Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 5
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 `Neata! Ma rog, cand m-am trezit eu era dimineata tare... Fetelor, voi cum va descurcati cu curatenia?! Eu aspir si de 2 ori pe zi si cand sunt acasa, vesnic stau cu o carpa in mana. Nu ca am vreo obsesie dar uneori o vad pe Bris ca gaseste o scama si o duce in gurita. M-am gandit la tot felul de solutii dar nimic nu am gasit. Voi cum faceti? Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Simplu. Nu mai facem.
glumesc.
Si eu am aceeasi problema. Aspir, dau cu mopul si Vladimir e mai rau ca o soacra.
Asta e. Oricum el linge furtunul de la aspirator asa ca nu imi mai fac probleme de scame. Aseara manca niste sticksuri de pe jos. Mai gaseste frimituri. Cred ca solutia este un caine sa adune de pe jos.
Eu ma mir cum nu avem gandaci
Monnvas spune:
citat din mesajul lui alina.n neata nu am citit din urma dar vreau sa va intreb de unde ati luat si cu cat mocassini...parca asa se numeau pt bebei? _ rasfat pentru tine |
Miniblu 19 lei
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
millie spune:
Buna
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Bianca2503 spune:
Hai sa va pove despre noi. Tocmai am mancat.
Am pasat eu niste legume cu carne si ii dadeam sa manance direct din paharul de la blender ca nu mai avea rabdare.
In timpul mesei, de obicei, ne apuca kkrea.
Las copilu'...si se scremea, ii ieseau okii din cap. Ma scremeam si eu...si aud cum iese kk. De obicei, dupe ce iese kk, pot sa ii dau in continuare sa manance. Si ii mai dau.
Acum, el cu mainile in paharul de la blender, murdare de mancare le baga, le scotea...ma rog. La un moment dat vad ca pe maini are o pasta verde-maronie.OOOOOOOOOOOOOO. Iesise kk pe langa scutec, prin lateral, in scaunul de masa.
Normal, copilul cand a vazut mancare noua a bagat mainile. Am ajuns la concluzia ca face orice numai sa ii fac baie.
aris26 spune:
neatza...sau ma rog...e trecut de 12 dar daca eu abia acum apuc sa intru ce sa fac
am citit in fuga mare cele 8 pagini ramase de aseara dar uite ca nu am retinut mai nimic
georgiana intreba de curatenie - pai eu cand va tot bateam la cap ce ne facem ce ne facem, nu ma baga nimeni in seama, probabil ca ai vostrii stateau inca cumnitei in tarcuri. eu am "rezolvat" asa: am pus o mocheta aspra de la intrare pana in sufragerie, sa se tot shtearga toti pana intra, am impus regula descaltatului(pe care am urat-o toata viata) si dau de doua trei ori pe zi cu matura si apoi cu mopul. oricum aduna cea mai mica firmitura si o baga in gura dar nu ma mai stresez. face bebe anticorpi. e mai mereu murdar in genunchi si asa e, la vara o sa fie murdar si in dintzi, eu ce sa-i fac?la mine e imposibil de tzinut spital pe jos pt ca fiind la curte nu se poate sa nu te perinzi macar de 10 ori/zi in curte si in casa
bianca - pai si noi ne chinuim cu apa, ca la fel face si al meu. cum ajunge in baia mica se urca in dush. de abia ashtept vara, cred ca o sa ma bronzez tuci cat o sa il pazesc in pishcina de plastic
petra - haaaaaaaaaaa...ce tare merge el, se impiedica, se ridica...BARVOOOO BOGDANE
fac si eu ca Ayla acuma: si ce va tot minunati draga de vitamina al meu??? ca ne-au luat o gramada de ghiocei
cred ca atat am retinut
va si sper sa mai intru printre picaturi...intre o factura si un telefon merge si o pagina de forum pt relaxare
25 martie 2009
georgiana310 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Vai de mine si de mine! Acum recitind ce am scris mi-am dat semama ca s-ar putea intelege ceva ce nici nu am gandit! Nu am vrut sa spun ca Ana nu are o mutrita adorabila!!!! Ci ca nu seamana cele doua fetite, mie imi place tare mult si Ana cu fetisoara ei serioasa si concentrata!!! Bogdan (09.03.2009) |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Hai sa va pove despre noi. Tocmai am mancat. Am pasat eu niste legume cu carne si ii dadeam sa manance direct din paharul de la blender ca nu mai avea rabdare. In timpul mesei, de obicei, ne apuca kkrea. Las copilu'...si se scremea, ii ieseau okii din cap. Ma scremeam si eu...si aud cum iese kk. De obicei, dupe ce iese kk, pot sa ii dau in continuare sa manance. Si ii mai dau. Acum, el cu mainile in paharul de la blender, murdare de mancare le baga, le scotea...ma rog. La un moment dat vad ca pe maini are o pasta verde-maronie.OOOOOOOOOOOOOO. Iesise kk pe langa scutec, prin lateral, in scaunul de masa. Normal, copilul cand a vazut mancare noua a bagat mainile. Am ajuns la concluzia ca face orice numai sa ii fac baie. |
Bianca, acum e momentul adevarului: NOI SUNTEM FANI VLADIMIR, am decis deja ca daca facem baietel asa il va chema.
Acum, razand, dau copy-paste la ce ai scris ca sa citeasca si -ul meu pe mess iar el spune: ce stil are! iti dai seama daca va citi Vladimir mai tarziu mesajul? Daca ajunge presedinte???
Realizezi ce viitor ne inspira noua Vladimir! Desigur, presedinte al unei tari pe masura lui, nu al unei Roamnici inflacarate violet
Sa nu se supere fetele care nu l-au votat pe Antonescu, da?
chatonel spune:
neata fetele!
Aris, o imbratisare si un smack pentru atitudine si curaj
Ilinca, pupam si la voi, dublu
Imi facui unghiile cu oja alb transparent :) Nue rau, dar am uitat ca tre sa astept destul de mult pina se usuca... asa ca le-am cam franjurit.
Dragoana nu baga nimic in gura (nici acum, da) asa ca la noi curatenia o face o tanti, saptaminal, si e ok.
Ma duc sa fac un piure de fructe. Mai viu.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
simina_kin spune:
Am vazut aici un link de la gogosele si nu-l mai gasesc
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!