Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 18
Madamar spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui inutsa![]() Am vazut nepotica, Doamne ce usoara mi se pare, comparativ cu Bia, ca o pana! Si bineintele ca mi s-a facut dor de un bebelus asa mic Bia s-a uitat asa intr-o doara la vara-sa, dar pt ca nu era viu colorata si pt ca nu facea zgomot-ca jucariile ei- nu i-a atras atentie . O sa pun cateva poze cu nepotica cand le descarc.Am fost ieri si la dermato ca ma capiaza bubitele astea de la stafilococ. Si m-a calmat medicul, a zis ca nu e obligatoriu sa ii dau iar antibiotic ca sa ii treaca. Ii dau ceva pt imunitate si in rest tratam bubitele cu Betadine si Fucidin. Iar ca sa fie tacamul complet am si eu stafilococul asta, iar ca sa il tratez cu antibiotic ar trebui sa nu mai alaptez, dar am zis pas! Ma tratez cu Betadine si Fucidin si poate imi creste si mie imunitatea ca sa nu isi faca de cap stafilococul iar. Fii-mea astazi a tinut-o doar o gura toata ziulica: "TA-TA, TA-TA, TA-TA", ca sa imi faca mie in ciuda bineinteles ![]() Acum si-a descoperit vocea, tipa si ii place tare cand se aude tipand, asa ca iar trage o repriza de tipete madamar bine ai venit! danielle frumoase pozele!Ati avut ceva zapada, nu gluma. e o scumpa Amalia cuum doarme ![]() aly la mai multe lunite lui Matei! Inutsa draga! Iar streptococ:)?! Sa te intreb ceva: pt preventie si pregatirea zonelor unde foliculii se mai infecteaza medicul mi-a recomandat sa tamponez cu Betadine - mi-am cumparat de la farmacie insa scrie pe prospect sa nu se utilizeze in sarcina si alaptare... stau pe ginduri acum: sa mai folosesc sau nu? Voi ce spuneti? Si ink o intrebare: ati folosit centura prenatala pt sustinerea burticii, pe care ultterior sa o folositi postnatal, ca briu de strins burtica? Am auzit ca exista insa nu stiu detalii - poate ati folosit voi?! De la ce firme recomandati? Va pupic si multumesc! alina direct la WC treceti? spor! eu m-am gandit sa o pun de pe acum pe olita, ca sa se obisnuiasca cu ideea si sa scapam mai repede de pampers, dar nu stiu cata vointa o sa am ca sa duc asta la capat celia de voi ce ne mai spui? --------------- Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)Bianca la 6 luni bebelusha in burtica cum a aparut pe lume Bianca-Maria |
Mary
25+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
alynta27 spune:
Ooooo...Celia! Bine ai revenit! Gata intarcarea?! Ce fac copii? Dar tu?! Ei nu sunt eu asa o super femeie, sa zicem ca am avut ajutoare la copii sambata- mama!
Inesa..........sunt nerabdatoare sa vad printesa!
Al meu pitic face asa: ii zic "barbatelul mamei" la care el "tata, tata, ta-ta, ta-ta....." De cum se trezeste ma tataieste! "Mama" foarte rar, la o suparare mare!
In schimb David zice mai des "mama" dar cu intonatie de te topesti! L-a mai zguduit taicasau si cred ca-l tine minte!
Nu-i bai ca si-o camm ia si de la mine la fund ca multeee mai face!
Ce m-am intins.... Profit ca e sotul intre ei! Le-am dat ceai caldut si vad ca le-a placut! Matei e putin ragusit, ca David mi la plimbat pe gresie! Daca el merge undeva lipa lipa si consoarta!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
madamar de Betadine ce sa-ti spun... eu alaptez si imi dau cu Betadine ca sa scap de stafilococ. Pe prospect mai scrie ca nu e pt copii sub 2 ani dar drii mi-au zis ca daca tamponez putin de tot doar buba, nu-i bai. Mai bine intreaba dr ginecolog ca sa fii sigura.
