Varsta ideala pt a face copkii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

eu l-am nascut pe Filip la 21, pe Anastasia la 22...acum am 24 si cred ca imi mai doresc un copil...il astept cu drag cand o vrea DD sa ni-l trimita...si acum zic ca parca si dupa 30-35 de ani mi-as mai dori inca unul.
Pt mine ideal ar fi 4 copii...2 fetite+2 baietei

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Noi,ca avem aceasi varsta, am facut copiii la 19 si 26 de ani. Cumva am experimentat maternitatea prea devreme si la varsta ideala. La 19 ani esti mai lipsit de experienta, mai lipsit de posibilitati financiare dar ai energie nelimitata si esti mult mai relaxat. Faptul ca am avut o sarcina pe care aproape ca n-am simtit-o, o nastere foarte rapida si usoara si un copil foarte sanatos (prima febra dupa 3 ani, cand a intrat la gradi), ca am pus 9 kg in timpul sarcinii pe care le-am pierdut in primele luni fara efort, cred eu ca se datoreaza varstei si conditiei fizice. Cred ca din punct de vedere fizic varsta ideala e 18-25 de ani. La al 2-lea copil, la 26 de ani am simtit diferenta, Desi am avut o sarcina foarte usoara am avut perioade in care ma deranjau mirosuri, eram cateodata mai emotionala, la sfarsit ma durea spatele . Nasterea a fost usoara dar am pus 11 kg si nu s-au mai dus jos fara sa-mi dau seama, vreo 3 kg au ramas. Copilul mi-a facut otite de la 7 luni periodic. Nici pomeneala de energia nelimitata de la primul copil. E adevarat ca experienta a compensat si m-am descurcat foarte bine. Din punct de vedere profesional acum la 34 de ani e timpul sa avansam, e timpul ideal pentru specializari si cu copiii la scoala e mult mai usor decat daca ar fi bebelusi. E mult mai usor sa inveti sau sa lucrezi acasa cu copii care se descurca singuri, isi fac lectiile singuri, isi fac dus inainte de culcare, se baga singuri in pat iar dimineata isi fac sanviciuri si se imbraca pentru scoala. Acum ca avem si bani e mai placut de iesit afara, de mers in excursii cu copiii mari decat cu bebelusi.

Cat despre noi, avem o casnicie minunata si doar la parintii mei am mai vazut asa o relatie, restul prietenilor/cunoscutilor nu se inteleg, nu se iubesc si nu lucreaza asa bine impreuna indiferent cat de 'maturi' erau cand s-au casatorit.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Vin cu cu o alta idee...oricum e tirziu ... da de ce nu va distrati voi bine si tare pina la 40...si apoi faceti citi copii vreti?

Nu poti sa-mi spui mie ca nu e mai bine sa pleci cu 7 iubiti in 7 concedii diferite in loc sa pleci de tinara doar cu acelasi sot si cei 2-3 copii.

Cand esti tanar, esti de obicei sarac si nu prea te poti distra.La 40 de ani esti stabilit si vrei sa te duci in stanga in dreapta si nu poti ca ai copii de tzatza.
La 40 de ani eu ma vad in Tahiti sorbind cocktail-uri pe plaja :D ca pruncii o sa fie mari, unul la colegiu si unul la liceu si nicidecum cu copii la tzatza. lol

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

La 40 esti satul de distractie. Si nu ti tr prea multi bani ca sa te distrezi. Mi am petrecut cei mai frumosi ani in Complexul Studentesc in Timisoara nu cu bebi la tzatza cum zici tu. Nu se compara distractia la 20 cu cea la 40. Chiar ce zici tu acolo cu Tahiti este mai batraneste asa...
Si daca la scoala/gradi nu vor mai fi mame asa ca mine so??? care i problema. Am vazut si mame tinere troglodite rau de tot.
Nu mai pedala pe varsta, nu i frumos!!!

Si ca sa inteleaga si restul eu am avut bebelasa la 42 de ani si este o bebelasa deosebita. Ete grija mea ca celelalte mame vor fi tinerele. Si am avut o sarcina si nastere perfecte.

Corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

De fapt aici este frumusetea - cand esti tanar nu ai asa nevoi, dormi pe jos, gatesti la resou, freamata energia si inconstienta in tine si de aceea incerci tot felul de lucruri, te mai dai cu capul de zid, pana si cucuiele se vindeca mai repede, te ridici mai repede de jos si daca o faci lata ai timp sa renasti din cenusa. Ai numai grija ta, faci ce vrei cu tine si nu prea refuzi nimic din ce iti scoate viata in cale, chit ca ai posibilitati materiale sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Varsta optima este aceea care este potrivita strict pt. persoana/familia in cauza.
De exemplu, daca n-ai nici o alta aspiratie in viata, sau daca cultura locului o impune, ii faci devreme. Dc. vrei sa te distrezi la tinerete, sa iti construiesti diverse in viata, decizi sa mai amani. De la caz la caz. Fiecare alege pentru el insusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alerazvan spune:

eu nu cred ca varsta conteaza,un bebel e binevenit oricand.eu primul copil l-am facut la varsta de 20 ani si al doilea copil a venit dupa 7 ani jumatate.si dumnezeu a vrut ca prima sa fie fetita si al doilea baiat sunt ffff multumita.acum baiatul are 1 an si 7 luni si fetita 9 ani si 2 luni.pt moment nu ma gandesc sa mai fac unul ....dar cine stie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Vin cu cu o alta idee...oricum e tirziu ... da de ce nu va distrati voi bine si tare pina la 40...si apoi faceti citi copii vreti?

Nu poti sa-mi spui mie ca nu e mai bine sa pleci cu 7 iubiti in 7 concedii diferite in loc sa pleci de tinara doar cu acelasi sot si cei 2-3 copii.

Cand esti tanar, esti de obicei sarac si nu prea te poti distra.La 40 de ani esti stabilit si vrei sa te duci in stanga in dreapta si nu poti ca ai copii de tzatza.
La 40 de ani eu ma vad in Tahiti sorbind cocktail-uri pe plaja :D ca pruncii o sa fie mari, unul la colegiu si unul la liceu si nicidecum cu copii la tzatza. lol

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

La 40 esti satul de distractie. Si nu ti tr prea multi bani ca sa te distrezi. Mi am petrecut cei mai frumosi ani in Complexul Studentesc in Timisoara nu cu bebi la tzatza cum zici tu. Nu se compara distractia la 20 cu cea la 40. Chiar ce zici tu acolo cu Tahiti este mai batraneste asa...
Si daca la scoala/gradi nu vor mai fi mame asa ca mine so??? care i problema. Am vazut si mame tinere troglodite rau de tot.
Nu mai pedala pe varsta, nu i frumos!!!

Si ca sa inteleaga si restul eu am avut bebelasa la 42 de ani si este o bebelasa deosebita. Ete grija mea ca celelalte mame vor fi tinerele. Si am avut o sarcina si nastere perfecte.

Corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Deci Corina tu ce vrei, sa imi cer scuze ca am vrut sa fiu mama tanara?? Aici fiecare vorbeste pt el ca doar nu o sa vb pt altcineva.
Am spus deja, copiii ii faci cand ii doresti.Eu am dorit sa fiu mamica tanara, doar nu o sa imi cer scuze pt asta.Sotul meu isi va face si vasectomie dupa ce nasc pt ca nu ne mai dorim copii dupa 30 de ani.Am vrut 2 de tanara, unul exista, celalalt e pe drum, sunt foarte multumita ca mi-a iesit cum am vrut.

Da, mai tarziu in viata vreau sa calatoresc mult, asta e pasiunea noastra, nu imi trebuie averi, ca si acum toti banii se duc pe aventuri.Si in Tahiti nu merg numai batranii LOL, se fac multe luni de miere pe acolo sau ma insel?

Bird, exact ca tine gandesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

am vrut dintotdeauna patru copii, nu mi-a murit visul nici cand am crezut ca nu voi putea avea macar unul. Dumnezeu mi-a daruit unul si sa vezi ce o sa ma intereseze pe mine ce cred altii despre varsta ideala in caz ca mi se ofera darul de inca 3, 5, 14 ori. si ma apropii de 40 de ani. deci ardeiash, cine te opreste, daca asta iti doresti si te simti in putere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am colege in an care sunt insarcinate.
Anul trecut sau acum 2 ani erau vreo 3 care erau insarcinate in luna mare.
Eu si colega mea care ne dorim cariera intai si dupa aceea un copil , ne uitam la ele ca la OZN-uri , cum sa faci un copil in timpul facultatii? Asta mai mult izvorast din cauza ca ne vedem pe noi si suntem asa copii , la fel ca ceilalti colegi , zau ca nu imi pot imagina un copil cu copii.
Cealalta prietena din trio cred ca are instinctul matern si pt. noi 2 , la fiecare nastere vazuta imi soptea ca abia asteapta sa aiba un bebe, vai , ce emotionant bla bla bla.
Alta colega are 23 de ani abia , asteapta sa se termine facultatea si face repede un copil. Maica-sa o bate la cap ca vrea un nepot de cand era la inceputul facultatii.
Asa ca fiecare cu varsta la care crede ca e mai bine.

***Fur is for petting**

[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]

[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

[/url]

pantera neagra..tu nu intelegi nimic si incerci sa ne spui ca ce ai facut tu e ok. yo iti spun ca nu este calea optima

adica pina la 40 ai ocazia sa cunosti..sa vezi...sa te faci cunoscuta..apoi alegi si esti aleasa de unul care e ce vrei si cum vrei..si apoi faci copchilul. simplu.
tu la 20 nu stii nene pe cine sa alegi...si nu poate..ci sigur faci alegeri proste din lipsa de maturitate...sau impinsa de imprejurari...sau mai stiu yo.
da acum nici nu recunoaste nimeni direct ca .."cu ceva gindire se putea si mai bine cu maritatul"

hai spune ca la 45 pe plaja in tahiti e ca si atunci cind ai 20 pe plaja in st tropez?

Mergi la inceput