scurt pana la atestat! Nervi tari si zambete mari!
Moshulik, super productia, si buna decizia cu AH, si eu o rugasem pe Anca sa-i spuna Dascaleascai sa-mi faca dimineata AH la cei doi embrioni.
Mirela2, las ca chiar rahat nu-i musai sa papam , da-i tu cu vin rosu pana cazi lata mai bine!
Vineri merg la eco poate vedem si surpriza!
Shery 16 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Neata fete, Da, violab, am facut Fiv 1 in nov. Acum sunt la fiv 2. Buburuza, si eu fac in paralel acupunctura si tratament... Sa vedem ce o sa iasa... Bafta si tie. Mosulik, Va urez o zi buna. Mona zuza |
Bafta multa.
violab spune:
Fetelor vin si eu in tara la sfirsitul lunii si as vrea sa fac AMH si Inhibia. Care sunt centrele de analize la care sa ma indrept?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Dragaica atunci astept si eu noutati, cu sufletul la gura, um se zice! Moshulik sa dea DD sa fie asa!!!Pe cand transferul? Mirela poate nu mi-ai obesrvat intrebarea draga mea, dar nu scapi de ea. Cand faci beta??? ------------------------------------ Anul asta vreau un beta mare!!! |
saptamana viitoare
violab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
saptamana viitoare |
Bafta multa. Stiu prin ce treci. Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori..
oanademunck spune:
Fireyes ia uite aici (nu suntem singurele care facem cercetari pe net:) http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4318538n
fireyes spune:
hihi, ce dragut! n-am vazut nici o utilizatoare de DHEA cu barbi si mustati si cu voce de Gicutza... m-am linistit un pic.
Deci rata pana acum e de 60 de copii nascuti de la 400 de femei care au incercat DHEA; nu se precizeaza de cate ori, afara de aia care reusise dupa 9 fivuri, sa faca rost de 60 oo. deci mi-au mai ramas 43 de oo de stors timp de 5 fivuri... promitator
Cris_25 spune:
Salut, fete dragi
N-am mai fost demult pe la voi ... Din vremea in care ma interesam despre FIV, ce si cum
Uite ca am inceput si eu ... si joi voi avea punctia ... Acuma seara ar trebui sa fac pregnylul ... si nu stiu unde e mai bine sa-l fac? (burta, sold, mana ) Nu-i asha ca ma ajutati voi ?