Centura pt sustinerea burticii eu nu am avut, iar din aia postnatala am intrebat chiar de medici si mi-au recomandat sa nu imi iau, motivul zis de ei: pe moment burta o sa fie stransa dar dupa ce dai centura jos muschii raman "flescaiti"; au zis ei ca mai bine las muschii sa isi redobandeasca tonusul de la sine. Dar ce sa zic.. eu am o burta de "mai mare dragul", dimineata e mai mica, dar pe timpul zilei se vad bine suncile din urma sarcinii atarnand; eu mai sper ca o sa scap de ea, daca se poate fara vreun efort din partea mea
. Asa ca decizi singura daca iti iei sau nu centura![]()
aly si Bia zice ma-ma cand e suparata tare sau cand ii e foame. Cand eram in spital si am mers la examen, a ramas cu sotul si bineiteles ca i se facuse foame; si cand a inceput-o cu ma-ma, numai asa a tinut-o pana a venit "papa" ![]()
hai ca am murit de ras cand am citit ce face David cu "consoarta"
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 6 luni
bebelusha in burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Katyuscha21 spune:
buna ziua fetele
am aparut si eu pe eici nesimtita de mine nu am mai intrat de mult.
sunt extrem de ocupata si nu am timp nici macar sa ma pieptan sunt un zombi![]()
copii sunt bine cresc Elisa are 3 luni si creste ft bine papa bine am inceput sa ii dau si papika stiu ca e inca mica dar e tare mancacioasa si nu se satura din laptele pe care il primeste..am stat mult linistita sa trezit fug bye mai intru eu sa vad va pup pe toate.
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si ma duc.... Daca reusesc sa intru mai pe seara.... va mai scriu si din nazbatiile si perlele Stefaniei....
Acum vrea "ouri slabe" adica oua fierte.... ca eu mi-am facut unul prajit si am zis ca e gras si nu e bun pentru ea.....
slimatei spune:
multumim lacramioara de
Stefy se menajeaza de mica vad
nici eu azi nu sunt mai breaza...am un sooooomnnn..as dormi si in picioare![]()
celia
va salut
pe toate si va urez o zi frumoasa!
...ma duc sa vad ce mai combin ...
va las sa vizionati "primul carneval al lui stefi" si filmulet scurt
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Anilansa spune:
buna
iulia, mersi de cafea
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
Salutare!
Sunt in urma rau, nu stiu ce mai faceti, sper sa recuperez cat mai repede.
Am venit cu poze de la Botez si petrecerea lui Mateo .
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
aeperju spune:
Hop si eu!
Am fost luni la Iasi, domnul dr m-a indrumat si am facut analize super rapid cu ajutorul asistentei sefa, apoi am fost la nefrolog si de aici la o ginecoloaga dr \aldea. Concluzia#536; infectia urinara a ramas cumva pe loc, nu e sterila dar e sub 1000, dar pe partea ginecologica care pare sa fi dat usturimile, ovarele sunt foarte inflamate, chist ovarian dar f mic de 2mm. Am primit un nou tratament de lunga durata - o luna - sper sa-mi reziste stomacul si tre sa ma mai dcu la control cand termin. \doamne ajuta!
Bine ca am-am intors acasa fiindca noaptea \andrei a facut febra, tuseste de mama focului si are si conjunctivita urata. Asa ca am fost pe la doctori a doua zi si acum il tin acasa pana isi revine. NUmai ca tusea devine din ce in ce mai urata si daca nu cedeaza tre sa-i dau antibiotic - ospen. Om vedea.
Pup fetele numai bine||!
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
sLIMATEI................frumos carnavalul! Ce costum frumos a avut Stefy!
Emma.........ma bucur ca i-ai dat de capat! De la chist ai avut durerea aia surda! Sanatate lui Andrei!
Mihamora..........dragut la Biserica, petrecerea reusita! Vad ca Ella a tinut secret nasitul! Am vazut-o si pe Moldoveanca acolo! Frumosi tinerii dansatori! Am vazut o mamica sexy! Ce a crescut Mateo si ce dragut e! L-am vazut si pe jucausul Domi si pe Bianca! Sunteti draguti cu totii!
Ella,,,,,,,,, si voi ati iesit tare bine in poze!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!