FIV265

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankflor spune:

Buna fetelor,

In primul rand as dori sa va urez bafta tuturor celor care sunteti in proces pentru FIV, capul sus indiferent de rezultat si felicitari celor care au reusit.

Eu sunt dupa 2 FIV-uri, ambele in Ungaria la Debrecen: primul nereusit (aprilie 2009), al 2-lea reusit dar sarcina oprita din evolutie la aprox 7 saptamani (septembrie 2009), 1 Inseminare arficiala nereusita (ianuarie 2010), iar acum ma pregatesc din toate punctele de vedere pentru FIV cu embrioni congelati tot in Ungaria, la Debrecen.

As dori daca aveti cumva idee, sa imi spuneti si mie ce presupune FIV cu embrioni congelati, ca sa stiu si eu la ce sa ma astept: perioada de tratament, ce tratament, ce inseamna procedeul in sine...

Va multumesc din suflet!

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Neata gagici...

Eu astazi am facut beta..si astept raspunsul dupa 16.
Despre medicatie, cel mai bine ste sa fie la frigider..fiindca e temp constanta.

O zi buna fete dragi.
Mona

zuza

Mona draga, eu vreau sa cred ca vii cu vestea cea mare!!!Doar trebuie sa fi avut si acupunctura beneficiile ei!!!!Doamne ajuta!!! si tinem pumnii

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput

Moshulik acum ca tot ti-ai luat comorile acasa, va trimit si eu gandurile cele mai bune sa se cuibareasca puisorii acolo unde le e locul! Iar tu, sa fii cumintica, sa nu-i deranjezi prea tare, sa se poata aseza linistiti! De acum inainte, Doamne ajuta!Dar sa stii ca am eu un feeling bun in ceea ce te priveste...Acum, spune-mi doar ce tratament de sustinere ai adoptat? Doar ce ti-a dat medicul sau mai iei tu ceva in plus?

Mergi la inceput

Dragaica mea draga, foarte emotionant...ce sa zic...Si eu, la ambele transferuri am fost topita de emotii, sensibila, fericita, plina de speranta....ca nu-mi puteam stapani lacrimile...Oricum, sunt niste trairi foarte intense, si greu de explicat!!!
Dar acum, hai zi-ne cum a decurs vizta la nenea doctoru'?Cea-ti vazut voi acolo, intre piciorusele puilor???ici

Mergi la inceput

Cris 25 bine ai revenit, dar sa obtii rezultatul mult dorit si sa dai fuguta iute iute la odisee. Sper ca ai umplut cosuletul cu oute numai bune de fertilizat! si sa ne aduci vesti bune.

Yarrina bafta multa draga mea, sa ne dai de stire ce si cum.

Ladyxe rezolva problemele si anul asta o pui de-un fiv, norocos de data asta! Bafta!!!

Mirela endo creste...semn bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Dragaica mea draga, foarte emotionant...ce sa zic...Si eu, la ambele transferuri am fost topita de emotii, sensibila, fericita, plina de speranta....ca nu-mi puteam stapani lacrimile...Oricum, sunt niste trairi foarte intense, si greu de explicat!!!
Dar acum, hai zi-ne cum a decurs vizta la nenea doctoru'?Cea-ti vazut voi acolo, intre piciorusele puilor???ici

Noi ieri am fost la control, am facut testele pentru trisomie 21, 13, 18 si masuratoarea pliului nucal.
Toate au fost bune, pentru trisomie 21/sindrom Down a fost 1:850, sunt in grafic, pentru 30 de ani este 1:900, asta a fost dat de calculator in fuctie varsta mea, de varsta sarcii, etc.....din cate am inteles eu sunt numai niste staticstici.
Apoi mi-a mai dat rezultatul pentru fiecare fat, 1:2500 si 1:2950, a zis ca e foarte bine.
Mi-a explicat ca mai e un test de sange pentru sindromul Down, l-am intrebat daca sa-l fac si mi-a zis ca e doar alegerea mea pentru ca analizele sunt bune dar el e obligat sa-mi ofere toate posibilitatile.
La pliul nucal a iesit 1,9mm, eu a facut ochii mari, pentru ca auzisem pe forum de valori mai mici dar doctorul mi-a zis ca e foarte bine, atat timp cat e sunb 3.00mm e totul ok, abia de la 2,5mm isi pun intrebari si te trimit la amnio, la noi a zis ca e bine.
Osul nazal prezent, din cate am vazut unu are nasul mai mare , seamana cu mine, celalalt isi tine manutele in fata fetei da pana la urma i-am fazut nasucul.
Dimensiuni: bebe1 6.00cm, bebe2 6.8 cmm, sper sa recupereze si celalalt pe drum.
A verificat apoi, abdomenul, vezica, diametrul cutiei craniene, stomacul si pozitia cordonului obilical.
L-am cam disperat pe doctor ieri , l-am intrebat de 3 ori daca e totul ok si o data sotu mi-a zis sa nu mai fiu atat de panicoasa ca nu-i bine.
Mi-a tinut o prelegere despre respectul fata de fat, cum tre sa ne respectam copii inca din pantec, ca nu realizam cat sunt de inteligenti si de simtitori inca de mici
Cam atat despre noi acum ne-a mai chemat pe 10 martie, i-a zis ca nu mai am nevoie de tratamentul hormonal, totul se eprezinta OK.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici, nu va mai tin in tensiune...
Beta Z12 =26
A zisdoctorul ca inca e prematur sa ne bucuram, dar sunt sanse.
Va reamintesc ca am facut ET la 48 de ore.
Deci trebuie sa ne rugam la DD si sa continuam tratamentul, 2 endometrin pe zi. Beta din nou Duminica.
Mi-au dat lacrimile si mie si seicului cand l-am anuntat.
Ce ziceti mai stiti cazuri in care a fost beta asa de mic si a fost de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankflor

Buna fetelor,

In primul rand as dori sa va urez bafta tuturor celor care sunteti in proces pentru FIV, capul sus indiferent de rezultat si felicitari celor care au reusit.

Eu sunt dupa 2 FIV-uri, ambele in Ungaria la Debrecen: primul nereusit (aprilie 2009), al 2-lea reusit dar sarcina oprita din evolutie la aprox 7 saptamani (septembrie 2009), 1 Inseminare arficiala nereusita (ianuarie 2010), iar acum ma pregatesc din toate punctele de vedere pentru FIV cu embrioni congelati tot in Ungaria, la Debrecen.

As dori daca aveti cumva idee, sa imi spuneti si mie ce presupune FIV cu embrioni congelati, ca sa stiu si eu la ce sa ma astept: perioada de tratament, ce tratament, ce inseamna procedeul in sine...

Va multumesc din suflet!

Anca

Bine ai venit Anca!

Sa dea DD ca de data asta sa reusesti!
cat despre fiv cu congelati eu nu prea stiu mare lucru, pentru ca nu am trecut pana acum printr-o astefl de experienta.

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Moshulik acum ca tot ti-ai luat comorile acasa, va trimit si eu gandurile cele mai bune sa se cuibareasca puisorii acolo unde le e locul! Iar tu, sa fii cumintica, sa nu-i deranjezi prea tare, sa se poata aseza linistiti! De acum inainte, Doamne ajuta!Dar sa stii ca am eu un feeling bun in ceea ce te priveste...Acum, spune-mi doar ce tratament de sustinere ai adoptat? Doar ce ti-a dat medicul sau mai iei tu ceva in plus?

Multumesc BUBU. sa te auda Dumnezeu
Ca si sustinere doar progesteron, sub forma de ovule de 3 ori pe zi si carpicon
medrolul nelipsit si.... in caz de dureri uscosin sau no-spa

nimic special fata de data trecuta.

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
[Dimensiuni: bebe1 6.00cm, bebe2 6.8 cmm, sper sa recupereze si celalalt pe drum.
A verificat apoi, abdomenul, vezica, diametrul cutiei craniene, stomacul si pozitia cordonului obilical.
L-am cam disperat pe doctor ieri , l-am intrebat de 3 ori daca e totul ok si o data sotu mi-a zis sa nu mai fiu atat de panicoasa ca nu-i bine.
Mi-a tinut o prelegere despre respectul fata de fat, cum tre sa ne respectam copii inca din pantec, ca nu realizam cat sunt de inteligenti si de simtitori inca de mici
Cam atat despre noi acum ne-a mai chemat pe 10 martie, i-a zis ca nu mai am nevoie de tratamentul hormonal, totul se eprezinta OK.

Graviduta fericita de 12+

vai Dragaica cum imi dai speranta de cate ori te citesc!
sa-ti traiasca puisorii si sa-i duci peste 9 luni acasa sanatosi!

Moshulik

Mergi la inceput