Gravidute&Mamici de IASI (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salutare
ieri si azi noapte Miruna a fost tare suparata-a tinut ea sa ne aminteasca ca avem bb mic -ca prea fusese liniste pana acum
azi parca am inceput xumva mai bine ,poate a fost doar un accident si nu or fi aparur colicii

Daria a plecat cu taicasu la tuns-avem niste emotii
o pregatim de o gramada de vreme pt ace eveniment.Si pt ca tot i-am repetat ca merge la frizerie sa o faca frumoasa (argument care cantareste f mult pt ea) azi n-a mai contat ca e o vreme asa cainoasa si a insistat chiar ea sa mearga
am emotii ca acasa se lasa cu mare scandal la tuns , da ce spun eu era o adevarata tragedie cand ii ajungea vreun fir de par pe fata, gat
nici nu mai conteaza cat de bine o tunde cat sa trecem cu bine acest prag psihologic, dupa aia om vedea si de ce freza ar prinde-o mai bine(oricum eu si taicasu nu am cazut deacord asupra frizurii ei dar cum el e acolo si eu acasa ......)

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ce vreme urata e afara! Numai bine de stat pe net . Noi suntem bine, pe acasa cu Biuta-miticuta. Eu am terminat dizertatia, in sfarsit, nu imi ramane decat sa ma pregatesc pentru prezentare, care va fi la sfarsitul lunii. Bia creste frumos, ne "vorbeste" toata ziua, papa orez cu roscove si incerc sa o invat sa bea ceai din canita, doar ca nu curge usor ca din biberon . Am fost si la ecografie de inima, nu mai are suflu si totul e bine. Mai avem de facut iontoforeza, dar cei de la spital nu au kit-uri pt analiza de vreo luna, si nici nu se stie cand o sa primeasca.
Si noi asteptam sa vina primavara, sa iesim in parc, ca ne-am saturat de stat in casa. , iar cu timpul asta ploios numai de iesit nu ne arde.
Mai asteptam sa se nasca verisoara Biei, care azi dadea ceva semne, dar a mers cumnata la dr. si cica ii cade dopul gelatinos de abia.
Multumim de aprecieri la adresa Biei si vi le intoarcem inzecit

slimatei sunteti tare frumosi si nu stiu de ce spui ca strici poza! Imi place parul tau, ai vointa sa-l cresti asa. Voiam sa te intreb cum e cu asigurarea medicala acolo, poti duce fata la medici, la consult chiar daca nu lucrezi?

aly ce sperietura pe voi!!! Bine ca nu a fost ceva mai grav! nazdravanul!

alina intrebai de cadou... eu le am cu cartile, asta primesc si asta dau . Ai in plan ceva treaba azi, spor!

vanessa eu am nascut in iulie, era extrem de cald, mai ales la maternitate. La iesire am imbracat-o in rochita, sosetele, manusele si caciulita, iar daca treceam prin soare o acopeream cu paturica subtire de bumbac. Cand o scoteam la plimbare o imbracam in hainute subtiri, cu maneci scurte si deasupra genunchilor si aveam pelinca subtire cu care sa o acopar de soare. In casa am folosit si body cu maneca lunga si pantalonasi subtiri.Intr-adevar, bebeii nou-nascuti nu isi pot regla singuri temperatura, tre sa ai tu grija sa il imbraci sa nu ii fie nici prea cald, nici prea frig. O sa vezi ca o sa te descurci atunci!

dastefa ai o scumpete ! Poate plange pt ca o doare burtica, sau inca nu stie sa suga bine, caci daca zici ca ai lapte...

Sanatate bolnaviorilor!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 6 luni

bebelusha in burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ei,Alina, fu luna de miere..dar da, imi place f mult sa calatoresc, daca as avea cand si cum..as fi saptamanal plecata:))
subscriu cu carref era..

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!...am venit la o cafelutzape la pranz asa..numai buna de digestie

lacramioara ma bucur ca sunteti bine!si Stefy ce figura e... deci ia trecut imediat febra musculara
multumim de dedicatie..si stefi a ascultat-o cu drag..si m-a pus de'am mai repetet-o de vreo 3 ori...

cristina multa sanatate micutei..sper sa se inasanatoseasca repede!

inesa pai mami ma pot compara cu siluietele voastre?
voi averti dar probabil de la natura...dar eu tb sa stau fff atenta la ce si cum mananc... si uneori ma apuca nostalgia de cum aratam si eu fotomodel...candva....odata...
multumesc de complimente... cu parul uneori ma intreb si eu cum fac de inca nu-l tund...e asa de incomod uneori(mai ales la spalat...pana se usuca...
...dar zic eu ca e singura frumusete la mine deocamdata...poate cand mi'oi recapata silueta...oi avea curaj..daca nu la batranetzecare-i babe ii sta bine cu parul lung? atunci o sa am timp de frezat,coafat si vopsit si nu de codite impletite...decat a lu' fii'mea

