Varsta ideala pt a face copkii
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Varsta ideala e undeva intre 25-35 de ani cred.
Eu am incercat abia la 30 si cum n-a mers treaba
,am reusit ca fetita sa o am abia la 36,iar baiatul a venit surprise neplanificat ... la 39 de ani ![]()
E super ok si asa,am nascut foarte usor la ambii copii,la ambii am ajuns de la cca 50 de kg la 70 ,iar apoi urgent inapoi la cca 50 ...
Asa ca dati-i bataie 
MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
patrisuca spune:
cred ca nu exista o varsta anume pt a face copii. fiecare ii face cand vrea cand se simte in stare cand se simte pregatit.greu e si la 30 si la 40 de ani daca nu ai ajutor, iar daca il ai te poti distra si daca faci copil la 20 de ani. eu sincer la 23 de ani nu mai simt nevoia sa stau in club de vineri pana sambata sa ies cu prietenii sa rup orasul si asa mai departe. iar daca am ajutor ma pot distra intr-o sambata seara cu prietenii.
fecian spune:
Varsta ideala? Aia care iti convine tie, nu?
Insa consider din toate punctele de vedere ca o mamica tanara e un avantaj (20-30 de ani).
Mai sunt insa cateva problemutze in perioada asta: lipsa unei case, o profesie la inceput de drum...cam prea toate is la inceput de drum, si fara un sprijin substantial, toate visele tale se duc pe apa sambetei. Asa ca uneori e prioritar sa construiesti o minima sigurantza pentru ziua de maine inainte sa vina puiul de om.
Sa ai o familie inseamna mai intai de toate responsabilitate: fatza de toti. Eu una nu vreau sa las lucrurile la voia intamplarii, vreau ca puiul/puii mei sa aiba posibilitatea unui viitor. Si cum poti sa il faci daca tu nu ai nici macar un acoperis deasupra capului sau un job stabil? La 23 de ani nu le poti avea pe astea, Guestus!
La 30 da!
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi si
Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!
buflea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Guestus Vin cu cu o alta idee...oricum e tirziu Nu poti sa-mi spui mie ca nu e mai bine sa pleci cu 7 iubiti in 7 concedii diferite in loc sa pleci de tinara doar cu acelasi sot si cei 2-3 copii. |
Nu inteleg daca mesajul tau se refera la vorbele mele
.E ok sa te distrezi atata timp cat iti vine. Unii se distreaza toata viata si nu mai fac copii, foarte ok si asta ... altele, cum chiar spunea cineva, le trece la 23 de ani si vor sa treaca la viata de familie.
Statistic vorbind, perioada in care nu ai griji decat sa iti construiesti o cariera este si perioada cea mai favorabila pentru "distractii" - energia este mai mare, dorinta este mai mare, nebunia este mai mare. Si distractie nu inseamna neaparat "7 barbati in 7 concedii" ... inseamna viata libera fara obligatii si griji.
La 20 de ani poti pleca la mare si dormi in sacii de dormit, pe plaja - la 40 deja iti trebuie confort si miros de trandafir in camera.
Guestus spune:
pai fecian...la 30 nu stiu daca chiar ok sa ai acelasi sot.
trebuie sa ajungi sa te maturizezi...nu sa te repezi ca fata mare la maritat ...d"aia sint 50% divorturi ![]()
yo as da o lege "casatoriile sa fie dupa 38 ani la ele si 45 la domni si fiecare sa aiba > 10 experiente "
Guestus spune:
| citat din mesajul lui patrisuca cred ca nu exista o varsta anume pt a face copii. fiecare ii face cand vrea cand se simte in stare cand se simte pregatit.greu e si la 30 si la 40 de ani daca nu ai ajutor, iar daca il ai te poti distra si daca faci copil la 20 de ani. eu sincer la 23 de ani nu mai simt nevoia sa stau in club de vineri pana sambata sa ies cu prietenii sa rup orasul si asa mai departe. iar daca am ajutor ma pot distra intr-o sambata seara cu prietenii. andreea mamicuta patriciei |
pai d"aia se intimpla ce se intimpla...ca fiecare face ce vrea si cind vrea. unul face copii la 18...si divorteaza la 19...si apoi e unhappy...si vrea aia si aia...si sa dea basescu si etc.
asa cu legea guestus aprobata se elimina casatoriile din nestiinta si curiozitate ..intelegi?
Amina_Marina spune:
Varsta ideala pentru a face copii , e cea care esti nepregatit, din toate punctele de vedere.Aia-s cei mai reusiti.
fecian spune:
| citat din mesajul lui Guestus pai fecian...la 30 nu stiu daca chiar ok sa ai acelasi sot. trebuie sa ajungi sa te maturizezi...nu sa te repezi ca fata mare la maritat ...d"aia sint 50% divorturi yo as da o lege "casatoriile sa fie dupa 38 ani la ele si 45 la domni si fiecare sa aiba > 10 experiente " |
Da'hai sa avem mai bine 20 de experiente, nu? Face mai bine la statistica! (Si ca sa fim in totala concordanta cu legile statisticii pentru o statistica riguroasa nr minim de evenimente/"experiente" ar trebui sa sara de 100)...
In alta ordine de idei maturizarea nu tine de nr de cuceriri ...ci de cutiutza fermecata numita constiintza de sine!
P.S. Cu legea guestus rata de divort ar fi 0...ca nimeni nu s-ar mai casatori ..Ar fi inca in probe, pentru o mai buna...statistica
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)Noi si
BitzuM-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!
arminad spune:
| asa cu legea guestus aprobata se elimina casatoriile din nestiinta si curiozitate ..intelegi? |
Da, sigur..si trece o vesnicie pina apar normele de aplicare a legii questus care norme nici nu mai seamana cu legea
dupa care baga niste fitile ginecologul x-lescu de la clinica privata y si mai dai si cinci ordonante care nu mai stie nici dracu daca modifica ordonanta sau legea
ardeiash spune:
apai guestus: tie-ti arde a glumi ca...la tine.... nu tu greturi.. nu tu scremete la momentul 9 , nici schimbat de pampaers cred ![]()
s-auzim numai de bine! si 

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm