Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 17
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la un laptic cald.![]()
Azi avem o zi plina.Pe langa servici trebuie sa mai platesc si facturi...
Am platit RDS-ul luna trecuta prin BRD-net si acum apare ca avem restanta. Asa ca tre sa merg la ei sa stau la coada.
Va doresc o zi buna. 
18+ 
Anilansa spune:
dany... multumesc ... mai intai azi trebuie sa le spal chiloteii ca ieri nu am avut timp
, asa ca azi mai stam cu pempers![]()
si noi avem de platit facturi... dar nu avem bani... ca inca nu am primit indemnizatia pt Darius

of posta asta
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
slimatei spune:
va invit si eu la o cafelutza
calda
va multumesc de complimente
iar cu intarziere![]()
tin sa-l felicit pe Matei pt 9 lunite..
tot asa inainte..
sanatos si fericit!
o zi buna va doresc tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
alynta27 spune:
Multumim de uarari!
Mary............eu zic sa nu mai stai cu sentimentul "vai cade drobul de sare"! Vei avea altele de care sa te stresezi in spital: "cum sa-i pui scutecul, cand sa-l schimbi, cum sa-l alaptezi, se satura/nu se satura, suge/nu suge, ai/nu ai lapte?!" si altele multe! Eu zic sa te "pastrezi" pana atunci!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Salutare,ce liniste pe aici,cred ca ati iesit la plimbare ca daca tot e frumos afara.Si noi am stat azi mai mult afara ne-am jucat si murdarit de noroi pana si pe fata![]()
Vroiam sa va intreb daca ati mai fost cu piticii la Luceafarul si cum au reactionat ca ma bate un gand in ultima vreme
alynta27 spune:
Moldo...........noi am fost cu David acum un an cred si i-a placut mult! Chiar azi ma gandeam sa merg cu amandoi! ATunci a fost teatru de copii "Amintiri din copilarie"! Acum as vrea un teatru de papusi!
A fost incantat de decor, actori! Chiar a stat langa scena!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
Buna...
Ce lume noua...Moldo...bine ati revenit . Sa va fie de bine la noua casuta.
Mai asteptam mamicile care nu au mai scris de mult sa reapara...
Mary, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
La mai multe lunite, Biei si lui Matei!
La multi ani, sarbatoritilor din ultima perioada!
Michelle, sa va traiasca micul crestin! Sa ne mai povestesti din viata in 4.
Kriss, ma bucur de iesirea voastra. As fi vrut sa fie bune , bune vestile pana la capat.
Cum e Ale?
Ani, sa purtati sanatosi noile achizitii.
Danyelle, sa fie intr-un ceas bun semnarea precontractului. Unde?
Sa va fie de bine iesirea la munte si ma bucur ca lucrurile incep sa reintre in normal.
Lacra , ce ne mai zici de Stefy?
Alina, la tine e o adevarata maiestrie sa reusesti atatea cu doi nazdravani...felicitari mami!
Slimatei, sa te mai aud ca mai zici ceva de silueta...ca ma teleportez in It...auzi la ea...doar parul e partea...hai , hai...iar de micuta Stefania...e o dulceata.
Doamna Miha, ati vrut doar sa ne arati ca sunteti dupa canapea? Va rugam cu noutati despre Amira si Robert!
Mihharo, Albert tot la stampile e? Vad ca de la noua locatie e rara tare prezenta...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
inutsa spune:

Am vazut nepotica, Doamne ce usoara mi se pare, comparativ cu Bia, ca o pana! Si bineintele ca mi s-a facut dor de un bebelus asa mic
. Dar mai astept un pic pana la urmatorul bebe.
Bia s-a uitat asa intr-o doara la vara-sa, dar pt ca nu era viu colorata si pt ca nu facea zgomot-ca jucariile ei- nu i-a atras atentie
. O sa pun cateva poze cu nepotica cand le descarc.
Am fost ieri si la dermato ca ma capiaza bubitele astea de la stafilococ. Si m-a calmat medicul, a zis ca nu e obligatoriu sa ii dau iar antibiotic ca sa ii treaca. Ii dau ceva pt imunitate si in rest tratam bubitele cu Betadine si Fucidin. Iar ca sa fie tacamul complet am si eu stafilococul asta, iar ca sa il tratez cu antibiotic ar trebui sa nu mai alaptez, dar am zis pas! Ma tratez cu Betadine si Fucidin si poate imi creste si mie imunitatea ca sa nu isi faca de cap stafilococul iar.
Fii-mea astazi a tinut-o doar o gura toata ziulica: "TA-TA, TA-TA, TA-TA", ca sa imi faca mie in ciuda bineinteles
. A zis MA-MA,asa intr-o doara o singura data, dar in rest numai TA-TA TA-TA zice, si bineinteles ca sotul e in culmea fericirii. Oricum,e o dulce cum gangureste ea, imi vine sa o mananc toata!
Acum si-a descoperit vocea, tipa si ii place tare cand se aude tipand, asa ca iar trage o repriza de tipete![]()
madamar bine ai venit!
danielle frumoase pozele!Ati avut ceva zapada, nu gluma. e o scumpa Amalia cuum doarme
aly la mai multe lunite lui Matei!
alina direct la WC treceti? spor! eu m-am gandit sa o pun de pe acum pe olita, ca sa se obisnuiasca cu ideea si sa scapam mai repede de pampers, dar nu stiu cata vointa o sa am ca sa duc asta la capat![]()
celia de voi ce ne mai spui?
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 6 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Multumim de uarari! Mary............eu zic sa nu mai stai cu sentimentul "vai cade drobul de sare"! Vei avea altele de care sa te stresezi in spital: "cum sa-i pui scutecul, cand sa-l schimbi, cum sa-l alaptezi, se satura/nu se satura, suge/nu suge, ai/nu ai lapte?!" si altele multe! Eu zic sa te "pastrezi" pana atunci! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
Da, ai si tu dreptate numai ca nu vreau sa atrag energii negative ci doar sa ma autoconsolez asupra:
1. Poate nici nu e asa de neagra situatia... si ca e si mult zgomot pe alocuri;
2. Nu putem schimba nimic - daca e sa se intimple... probabil se intimpla;
... si cred ca mai multe imi doream sa imi lamuresc, dar e tirziu acum si nu ma mai pot concentra!:)
Va multumesc fetelor cu drag pentru urarile de bun venit si va doresc numai zile bune si calduroase, fara febra, fara facturi ci numai liniste si frumusete din partea bebelusilor!:)
va pup!
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui inutsa![]() Am vazut nepotica, Doamne ce usoara mi se pare, comparativ cu Bia, ca o pana! Si bineintele ca mi s-a facut dor de un bebelus asa mic Bia s-a uitat asa intr-o doara la vara-sa, dar pt ca nu era viu colorata si pt ca nu facea zgomot-ca jucariile ei- nu i-a atras atentie . O sa pun cateva poze cu nepotica cand le descarc.Am fost ieri si la dermato ca ma capiaza bubitele astea de la stafilococ. Si m-a calmat medicul, a zis ca nu e obligatoriu sa ii dau iar antibiotic ca sa ii treaca. Ii dau ceva pt imunitate si in rest tratam bubitele cu Betadine si Fucidin. Iar ca sa fie tacamul complet am si eu stafilococul asta, iar ca sa il tratez cu antibiotic ar trebui sa nu mai alaptez, dar am zis pas! Ma tratez cu Betadine si Fucidin si poate imi creste si mie imunitatea ca sa nu isi faca de cap stafilococul iar. Fii-mea astazi a tinut-o doar o gura toata ziulica: "TA-TA, TA-TA, TA-TA", ca sa imi faca mie in ciuda bineinteles ![]() Acum si-a descoperit vocea, tipa si ii place tare cand se aude tipand, asa ca iar trage o repriza de tipete madamar bine ai venit! danielle frumoase pozele!Ati avut ceva zapada, nu gluma. e o scumpa Amalia cuum doarme ![]() aly la mai multe lunite lui Matei! Inutsa draga! Iar streptococ:)?! Sa te intreb ceva: pt preventie si pregatirea zonelor unde foliculii se mai infecteaza medicul mi-a recomandat sa tamponez cu Betadine - mi-am cumparat de la farmacie insa scrie pe prospect sa nu se utilizeze in sarcina si alaptare... stau pe ginduri acum: sa mai folosesc sau nu? Voi ce spuneti? Si ink o intrebare: ati folosit centura prenatala pt sustinerea burticii, pe care ultterior sa o folositi postnatal, ca briu de strins burtica? Am auzit ca exista insa nu stiu detalii - poate ati folosit voi?! De la ce firme recomandati? Va pupic si multumesc! alina direct la WC treceti? spor! eu m-am gandit sa o pun de pe acum pe olita, ca sa se obisnuiasca cu ideea si sa scapam mai repede de pampers, dar nu stiu cata vointa o sa am ca sa duc asta la capat celia de voi ce ne mai spui? --------------- Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)Bianca la 6 luni bebelusha in burtica cum a aparut pe lume Bianca-Maria |
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”