Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 16
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 neata madamar, te-am trecut pe listuta..daca mai vrei sa apari si la aniversari lasa-mi data nasterii si completez..ti-am trimis mail. dastefa, te contrazic, si la cezariene tot 3 zile stai daca nu sunt alte probleme.. alina..naspa..cam in butoi.. ![]() Cristina si Alessia Stefana INUTSA, FELICITARI PT.NEPOTICA! SA FIE SANATOASA!! |
Da, sarumina de mail, l-am citit si iti multumesc si aici!
DN: 23.06.1981 - sa apar deci si la aniversari!:) Va pupacesc si mentin legatura cu voi!

Mary
25+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o fierbinte si ma duuuuc.... ca am o saptamana.....Kriss, ma bucur ca e mai bine Ale. Madamar, bine ai venit la noi. Sarcina usoara. Nu te mai stresa cu stafilococul, ca daca e sa-l iei il iei oricum... L-am juat si eu si pitica mea, dar pana la urma am scapat de el.... O sa fie bine, ai sa vezi. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
pentru primirea calduroasa! Stiu k a gindi pozitiv face mai mult decit foarte multe antibiotice insa cind esti prins cu garda jos... ti-o cam iei!:). Toata iarna, cu gerul care a fost am reusit sa ma tin departe de raceala si nu am suferit deloc! Ieri insa (ca un cadou de Valentine's... in ciuda faptului ca nu-l serbam poate, ca si sarbatoare de import) sotul, darnic cum este mi-a "oferit" si mie din viroza lui! NU va spun ce bine ma simt acum: git cu tzepi, aerul care-mi trece prin nas parca sfredeleste, urechi infundate si tot tacimul! E mortal, oricum! Si impotriva tuturor numai cartof stropit cu alcool sanitar, ceai si tantum verde - macar de n-ar cobori in bronhii, de-as scapa cu guturai numa'!N-ai vrea te rog sa imi spui unde s-a localizat streptococul la tine si fetita si cum l-ati tratat, pls? Auzeam ca la mame da inflamatii sinilor ...iar la bebelusi se localizeaza prin stiu eu ce locuri...altii au trebuit operati saracii...
Danielle005, foarte frumoase pozele! Ati fost si pe pirtia sfintita din telescaun? S-a schimbat ceva in sensul bun in zona? asfaltul in final e terminat de turnat? Ca nu am mai fost in zona de citeva luni bune, de cind am aflat de sarcina...si curind nu stiu dak mai plecam!:)
Alynta: un mare BRAVO la astfel de sistem imunitar: la tine si la bebe! Ai nascut pesemne tot la Cuza Voda... ma si intreb la un moment dat: cine are intentia sau nevoia sa discrediteze materniattea asta?!
Mary
25+evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
iulia-stefy spune:
Ani, dar voi v-ati plimbarit ieri....
Daniela, sa va fie de bine plimbarea... Ce mai face printesa?
Inutsa, felicitari pentru nepotica. Refacere usoara cumnatei tale.
Alina, eu pe tine te vad asa de rabdatoare... Un
dulce lui Matei sa-i treaca buza... Si lui David un
ca e un strengar....
Madamar, imunitatea.... Pentru tepi in gat eu am facut aburi cu apa cu sare grunjoasa si ulei raceala si gripa de la Plafar si mi-a trecut si gatul si nasul... Poti incerca si gargara cu apa sarata sau lamaie cu sare.... sunt multe leacuri babesti pe care le-am folosit pe perioada sarcinii....
Cu stafilococul.. la mine s-a localizat in zona genitala... si numai pe acolo s-a invartit... au fost vreo 7 pana am scapat de ele.... Tratamentul ce a dat rezultate a fost dat de medicul dermatolog... S-a manifestat la vreo 2-3 saptamani de la nastere.... Asta la mine. La Stefy s-a tot manifestat pana la 11 luni, dar n-am stiut ce e, ca reactiona doar la vaccinuri, cu febra 40 si mai sus... si a iesit in nasuc, la 11 luni si a fost unul singur... Singurul tratament prescris de imunolog a fost Septilin pentru imunitate, ca deja se intarise la toate antibioticele ce puteau fi administrate pana la 11 luni. A luptat organismul cu el si nu a mai aparut deloc. Ne-a dat ceva bataie de cap, dar acum nu mi se mai par eun capat de lume.
Asa cum s-a mai scris, conteaza mult imunitatea... Nu toata lumea a avut. Si nu e singura maternitate cu problema asta.
Din cate stiu eu stafilococul asta sta bine mersi pe noi si suntem purtatori fara sa stim. Reactioneaza doar pe fond de imunitate scazuta... si de oicei dupa nastere organismul e slabit iar bebe mic nu prea are nici el imunitate... Asa ca nu te speria ca se scapa de el pana la urma... si cu ajutorul Celui de Sus poate nu o sa aveti de a face cu el. Capul sus.
Madamar spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ani, dar voi v-ati plimbarit ieri.... Madamar, imunitatea.... Pentru tepi in gat eu am facut aburi cu apa cu sare grunjoasa si ulei raceala si gripa de la Plafar si mi-a trecut si gatul si nasul... Poti incerca si gargara cu apa sarata sau lamaie cu sare.... sunt multe leacuri babesti pe care le-am folosit pe perioada sarcinii.... Cu stafilococul.. la mine s-a localizat in zona genitala... si numai pe acolo s-a invartit... au fost vreo 7 pana am scapat de ele.... Tratamentul ce a dat rezultate a fost dat de medicul dermatolog... S-a manifestat la vreo 2-3 saptamani de la nastere.... Asta la mine. La Stefy s-a tot manifestat pana la 11 luni, dar n-am stiut ce e, ca reactiona doar la vaccinuri, cu febra 40 si mai sus... si a iesit in nasuc, la 11 luni si a fost unul singur... Singurul tratament prescris de imunolog a fost Septilin pentru imunitate, ca deja se intarise la toate antibioticele ce puteau fi administrate pana la 11 luni. A luptat organismul cu el si nu a mai aparut deloc. Ne-a dat ceva bataie de cap, dar acum nu mi se mai par eun capat de lume. Asa cum s-a mai scris, conteaza mult imunitatea... Nu toata lumea a avut. Si nu e singura maternitate cu problema asta. Din cate stiu eu stafilococul asta sta bine mersi pe noi si suntem purtatori fara sa stim. Reactioneaza doar pe fond de imunitate scazuta... si de oicei dupa nastere organismul e slabit iar bebe mic nu prea are nici el imunitate... Asa ca nu te speria ca se scapa de el pana la urma... si cu ajutorul Celui de Sus poate nu o sa aveti de a face cu el. Capul sus. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
Draga mea, am retinut leacurile! Miine imi procur uuleiul ca sa fac inhalatii cu sare si ulei... si ca sa glumesc putin: oare sarea aia de baie nu e mai buna? Din care am auzit pe la stiri, de o folosesc pustii si ajung imediat in urgente, de la toptanul de halucinatii cu care se confrunta?!:)
Legat de streptococ...7 ce? inteleg ca sunt un fel de furuncule? Inflamatii cumplite? Tre' sa nu fie deloc placut sa mai ai grija si acestor urite bubutze... dar ma intreb: dak el (streptococul) coexista cu noi... nu e posibil ca unii din noi sa il dea copilului la nastere si sa dam vina mai usor pe maternitate??? Asa imi spunea si medicul meu: este o infectie pe care maternitatea are bunul simt sa si-o asume dar nu reusesc sa il indeparteze desi se cheltuie foarte mult pe dezinfectanti dintre cei mai scumpi si cu spectru foarte larg... insa fara reusita!... De ceva timp am vz in BZI ca se incearca un experiment: personalul neinfectat sa lucreze intr-o zona a maternitatii iar cel neinfectat in alta zona, sa vada daca se raspindeste si la cei neinfectati... si ma gindesc asa: dak nimeresc in zona "infectata" (cu personal infectat) numai la nivel psihic...si tot iar germenul:))... ca psihicul e si el mai putin imun intr-o zona constienta a fi cu risc!:))...
va pupic pe toate si pe curind! O seara linistita dragele mele!
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si un laptic.... si va doresc o zi usoara...
Madamar, exact asa este... Microbul il purtam noi si vina cade pe altii.... Oricat ar dezinfecta, tot apare.... E plina maternitatea si restul spitalelor de tigani si chiar de romani nespalati si plini de toate cele... Si nu vreau sa mai comentez mai mult... Asa ca degeaba dam vina pe maternitate....
Anilansa spune:
Buna dimineata
iulia, mersi de cafea
Aly... multumim de invitatie...
pt strengarul de David si inca un
pt Matei , la mai multe lunite... acusica se face anul
Madamar... si noi am avut peripetii cu " staficococul"... dar mergem inainte ... la Darius sa manifestat la 1 an si 2 luni ... fetele stiu patania ... si la mine la 2 sapt de la nastere
... asta e mergem inainte.
Ieri am mers in siraj... am profitat ca sotul a avut ore mai putine
... si ne-am inoit putin, eu cu 2 bluzite, pt sot iam luat o pereche de blugi ... si lui Darius 5 perechi de chilotei
Sa mirat sotul cand am ajuns acasa ca m-am abtinut numai la chilotei pt Darius
... ca e prima data cand ii iau numai ce mi-am propus ... Trecem la operatiunea WC pt Darius... deoarece mi-a facut o iritatie de la pempers si vad ca nu mai scapam de ea.
Azi darius sa trezit la 6.30 ... acum se uita la masini pe geam ![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Dani...............superba iesirea! L-am vazut si pe fratele tau! Ma tot intrebam cine e! Cand ai zis ca pleci la munte ma gandeam cum de ai curaj sa pleci cu asa o vreme, dar uite ca s-a meritat! Arati f bine, radiezi! Ai vazut ca a trecut greul si e bine din nou! |
Multumesc. Da, l-am luat si pe fratele meu si bine am facut, s-au distrat f. bine copiii, si noi la fel. Intr-adevar, simt ca incep sa se indrepte lucrurile.

danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui Madamar Danielle005, foarte frumoase pozele! Ati fost si pe pirtia sfintita din telescaun? S-a schimbat ceva in sensul bun in zona? asfaltul in final e terminat de turnat? Ca nu am mai fost in zona de citeva luni bune, de cind am aflat de sarcina...si curind nu stiu dak mai plecam!:) |
A fost prima data cand am mers aici. Nu am mers la partie pt ca a inceput sa ninga tare de vineri seara si sambata nu s-a putut iesi cu masina, abia duminica dimineata a trecut un plug pe acolo. Nici cu sania nu ne-am putut da pana duminica, asa mare era zapada.
Sarcina usoara in continuare. Si eu am nascut tot la Cuza Voda si nu am luat streptococul, nici eu, nici Amalia; asa ca incearca sa nu te stresezi prea tare.

danyelle005 spune:
Lacramioara multumesc. Amalia e binisor, a inceput sa tuseasca putin pt ca la munte a mancat zapada
, dar facem aerosoli.
Stefy ce nazdravanii a mai facut?
danyelle005 spune:
Ani spor la operatiunea WC.
Eu ma pregatesc sa merg la dentist. O zi buna va doresc.