FIV265
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Gagici, nu va mai tin in tensiune... Beta Z12 =26 A zisdoctorul ca inca e prematur sa ne bucuram, dar sunt sanse. Va reamintesc ca am facut ET la 48 de ore. Deci trebuie sa ne rugam la DD si sa continuam tratamentul, 2 endometrin pe zi. Beta din nou Duminica. Mi-au dat lacrimile si mie si seicului cand l-am anuntat. Ce ziceti mai stiti cazuri in care a fost beta asa de mic si a fost de bine? Mona ![]() zuza ![]() |
![](smiley_pregnant.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Bravo Mona
I-ai dovedit!
BRAVOOOOOOO!!!!!
Ma bucur enorm pentru tine!
imi dai si mie sperante
SIGUR e BB
![](bebe.gif)
Moshulik
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
amzulica spune:
Mona - e de bine si da stim pe cineva in aceeasi situatie cu tine. De fapt suntem mai multe ... eu am avut beta 27 in ziua 10 - transfer cu blasto, miki01 (parca) transfer cu "dezghetati", si multe alte cazuri. Daca beta ti se dubleaza si are crestere frumoasa e Ok. Eu in ziua 12 aveam deja 125. Este vorba despre o implantare tarzie, atata tot.
Fii pozitiva, Doamne ajuta.
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ladyxe spune:
Bravo Mona!
Moshulik ai grija de puiuti si sa ne dai vesti bune.
Buburuz sper sa se rezolve problemele, se tin scai de mine, (ar fi o idee buna daca le-am putea recicla
)
Mona40 spune:
Merci fete inimoase si voua..
Bine ca vine weekendul la mine ca altfel o luam cu capul...
Am sa stau sa ma relaxez , maine am acupunctura...
O sa fie bine.
Mosulik, ai grija de tine, mancarica buna, calduta si fara dusuri fierbinti...
Doamen ajuta....
Mi-a trecut o idee prin cap chiar acum...
Cred ca maine dau o fuga la Mormantul sfant...
Nu-s eu foarte evlavioasa...da' ma fac daca trebuie...ca sigur nu strica.
Am sa ma rog pentru voi toate.
Pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Mona - capul sus, nu de mult a mai fost un caz pe forum(la Biogenesis) cu beta de 4,5 in z11 de la ET(48ore). Si a fost totul in regula. Felicitari si mult optimism. Bhcg nu are nici o regula clara....este ideal dar nu obligatoriu sa se dubleze.
Mona40 spune:
Merci Cata
M-au mai incurajat fetele...
Nu-mi ramane decat sa astept si sa ma rog.
Mosulik, acum am vazut semnul tau de graviduta cu rochie rosie...
Nu-mi vine sa cred ca cineva imi asociaza mie aceasta iconograma.
Merci...e funny treaba.
violab spune:
citat din mesajul lui Mona40 Merci fete inimoase si voua.. Bine ca vine weekendul la mine ca altfel o luam cu capul... Am sa stau sa ma relaxez , maine am acupunctura... O sa fie bine. Mosulik, ai grija de tine, mancarica buna, calduta si fara dusuri fierbinti... Doamen ajuta.... Mi-a trecut o idee prin cap chiar acum... Cred ca maine dau o fuga la Mormantul sfant... ![]() ![]() Nu-s eu foarte evlavioasa...da' ma fac daca trebuie...ca sigur nu strica. Am sa ma rog pentru voi toate. Pup Mona ![]() zuza ![]() |
Mona cind ai inceput acupunctura? Faci special pt gravidanta sau pt relaxare. Cum se procedeaza?
Mona40 spune:
Vio,
Am facut vreo 6 sedinte de acupunctura..o data pe saptamana cam 40 de minute.
Pentru stimulare ovariana ( tipul s-a specializat in China in prob de fertilitate )
Doar ultima sedinta, care a fost la o saptamana dupa ET mi-a facut sedinta de sustinere...a zis ca este un pic diferit...si DPDV al asistentului, m-a tratat ca si cum as fi insarcinata.
Maine probabil va fi tot asa.
Drept sa-ti spun am inceput asa intr-o doara...dar medicul meu cand a auzit, m-a incurajat si a spus ca stie ca sunt studii care arata reusite si imbunatatiri ale calitatii ovucitelor..
pe scurt a zis ca sigur nu strica...
ellanik spune:
Ankflor eu am facut ET cu embrioni congelati si am luat cu o luna inainte AC si din prima zi de CM estrofem cate 2 pe zi.Inainte de transfer cu doua zile am bagat si utrogestan intravaginal cate 4/zi urmand ca dupa ET sa pun 6/zi.Rezultatul e la semnatura!Era pe aici un capitol special pentru transfer de embrioni congelati.Succes!
+36 cu
George-Theodor
AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
citat din mesajul lui ladyxe Bravo Mona! ![]() ![]() Moshulik ai grija de puiuti si sa ne dai vesti bune. ![]() Buburuz ![]() ![]() |
Ii tzine mami la caldurica!
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
Moshulik