Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaiacovita spune:
Acum juma de ora am ajuns si noi acasa. In sfarsit am reusit sa facem monitorizare. Bebe este ok, bataile inimii sunt normale, reactioneaza bine, contractii sunt, dar mici, nu sa prevada o nastere zilele astea cat nu e dra. Marti o sa mergem iarasi. La eco totul e ok, placenta e ok(grad2), lichid avem destul, nu ne-a putut spune cate gr are pentru ca statea intr-o pozitie de nu ii putea masura femurul, dar a zis ca e ok. Doar capul l-a masurat care e deja de 37+4 si noi abia avem 36+4.
Am citit, dar nu mai nominalizez ca sunt franta. Maine facem strigarea la catalog.![]()
Noapte buna.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
jeni_h spune:
Buna seara dragelor,
revin dupa un examen (trecut cu brio) si muuulta hoinareala prin magazine dupa carucioare
. Am obosit foarte tare, le-am chiaunat de cap si pe saracele vanzatoare si pana la urma tot nu am cumparat carucior, in schimb am cumparat o geanta speciala pt bebelina (stiti voi, dintr-aia in care pui biberoane, scutece etc). Nu am putut sa cadem de acord in privinta caruciorului si pace. Deja ma doare capul de simt ca-mi explodeaza si mai am si o stare de greata de-mi vine sa
la propriu.
Fetelor, care vreti carucioare, am fost in Unirea la etajul 3 la magazinul Piciul. Au acolo destul de multe modele si la fel si preturi, de toate felurile. Mai trebuie sa cumparam si cadita pt baita. Aceeasi poveste!!! Aia e prea mica, aia e nu stiu cum ...
. Pana la urma am convenit sa venim in alta zi si ce vedem din prima si ne-a placut, cumparam direct fara sa mai vedem si alte modele.
Asa, acum sa trec si prin capitolul zodii ![]()
Eu - scorpion; Sotul - rac; Bebelina - pesti (eu sper sa se nasca dupa data de 20 febr)
In familia noastra dupa cum vedeti, suntem toti in zodiile de apa, asa ca ne combinam foarte bine ![]()
Va las acum , merg sa stau in pat pt ca burtica mea nu mai suporta statul pe scaun.
Sa aveti o seara cat mai frumoasa si linistita si fara surprize ![]()

35+
Sarah Maria
oanaiacovita spune:
Jeni, ce m-am distrat si la mine exact la fel. Eu scorpion, sotul rac si cred ca bebe va fi pesti, ca vad ca o duce bine in burtica.![]()
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana felicitari pt monitor si ecografie! acum stai mai linistita pana vine doctora
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Andre_lina spune:
Salutare fetelor, sunt de la odiseea de Pufuleti de ianurie-februarie
, dar bebe a venit pe 1 Dec, caci asa a vrut el sa fie patriot![]()
.
Am primit cadou un cosmonaut Mothercare pe care din cauza vremii, i l-am dat doar o data pentru cateva minute afara deci e practic nou nout.
Il vand cu 100 lei, in magazine sunt peste 250 lei.
Daca va intereseaza si nu ati cumparat inca, va rog sa ma contactati. Am pus poze aici cu ce vand de la bebele meu.
http://picasaweb.google.com/catecevadevanzare/WintersuitMothercare#
Si la noi au mai venit fete din odiseele trecute cu astfel de anunturi si ne-am bucurat ca am facut cate un chilipir
.
Va pup, sarcini usoare si bebei la termen va doresc!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
Ioanact spune:
Buna seara!
annya9 am vazut si eu pozele, sunt fff frumoase!
Dar cu burtica, parca nu am vazut..
jeni_h si eu sunt scorpion, sotul - pesti, Ioana - capricorn iar Justina cred ca berbec.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact annya9 am vazut si eu pozele, sunt fff frumoase! Dar cu burtica, parca nu am vazut..![]() ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 29+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Am si un album cu burtica...din pacate cu doar 3 fotografii.

Multumesc mult pentru aprecieri!

28
Radu Alexandrupoze
freedelia spune:
Neatza -- am dormit ca un prunc, haha, 5 ore legate, de mult nu s-a mai intamplat. Daca nasc azi, sunt odihnita. Am in continuare o durere surda de burta, contractii inca nu am avut nici una de un sfert de ora de cand m-am trezit. Gata, am dat raportul ![]()
Cenia -- Asiaticii si Est Europenii nu sunt neaparat mai bine pregatiti, ci sunt mai "munciti" insa la creativitate si problem solving sunt varza. Copiii mei merg la o scoala internationala insa chiar si la scolile cu programa straina (Americana, Germana, British, etc) este presiunea mult mai mare decat in tarile de origine pentru ca majoritatea studentilor sunt Asiatici (sau de origine Asiatica) si parintii au pretentii sa fie impinsi la maxim.
In afara de asta, eu nu sunt de acord cu sistemul American (si din alte tari daca nu ma insel) in care copilul e la scoala toata ziua. Pai nu e la serviciu, frate, sa plece de acasa la 8 si sa se intoarca la 4. Anul trecut am predat si eu la clasa intai, la scoala copiilor si vedeam cat de mult timp se pierde cu chestii inutile -- pai prefer timpul ala sa il petreaca acasa sau la joaca sau la alte activitati (sporturi, arte, excursii, etc). Pe bune, anuol trecut, copiii mei de clasa intai aveau o ora de matematica si o ora jumate de Engleza (scris, citit, gramatica, biblioteca, compunere) pe zi. In rest -- muzica (juma de ora de 2 ori pe sapt), sport (la fel), arte (la fel). A, tot important mai aveau Chineza o ora pe zi.
Pai, daca fac home school, am sa fac exact la fel, mate o ora, pauza de joaca si snack juma de ora, apoi Engleza o ora. Asta dimineata. Dupa masa o sa aiba activitati in grupuri (e un grup mare de Home School aici) -- muzica, sporturi, arte, sa expermenteze si sa incerce pana gasesc ce le place si atunci sa aprofundeze.
Vreau sa home school doar in Primary, cel putin asa zic acum, sa vedem cum merge, ca multi merg pana la capat si intra la universotati super bune.
Cat despre contratii, eu la Jodie (a doua sarcina) am plecat la maternitate simtindu-ma ca acum, nu eram sigura ca am contractii reale. SI am nascut in ziua aia. Deci se mai pot confunda...
Andira -- si eu am lucrat o perioada dupa ce s-a nascut Jodie pana in jur de 2 ani si simteam ca nu imi vad copiii destul, tot asa se culcau tarziu (si eu tot in jur de 7 ajungeam acasa), dimineata era jale, eram asa stresata. Sunt convinsa ca o sa te bucuri din plin de cei doi ani de stat acasa.
Annya -- felicitari pentru optimism si incredere. Si eu sunt convinsa ca bebe este cat se poate de bine...
Miria, Annya -- povestiti-ne si noua cum de va cunoasteti...
Oana -- bine ca ai facut monitorizarea, ca cred ca numai la ea iti statea gandul
Io cred ca bebe al tau nu ajunge pana pe 19 ca sa fie Pesti, asa am io o presimtire...
Acum e 6 dimineata -- cred ca nu ma mai culc, la 8 sa duc copiii la scoala si apoi poate ma duc sa ma epilez. Nu stiu ce sa fac, ca daca toata treaba asta e o alarma falsa si nasc pe 2 Martie, cum e programat, apai pana atunci ma fac iar paroasa. La fel cu vopsitul, as fi vrut sa ma vopsesc cu vreo saptamana inainte sa nasc -- daca ma fac acum, pana pe 2 Martie iar arata nasol...
Ce dileme existentiale am...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Andira, Yaya, Rebiana Nu va suparati pe mine ca nu vreau copil geaman... |
Din partea mea poti sta linistita. Eu nu voiam copil in Pesti, ca nu prea ma inteleg cu cei din zodie, dar cum nu prea cred in zodii, nu prea imi pasa.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
castelanaC spune:
Buna dimineata fete dragi, nu ma dati disparuta, sunt pe aici, va citesc dim umbra tropicala sa stiti.
Am intrat sa va mai citesc, aveti un spor de mama mama, sa fiu la curent daca vreun iepuras mai scoate urechiusele afara
.
Ieri seara cand m-am intors acasa am citit de Freedelia, ei bine ca era alarma falsa, de fapt sa vina cu bine pe lume cand este el pregatit. fata Delia stai si tu mai calma si nu forta norocul! sa stii ca acum dimieata am intrat sa vad ce faci!
Eu sunt in plina amenajare de camera pentru bebe, m-ati bagat in sperieti. Asa ca mai si umblu si caut ca nici eu nu stiu ce mai imi trebuie, sper sa termit macar pana la sf lunii cu tot sa-l astept pe Rila-Iepurila linistita. pana acum avem masa de infasat si patut, am inceput sa bag la spalat tot sa vad cand sa pregatesc tot ca daca le infat de acum cred ca se prafuiesc, nu? ma gandisem si cum sa acopar patul cu ceva ... in fine paranoia.
Deci zilele asta fac, dau o fuga ba la stanga, ba la dreapta sa caut ce imi mai lipseste. Maruntisurile astea ma omoara sa stiti si oferta prea vasta ca ma duc la raionul de nou-nascuti si ma intorc mai confuza de cum m-am dus. Carutul mai lipseste acum, la obiecte mari, aparte obiectele destinate baii, aici (la carut) eu nu inteleg nimic sa stiti, tare as vrea sa fiu documentata ca Dayanara care si-a facut parc auto-caricioare si inca mai pofteste la noutati.
Noptile le urasc de-a dreptul sa stiti, 2-3-4 treziri pentru picaturile mictionoase nocturne. Daca m-as inregistra cred ca m-s confunda cu bunica mea, asa ma doare si scot si sunete... in alta ordine de idei ma apuca din senin o durere insuportabile de stomac (ma rog in regiunea aceea) ca daca nu ma misc rapid simt ca mor. Dupa durere imi ramane amortita zona, ca atunci cand ma lovesc. I-am povestit dr la ultima vizita despre asta si aici ca si la Cenianu te indoapa cu nimic ci iti da sfaturi, schimbi pozitia, bei lichide, masezi locul, etc deci n-am de ales, dar urasc noaptea !
Cert este ca ziua sunt zombi si chiar am inceput sa ma misc mai greu.
Chiar daca la kg nu am mai luat asa mult ca in ultimile luni precedente, ma simt grea si balenoasa.
doamne fetele sa nu credeti ca ma plang, am asteptat ani de zile momentele astea c-i spuneam sotului meu ca iubesc perioada asta cu tot cu mictiuni si dureri, cu tot cu greutati si disconfort.
in rest toate bune aici in tarile calde.
Vad ca Ella a facut bagajul de spital si ajunsese la problema spinoasa a fardurilor. Vezi ca-n spitale se prefera iluminarea cu neon, deci evita culorile derivate ale movului, la lumina asta te face "meserie" cel mai bine merg la iluminatul de neon si tenul palid de dupa nascare (vazand ca tu esti blondina si fata radioasa) culori calde: ocru, portocaliu, nuante deschide de roz cu complementarele lor: verde, gri, maro (aici atentie la ce nuante de maro ca sa nu te faca pamantie) sa fie ceva anticearcan (la mine asta e de baza) Dar sa nu incerci taman atunci dupa nascare combinatii noi, sa te faci cum obisnuiesti tu, cu atentie la paleta coloristica. hai ca o sa-i placa lui bebGeo de tine!
Rebiana ma bucur ca esti mai bine si asa optimista cu toate greturile cu tot, hai ca nu mai avem mult.
Am vazut ca parlamentati de zodie...eu sunt sageata (get-beget luna si an, ascentent in varsator, deci cap in nori la greu) sotul e capricorn (un pic ciudat pentru mine la inceput dar e tare logic)
si uite ca cica vom face bebe berbec ( nu e ma dadeam in vand dupa zodia asta, dar de acum sigur va fi preferata, ca e a copilului meu, nu?)normal ca zodia mea imi place ca m-am obisnuit, mai imi place leu ca e mama, mai imi placea si peste si rac (fratii mei) sau gemeni tata, deci totul e subiectiv si interpretabil. cand nu-mi convine ceva stiti cum e : a esti capus ca un capricorn, cand vezi ca e asa boem (nu zic delasator), a esti ertist ca un geaman...deci fiecare au defecte si calitati care azi le vedem asa maine invers (de ex un defect poate sa fie si calitate foarte bine)in fine gata cu astrele, sa vina iepurasii astia sanatosi si sa vezi ce-i inzodiem noi!
De acasa am vesti stationare despre mama, terapia merge incet dar merge, ceea ce reprezinta un lucru bun.
Din pacate bunica mea saraca nu mai este de ieri, dupa ce intrase in coma de duminica. asta-i viata, nu vreau sa va amarasc fetele mele, asta-i viata! saracul tatal meu ce le are pe cap pe toate, fac in continuare terapie cu el sa-l sustin.
fetele nu vreau sa va intristez, deja ma tin eu sa nu cad in butoi.
va pup si sa aveti o zi frumoasa!
castelana fericita
31+