Varsta ideala pt a face copkii
Raspunsuri - Pagina 5
bobocel_07 spune:
Varsta ideala pentru a face copii din punctul meu de vedre este intre 25 si 29 de ani.Cel putin eu nu vreau sa depasesc varsta de 29 dar nu stii unde te duce viata pana la urma si cum o sa fie, dar eu imi doresc sa fiu o mamica tanara si sper sa imi reuseasca.
alexia_07
Anka74 spune:
La mine..n-a iesit cum am vrut eu. Asta e! Primul copil si singurul pana acum
la-m facut la 30...cu sarcini pierdute, tratamente pt a ramane insarcinata, apoi pt a pastra sarcina.
Acum, la 36 aproape...tot sper la 2 liniute. Se lasa asteptate!
Poate ii fac o surioara piticului! ca tare mult mi-ar place!
Dar daca ar fi sa mai ma nasc odata m-as apuca de copii mult mai devreme, macar sa am mai mult timp la dispozitie, daca nu iese din prima!![]()
dry_votka spune:
Intr-adevar, varsta "ideala" ar fi intre 25-30; insa tocmai, i se spune "ideala", nu este nicidecum batuta in cuie ![]()
Mindy a scris :
| Citat: |
| ardeiash, fa ce iti zice inima! Corpul tau ce iti spune? de cand te macina dorinta de bb2? daca te simti in forma, sanatoasa si dorinta de un nou copil freamata in tine, nu mai sta pe ganduri! baga mare! |
De aceeasi parere sunt si eu

fara reclama!!!!
simtul umorului nu a murit
ardeiash spune:
ok.. dec ieu sunt batrana .,, si sa-m iaiu gandul.. deci ![]()
s-auzim numai de bine! si 

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
Nicoleta spune:
Ardeiash, eu am 2 surori. Pe a mica a nascut-o mama cand avea 44 de ani, trebuia sa-i puna numele Menopauza
.
Singura mea miiica problema daca m-as hotari sa am copii de la 35 de ani incolo ar fi sa nu aiba ei... probleme.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
bobocel_07 spune:
Ardeiash eu imi doresc sa am un pitic pana la 29 de ani.Varsta ideala de a avea copii difera de la om la om, depinde cand se simte pregatit.Eu ma simt oarecum pregatita pentru a avea un bebel dar mai astept putin deoarece am niste probleme de rezolvat inainte.
Apropo cati ani ai?
alexia_07
maru spune:
ardeiash, de ce vorbesti tu de funie in casa spanzuratului?
mie imi da tarzoale ideea demulticel, si of of of, batrana mai sunt
buflea spune:
Fetelor, despre ce batranete vorbiti voi ? Pana la 35 de ani este super ok, dupa 35 exista ceva riscuri, dar minime ... dupa 40 creste riscul, scade si feritilitatea si creste si comoditatea ...asa ca, daca nu ati atins 40, go fight ! ! ! ![]()
bobocel_07 spune:
Un copil este intotdeauna binevenit la orice varsta mai ales daca ti-l doresti foarte mult.Cand am zis ca varsta ideala este intre 25 si 29 de ani m-am referit la mine.Eu pana in 29 de ani vreau sa fiu mamica, asta este varsta ideala pentru mine.Dar ati vazut ca Adrian Iliescu, mamica la 67 de ani si-a dorit un copli foarte multe si a reusit sa il aiba si varsta n-a fost un impediment.
alexia_07
Dianami spune:
Eu implinesc in mai 28 de ani si tocmai am nascut al treilea bebe. Toti 3 doriti, sarcini cu peripetii, insa asa am considerat ca e mai bine pt noi. De acum am timp sa-mi pun in ordine si alte aspecte ale vietii.
Iar peste cativa ani poate ma risc si la al patrulea, momentan nu se poate pt. ca sunt riscuri f mari din cauza ultimei nasteri.
Varsta ideala e atunci cand simti ca a venit momentul, instinctul nu prea da gres. ![]()
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)