Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 6
iuca spune:
simina uite aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1955
aris o imbratisare si de la noi
poze
saby spune:
Neata la pranz si de la noi !!!
Aris imi place foarte mult atitudine ta si sunt convinsa ca pana la urma totul va fi bine in sensul in care vrei tu.
Gaza, m-ati terminat toti trei, sunteti asa frumosi , iar tu ai slabit mult, asa imi pare.
PetraTudor, super Bogdanel , sa vezi de acu distractie .
Maya e o gogosica tare vorbareata , sa vezi mai incolo cand nu o sa mai puteti vorbi de ea .
Joanna, imi pare rau ca nu mai apucam sa vorbim, cu programul pe care ti-l face berbecutul tau, dar lasa ca poate mai facem o intalnire si sa te ti atunci, multi din partea noastra.
Precis mai vroiam sa zic ceva da uite ca nu mai stiu ce
Revin....
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Pisik06 spune:
PETRA, auzi ce idei, sa ma supar? Pai nu ai zis ca Ana mea nu e dulce si chiar daca ziceai ce? Eu tot stiu ca e dulce
Iar Bogdanel este fantastic! Voi credeti ca Ana mea o sa mearga macar de o mana la 1 an? Mai sunt bebei asa fricosi ca noi?
In sfarsit a adormit la 12:30, era franta. A venit mama sa o scoata afara si face 13-14 ca trebuie sa plece la serviciu si fata doarme. Dar nu-i bai, macar sa se odihneasca, ca tare s-a chinuit mititica
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
m_monique spune:
pe mine m-a apucat cheful de gatit pt noi.
am facut ciorba de salata si mancare de porc cu legume.
pentru cina, ca atunci vor fi acasa sotul si andrei, fac budinca de brocoli (din asta ii dau si ioanei), snitele si crema de zahar ars.
pt ioana am ciorba de legume cu ficatel.
alina.n spune:
auziti da mocasini astia cum arata defapt?
nu sunt ciorapei normali cu talpita antiderapanta ?ca asta avem si noi insa si-i da jos in secunda 2...aveti o poza?
Iuca, Simina vad ca v-ati decis sa faceti gogosi :D sa aveti pofta
_
rasfat pentru tine
saby spune:
Mi-am amintit...
Pisik, sanatate multa, sa te faci repede bine, te si-ti trimit un buchet de virtual sa te simti mai bine, iar pe Ana las-o in pace ca o sa vezi cate o sa inceapa sa faca si o sa-ti doresti sa mai stea putin sa-ti tragi si tu sufletul
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Iuca, Simina vad ca v-ati decis sa faceti gogosi :D sa aveti pofta _ rasfat pentru tine |
DA...vroiam de mult sa fac da nu ma bazam pe retele gasite.Asta daca este verificata de voi m-a convins
Eu le stoiam de :"chicate". asa le numea bunicamea
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
aris26 spune:
chatonel - cred ca Dragoanca ta e singur copil de care am auzit care nu baga toate alea in gura. nici cand o deranjeaza dintzii nu roade? nici de curiozitate? nici cand gaseste vreun biscuite ceva la indemana???
al meu tot stuiaza cu toate simturile pe care le are la dispozitie: le analizeaza vizual, le ipaie bine, le gusta, le boncane, le tranteshte un pic si abia apoi are rabdare sa ii explic ce trebuie facut cu obiectul respectiv.
alina - daca fetele vorbesc despre ce cred eu ca vorbesc,atunci da, sunt nishte shosete cu talpa de silicon gros sau de piele intoarsa. nici la noi nu functioneaza metoda ca in 5 secunde ii ies din picioare si se aduna shomoiog in varf, mai rau il incurca si risca sa cada din cauza lor. eu folosesc doar ghetele in casa, sau dresurile ca ale nu cum sa iasa din picioare in schimb aluneca pe parchet. prefer sa il tzin cu ghete, cand e mai cald il las in piciorul gol...dar la ce temperaturi am avut in ultima vreme si tzinand cont de faptul ca sub noi nu mai e alt apartament care sa tzina de cald...nu prea mai merge
va multumesc mult fetelor pt aprecieri, dar nu sunt eu asa o grozava. probabil ca oricare dintre noi ar fi reactionat la fel, atunci cand nu mai poti face nimic sa indrepti lucrurile mai bine le accepti asa cum sunt
25 martie 2009
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n auziti da mocasini astia cum arata defapt? nu sunt ciorapei normali cu talpita antiderapanta ?ca asta avem si noi insa si-i da jos in secunda 2...aveti o poza? Iuca, Simina vad ca v-ati decis sa faceti gogosi :D sa aveti pofta _ rasfat pentru tine |
Ba da, aia sunt. Mai e si varianta cu talpa de piele in loc de plastic moale.
Nici Cristi n-a prea purtat asa ceva. Si acum, daca-l las descult, constat ca merge mai greu decat incaltat. Asta in 2 labe, ca in 4
Cu curatenia... fetelor, sunteti eroine! Io mai des de 1 data la 2 zile nu aspir. Nici mop or the like. Nu l-am vazut pe fiu-meu sa haleasca scame, dar nici nu m-am uitat cu prea mare atentie. Si noi mergem in toate numerele posibile de labutze: 2, 4... si 3 cand are de trosnit cate o jucarie. In schimb roade labute si alte obiecte de pe jos. Sunt convinsa ca ar trebui sa fac curat mai des, dar... nu apuc Din cand in cand il mai spal pe maini, asta-i tot.
Bianca, cred ca esti cea mai creativa mamica de pe-acilea.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)