despre asigurare medicala..e suficient sa aiba acte unul din parinti..sotul meu ne'a luat in spatiu pe amandoua..si luam un fel de alocatie (desi mica tare)si eu si fii'mea ...in baza fluturasului ..depinde de cat ii scrie orele ca munceste pe luna..desi prog. de munca e de 8 ore uneori ii pune pe fluturas (parca asa se cheama la noi)ca nu munceste nici 4 ore pe zi...asta ca sa se scoata patronul de platit taxe la stat...si uite asa ne trezim cu alocatia mica.. eu nu inteleg treaba asta cum vine...daca salarul e mai mic...ajutorul de la stat nu tb sa fie mai mare...de ce e invers?cu cat e mai mic salarul cu atat alocatia e mai mica... spre ex : ultima oara am luat si eu si fii'mea pe 2 luni doar 60 euro..ce mama ma'si sa faca o famile cu 60 de euro la 2 lunica nu'ti ajung nici sa ..ei dsa' lasa ca nu ma bazez eu pe ei...si cred ca si ei sunt constienti de asta...
uneori sunt tentata sa-i zic sotului sa-si schimbe munca..caci in ultima vreme nu prea au nici ei de munca cine stie ce(speram sa se reglementeze tb pe viitor)
dar unde gasesti mai bun de munca..si cati au ramas in perioada asta fara munca deloc...off..uneori ma gandesc..ca de bine de rau..e bine si asa..mai bine mai putin decat deloc...
sper sa reusesc sa muncesc si eu cu carte de munca...dar am si eu o bafta...5 ani am muncit numai la negru..iar aproape de 3 ani stau acasa.. sper ca in toamna sa mi'o accepte pe stefi la gradinita desi va avea doar 2 ani si 7luni(depinde de comisia de atunci ) si sa pot sa ma pun pe cautat ceva de munca calumea si sigur..vb vine ce e sigur in ziua de azi?

acum ca v-am impuiat capul ..va las ..nu va mai plictisesc...
ma duc sa pregatesc papica ca vine sotul la masa...

va las poze cu prima si cred ca ultima zapada care o vedem noi aici... astia nu vad zapada din '85
abia asteptam sa vad reactia lui stefi...si ce reactie... asa ce s-a bucurat... si noi cu ea...

am invatat sa ne bucuram de lucrurile marunte ..

2 ani si prima zapada

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

operatunea tunsoarea s-a incheiat cu succes ia ca bucuria sa ne fie completa cand a venit acasa a fost f cumintica la spalat pe cap- ca de mult aveam probleme la ac capitol

sa aveti un w/e frumos

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dastefa..........ma bucur ca ai fata cumintica! Eu l-am tuns pe David zilele astea, dar eu taiam, taicasau ii proptea capul! Nu a iesit perfect, dar merge! Intre timp si-a modelat si freza cu crema de galbenele si strugurelul meu de buze! Mai fac copii si scandal ca sa se remarce!

Kriss.............frumoasa locatie pt luna de miere! Tu cum mai esti?!

Acum sotul e inca la serviciu, ca fac inventarul! Mi-a venit mama in ajutor! Am facut pitza, tort (inca mai am de lucrat la el)!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, sunt tare bucuroasa: sunt matusa!!! A nascut cumnata o fetita de 3,4 kg. Initial voia sa nasca natural, dar a zis ca nu mai suporta durerile si a cerut cezariana. Maine mergem sa vedem minunea

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 6 luni

bebelusha in burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Dragi gravidutze si mamici de Iasi, ma alatur si eu grupului vostru! Abia azi v-am descoperit, nu stiu exact ce cautam! Sunteti un grup mare si frumos! Trebuie sa ma inscriu cumva, in sensul de a va da niste date, petru a figura si eu alaturi de voi!

Apel catre burticile/mamicile cu experienta in comparatie cu mine, care am acum 25 sapt: ati nascut in Cuza Voda? Am un stres cumplit cu streptococul asta extrem de agil si greu de eradicat!!! Linistiti-ma voi si ink o intrebare pt voi, cele care ati nascut curind: cit ati stat in spital? Mie dr Mihaila mi-a spus ca daca totul este ok nu intentioneaza sa ma tina mai mult de 3 zile. La voi cum a fost? si multumesc anticipat!

Mary 25+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

buna dimineata
o doriti? a mea e decofeinizata si cu laptic dar pt voi fac si una normala

Madamar bun venit la noi
despre datele pt listuta iti vor spune fetele care se ocupa de actualizari pe acolo
dca nasti natural 3 zile daca faci cezariana 4 zile
si eu tot cu dr Mihaila am nascut
cat despre streptococ- asta e o poveste tare veche la Cuza-acum 3 ani cand am nascut-o pe Daria am avut mari probl;eme cu ea cu tot soiul de bubite
acum cu Miruna parca e ceva mai bine

sarcina usoara in continuare

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
madamar, te-am trecut pe listuta..daca mai vrei sa apari si la aniversari lasa-mi data nasterii si completez..ti-am trimis mail.

dastefa, te contrazic, si la cezariene tot 3 zile stai daca nu sunt alte probleme..

alina..naspa..cam in butoi..

Cristina si Alessia Stefana

INUTSA, FELICITARI PT.NEPOTICA! SA FIE SANATOASA!!

Mergi la inceput