Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

`Neata! Ma rog, cand m-am trezit eu era dimineata tare...

Fetelor, voi cum va descurcati cu curatenia?! Eu aspir si de 2 ori pe zi si cand sunt acasa, vesnic stau cu o carpa in mana. Nu ca am vreo obsesie dar uneori o vad pe Bris ca gaseste o scama si o duce in gurita. M-am gandit la tot felul de solutii dar nimic nu am gasit.

Voi cum faceti?

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Simplu. Nu mai facem.

glumesc.

Si eu am aceeasi problema. Aspir, dau cu mopul si Vladimir e mai rau ca o soacra.

Asta e. Oricum el linge furtunul de la aspirator asa ca nu imi mai fac probleme de scame. Aseara manca niste sticksuri de pe jos. Mai gaseste frimituri. Cred ca solutia este un caine sa adune de pe jos.

Eu ma mir cum nu avem gandaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

neata

nu am citit din urma dar vreau sa va intreb de unde ati luat si cu cat mocassini...parca asa se numeau pt bebei?

_

rasfat pentru tine

Miniblu 19 lei

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Noi am lispit un pic,am fost plecate la bunici sa o sarbatorim pe mama mea ca a fost ziua ei .Ati scris foarte mult si ca sa nu ratez pe nimeni va spun ca am admirat poze si filmulete cu ghioceii nostri care sunt toti superbi
Aris ami pare foarte rau pt.situatia delicata in care te afli
Petra ,ma bucur ca ai aparut deja Timeea asi facea griji ca nu ni-l mai arati pe Bogdan .M-am uitat la poze si sa facut tare frumusel si ce sa inaltat sa numai spun de mami a lui care arata foarte bine
[left]Ma pun sa va mai citesc daca ma lasa buburuza,inca nu am reusit sa fiu la zi

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hai sa va pove despre noi. Tocmai am mancat.
Am pasat eu niste legume cu carne si ii dadeam sa manance direct din paharul de la blender ca nu mai avea rabdare.
In timpul mesei, de obicei, ne apuca kkrea.

Las copilu'...si se scremea, ii ieseau okii din cap. Ma scremeam si eu...si aud cum iese kk. De obicei, dupe ce iese kk, pot sa ii dau in continuare sa manance. Si ii mai dau.

Acum, el cu mainile in paharul de la blender, murdare de mancare le baga, le scotea...ma rog. La un moment dat vad ca pe maini are o pasta verde-maronie.OOOOOOOOOOOOOO. Iesise kk pe langa scutec, prin lateral, in scaunul de masa.

Normal, copilul cand a vazut mancare noua a bagat mainile. Am ajuns la concluzia ca face orice numai sa ii fac baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

multumesc pt informatii sa vad incotro ma indrept

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...sau ma rog...e trecut de 12 dar daca eu abia acum apuc sa intru ce sa fac

am citit in fuga mare cele 8 pagini ramase de aseara dar uite ca nu am retinut mai nimic

georgiana intreba de curatenie - pai eu cand va tot bateam la cap ce ne facem ce ne facem, nu ma baga nimeni in seama, probabil ca ai vostrii stateau inca cumnitei in tarcuri. eu am "rezolvat" asa: am pus o mocheta aspra de la intrare pana in sufragerie, sa se tot shtearga toti pana intra, am impus regula descaltatului(pe care am urat-o toata viata) si dau de doua trei ori pe zi cu matura si apoi cu mopul. oricum aduna cea mai mica firmitura si o baga in gura dar nu ma mai stresez. face bebe anticorpi. e mai mereu murdar in genunchi si asa e, la vara o sa fie murdar si in dintzi, eu ce sa-i fac?la mine e imposibil de tzinut spital pe jos pt ca fiind la curte nu se poate sa nu te perinzi macar de 10 ori/zi in curte si in casa

bianca - pai si noi ne chinuim cu apa, ca la fel face si al meu. cum ajunge in baia mica se urca in dush. de abia ashtept vara, cred ca o sa ma bronzez tuci cat o sa il pazesc in pishcina de plastic

petra - haaaaaaaaaaa...ce tare merge el, se impiedica, se ridica...BARVOOOO BOGDANE
fac si eu ca Ayla acuma: si ce va tot minunati draga de vitamina al meu??? ca ne-au luat o gramada de ghiocei

cred ca atat am retinut
va si sper sa mai intru printre picaturi...intre o factura si un telefon merge si o pagina de forum pt relaxare

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

[quote]citat din mesajul lui georgiana310

`Neata! Ma rog, cand m-am trezit eu era dimineata tare...

Fetelor, voi cum va descurcati cu curatenia?! Eu aspir si de 2 ori pe zi si cand sunt acasa, vesnic stau cu o carpa in mana. Nu ca am vreo obsesie dar uneori o vad pe Bris ca gaseste o scama si o duce in gurita. M-am gandit la tot felul de solutii dar nimic nu am gasit.

Voi cum faceti?

Georgiana! Asa, stiam eu ca am uitat pe cineva, am vazut si pozele cu Bris ieri! Are o mutrita adorabila! Mie nu mi se pare ca seamana cu Ana lui Pisik - asa cum spunea Inapreda, dar nu asta conteaza, ci ca avem toate copii reusiti!

Eu am rulouri din acelea din Ikea pentru curatarea parului de pisica, fac minuni pe mocheta, nu avem noi animale, doar parul lung amandoi

Bogdan (09.03.2009)

[quote]
Multumim PetraTudor Si pentru sfat, si pentru complimente.

Vai de mine si de mine! Acum recitind ce am scris mi-am dat semama ca s-ar putea intelege ceva ce nici nu am gandit! Nu am vrut sa spun ca Ana nu are o mutrita adorabila!!!! Ci ca nu seamana cele doua fetite, mie imi place tare mult si Ana cu fetisoara ei serioasa si concentrata!!!

Bogdan (09.03.2009)

Stai linistita, nicidecum nu s-a inteles asta. Si oricum, nu cred ca e cineva normal la cap care sa conteste dragalasenia Anei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Hai sa va pove despre noi. Tocmai am mancat.
Am pasat eu niste legume cu carne si ii dadeam sa manance direct din paharul de la blender ca nu mai avea rabdare.
In timpul mesei, de obicei, ne apuca kkrea.

Las copilu'...si se scremea, ii ieseau okii din cap. Ma scremeam si eu...si aud cum iese kk. De obicei, dupe ce iese kk, pot sa ii dau in continuare sa manance. Si ii mai dau.

Acum, el cu mainile in paharul de la blender, murdare de mancare le baga, le scotea...ma rog. La un moment dat vad ca pe maini are o pasta verde-maronie.OOOOOOOOOOOOOO. Iesise kk pe langa scutec, prin lateral, in scaunul de masa.

Normal, copilul cand a vazut mancare noua a bagat mainile. Am ajuns la concluzia ca face orice numai sa ii fac baie.

Bianca, acum e momentul adevarului: NOI SUNTEM FANI VLADIMIR, am decis deja ca daca facem baietel asa il va chema.

Acum, razand, dau copy-paste la ce ai scris ca sa citeasca si -ul meu pe mess iar el spune: ce stil are! iti dai seama daca va citi Vladimir mai tarziu mesajul? Daca ajunge presedinte???

Realizezi ce viitor ne inspira noua Vladimir! Desigur, presedinte al unei tari pe masura lui, nu al unei Roamnici inflacarate violet

Sa nu se supere fetele care nu l-au votat pe Antonescu, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata fetele!

Aris, o imbratisare si un smack pentru atitudine si curaj

Ilinca, pupam si la voi, dublu

Imi facui unghiile cu oja alb transparent :) Nue rau, dar am uitat ca tre sa astept destul de mult pina se usuca... asa ca le-am cam franjurit.

Dragoana nu baga nimic in gura (nici acum, da) asa ca la noi curatenia o face o tanti, saptaminal, si e ok.

Ma duc sa fac un piure de fructe. Mai viu.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am vazut aici un link de la gogosele si nu-l mai gasesc

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput