Gravidute&Mamici de IASI (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
dastefa, mersi pt cafea
madamarbine ai venit la noi, sarcina usoara in continuare
inutsa,felicitari pt nepotica, sa fie sanatoasa si recuperare rapida mamei
slimatei, frumoase poze, ce fata mare ai
kriss, ce mai face printesa? cum se mai simte?
Aly... pitza ... ne mai primesti in vizita
iulia, ce mai faceti... ceva replici noi de la Stefi?

eu ieri am facut mancare ... azi lenevim singurei acasa, tati a plecat cu bunica pina la tara... noi nu am mers deoarece e glod si pe darius nu il pot tine in casa acolo ... asa ca stam acasa la noi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Ne-am baut , am luat micul dejun, am facut baita de relaxare si apoi masajul cu crema pt .
Mai tarziu o sa urmeze pranzul romantic de Valentine"s Day. Ca de la anul o sa fie mai complicat...
Azi e zi de rasfat.
Va multumesc pt sfaturile despre hainute. O sa fim pregatiti cu tot ce trebe.
Va doresc o zi frumoasa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va servesc cu o de Sf. Valentin
cu inimioara

va pup pe toate si va doresc

sa iubiti si sa fiti iubite fetelor!
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ani, mult mai bine e Ale, multumim.dar stam in casa, desi pare cald si frumusel afara..poate ne aventuram putin pe la mall, dar mai vedem..nu am chef sa ma orbeasca atatea inimioare si balonase
ne-am uitat la Printesa si broscoiul pe dvd si acum e la nani

Stefi, multumim de cafeluta..

Michelle, cum fu botezul juniorului?era o ploaie atunci..ca poate ne aventuram si noi pe la biserica

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si ma duuuuc.... ca am o saptamana.....

Kriss, ma bucur ca e mai bine Ale.

Madamar, bine ai venit la noi. Sarcina usoara. Nu te mai stresa cu stafilococul, ca daca e sa-l iei il iei oricum... L-am juat si eu si pitica mea, dar pana la urma am scapat de el.... O sa fie bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iuliamersi de cafea si sa ai o saptamana usoara la munca si acasa ... spor la treburi
Kriss, ma bucur ca Ale e mai bine

Noi ieri am stat in casa pina la 3... pina ce a venit sotul de la tara, apoi am mancat, eu cu darius ca sotul a mancat la tara ... si am profitat de vremea frumoasa ( cu soare dar frigut) si am mers in parc in copou... erau multi copii... pareau niste ghiocei iesiti la suprafata... am stat jumatate de ora si ne-am tras in masinute, topogan si leagan... si apoi ne-au chemat parintii mei la masa... am plecat cu boceala din parc si foarte suparat, dar sa speram sa vina primavara si sa iesim /stam mai mult afara.

Va dorim un inceput de sampamana frumos

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare!

Noi am fost in week-end la munte, la Gura Humorului. A fost f. frumos, a nins mult, ne-am jucat in zapada, ne-am bulgarit, ne-am distrat. Poze aveti aici http://good-times.webshots.com/photo/2093364980103159727VjeSlr?vhost=good-times

Inesa felicitari pt nepotica.

Kriss sanatate Alessiei.

Dastefa ai PM.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Inesa.................felicitari pentru nepotica! Cumnatei refacere rapida!

Mary............bun venit! Sarcina usoara! Noi nu am luat stafilococul din Cuza Voada (nici acum 9luni, nici acum 2ani si 8 luni!_

Azi Matei a facut 9luni!!! Si s-a laes cu buza de sus crapata din nou dupa o cazatura cauzata de fratesau! Frumos cadou....

Kriss................va iesi soarele si pe strada ta! Numai sa fii increzatoare si sa-l chemi!

Ani...........scurta si faina plimbarea! Va asteptam la noi si cu Darius! Cum sa nu! Pitza se face, nu e o problema!

Am in bucatarie pe jos asa : sare, zahar si malai! David e autorul! Nu zic ca mi-a turnat si in pilaf! Il astept pe taicasau sa-i arat opera ca nu mai pot.... Am facut mancare de dimineata, plus statul cu ei!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dani...............superba iesirea! L-am vazut si pe fratele tau! Ma tot intrebam cine e! Cand ai zis ca pleci la munte ma gandeam cum de ai curaj sa pleci cu asa o vreme, dar uite ca s-a meritat! Arati f bine, radiezi! Ai vazut ca a trecut greul si e bine din nou!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata
o doriti? a mea e decofeinizata si cu laptic dar pt voi fac si una normala

Madamar bun venit la noi
despre datele pt listuta iti vor spune fetele care se ocupa de actualizari pe acolo
dca nasti natural 3 zile daca faci cezariana 4 zile
si eu tot cu dr Mihaila am nascut
cat despre streptococ- asta e o poveste tare veche la Cuza-acum 3 ani cand am nascut-o pe Daria am avut mari probl;eme cu ea cu tot soiul de bubite
acum cu Miruna parca e ceva mai bine

sarcina usoara in continuare

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Multam fain de primire! E tare fain aici la voi! O sa fiu si eu activa dupa ce vine bebe, acum nu stiu ce discutii sa intind cu voi! Va pup pe toate si sa auzim de bine! Va urmaresc din umbra!:)

A, si e plin de paciente ale dr. Mihaila, ceea ce ma bucura din nou! fac apel si la alte gravidutze din aceeasi perioada cu mine, DPN - 27 mai, poate ne gasim asa, aici si mai vb-im!

Mary 25+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput