Varsta ideala pt a face copkii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

datat: pai tu ce parere ai?

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Vin cu cu o alta idee...oricum e tirziu ... da de ce nu va distrati voi bine si tare pina la 40...si apoi faceti citi copii vreti?

Nu poti sa-mi spui mie ca nu e mai bine sa pleci cu 7 iubiti in 7 concedii diferite in loc sa pleci de tinara doar cu acelasi sot si cei 2-3 copii.

Cand esti tanar, esti de obicei sarac si nu prea te poti distra.La 40 de ani esti stabilit si vrei sa te duci in stanga in dreapta si nu poti ca ai copii de tzatza.
La 40 de ani eu ma vad in Tahiti sorbind cocktail-uri pe plaja :D ca pruncii o sa fie mari, unul la colegiu si unul la liceu si nicidecum cu copii la tzatza. lol

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ardeiash, fa ce iti zice inima! Corpul tau ce iti spune? de cand te macina dorinta de bb2? daca te simti in forma, sanatoasa si dorinta de un nou copil freamata in tine, nu mai sta pe ganduri! baga mare!

barbatii nu isi fac atatea ganduri cand e vorba sa devina tati la varsta de peste 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mindy ; ce dreptate ai aici . .al meu isi doreste dintotdeana mai multi copkii.. fara probleme/oricand/oricum.. iar eu mestec ani intregi cand /cum / sa-l fac.. uite ca m-a apucat batranetea.. mamagiuliei ma tine minte!

deci este adevarat ca fumeile au creierul diferit de barbati?!.. lor nu li se pare complicat diloc diloc.. sau dau in alt subect ... sau ma ia guestus la suturi..

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ardeiashule (sau paprika ) pai ce sa zic...eu am acum neshte oaresce probleme in zona aceea sudica a corpului. Sper ca sunt trecatoare.
Dupa ce l-am facut pe Raducu, eram plina de avant muncitoresc si am sondat piata (a se citi hazbandul) care a zis un mare NUUUUU, incat mi-a taiat tot elanul si inca ceva in plus. Acum, l-a lovit la "batrinete" ideea ca "ce frumos ar fi cu inca unul..." Initial i-am zis "ti-l faci singur!" dupa care na...creier de mujeres am inceput sa rumeg si rumeg, si rumeg si-acum...si tot nu ajung la nici o concluzie
Nu mai spun ca, m-am ciocnit cu cateva persoane care m-au intrebat senine de ce nu facem un frate pt Radu? De parca am fi in floarea tineretii...
Poate daca s-ar intampla asa, din ceruri, ca altfel, la cat o intorc eu pe toate partile, slabe sanse.
Aici (ca si in Belgia probabil) multe familii au minim 2 copii, si e cumva normal sa te apuce, cred eu, sa mai vrei si tu daca ai doar unul.
Pe de alta parte, cand vad cate o gravida cu ditai burtoiul, mi-amintesc senzatiile din luna a 8-a, a 9-a si nu a fost deloc usor. Si atunci ma credeam in forma...daramite acum cand au trecut niste ani, o emigrare, niste intamplari mai mult sau mai putin placute, care au lasat urme la pisicul subsemnatei...
Hai ca m-am lungit si asta numai la o concluzie constructiva nu duce!
Dar m-ai intrebat si am zis sa raspund (partial).
Hai pupici si .... pe treaba, parerea mea!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

se ajunge la divorturi din alte cauze nu din cauza ca sunt casatorii la 20 si de ani. se ajunge la divort din cauza ca poate nu ai ajuns sa iti cunosti partenerul de viata atat de bine inaintea casatoriei, din cauza incompatibilitatii, din cauza lipsurilor, din multe alte cazuri. dar daca la 20 si ceva de ani ai o relatie stabila o casnicie fericita si un copil minunat ce are?
divorturile se petrec si la 30, 40 50 de ani nu numai la 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Ardeiash cel mai bine e sa faci copii cind te tine buzunarul si nervii pt ca meseria de parinte e f.f.f. grea. Fireste dpdv biologic e bine la tinerete pt ca statistic vorbind dupa 40 ani sint riscuri medicale. Insa sint multe mame care au avut copii si mai tirziu fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

ardeiash, un copil dorit e binevenit oricand, ca sa ma refer la tine.
Altfel, cred ca "la tinerete" este varsta parintilor optima pentru a concepe. Tineretea fizica, mintea deschisa (unii o numesc inconstienta) a parintilor este in avantajul copiilor care au mai multe sanse de a vedea in parinti si niste prieteni.
Eu numesc "la tinerete" 22-25 ani femeile si 24-27 barbatii.
Dar...eu n-am fost in stare de ceea ce spun ca-i bine.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca

se ajunge la divorturi din alte cauze nu din cauza ca sunt casatorii la 20 si de ani. se ajunge la divort din cauza ca poate nu ai ajuns sa iti cunosti partenerul de viata atat de bine inaintea casatoriei, din cauza incompatibilitatii, din cauza lipsurilor, din multe alte cazuri. dar daca la 20 si ceva de ani ai o relatie stabila o casnicie fericita si un copil minunat ce are?
divorturile se petrec si la 30, 40 50 de ani nu numai la 20.

Se ajunge la divort SI din cauza imaturitatii. O casatorie inseamna in primul rand angajament, toleranta si ratiune si nu toata lumea reuseste sa se adune si sa gandeasca asa la 20 de ani. O casatorie este supusa multor incercari de-a lungul timpului-lipsurile materiale este una din cele mai dure, lipsuri materiale care iar sunt mai probabile in tinerete. Nu mai spun ca atunci cand vin copiii, se schimba prioritatile, cresc necesitatile si pretentiile de la ambii parteneri - asta inseamna iar maturitate.
Si sigur ca in final, nu exista nici un fel de garantie - sunt multe necunoscute care trebuie sa rezoneze ca un cuplu sa mearga inainte - e bine sa le cunoastem si sa incercam sa le indepinim pe rand, atat cat putem. Sunt sanse ca o parte din aceste necunoscute se se rezolve mai incolo, spre 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

ardeiash, un copil dorit e binevenit oricand, ca sa ma refer la tine.
Altfel, cred ca "la tinerete" este varsta parintilor optima pentru a concepe. Tineretea fizica, mintea deschisa (unii o numesc inconstienta) a parintilor este in avantajul copiilor care au mai multe sanse de a vedea in parinti si niste prieteni.
Eu numesc "la tinerete" 22-25 ani femeile si 24-27 barbatii.
Dar...eu n-am fost in stare de ceea ce spun ca-i bine.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

pe de alta parte chiar un user de la acest subiect spune ca la 23 de ani nu ii mai arde de iesit in cluburi...
cred ca cealalta tinerete este mai importanta...

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput