Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 chatonel - cred ca Dragoanca ta e singur copil de care am auzit care nu baga toate alea in gura. nici cand o deranjeaza dintzii nu roade? nici de curiozitate? nici cand gaseste vreun biscuite ceva la indemana??? |
Nici Luana nu baga in gura, si nu a mai bagat in gutita de la cateva luni. Dar nu lasa suzeta aia aproape niciodata, uneori si baie face cu ea in gura.
Dar scamele si firimiturile le vede, le aduna, e mare colectionara. Dar nu le gusta.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26 fac si eu ca Ayla acuma: si ce va tot minunati draga de vitamina al meu??? ca ne-au luat o gramada de ghiocei |
Aris
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Monnvas MAGDYI - pediatrul mi-a dat ok-ul pt ca nu avem alergii in familie si in plus puneam mierea in biscuiti, adica era "coapta". |
Ma bag si io in seama ca soacrele voastre
Mierea nu se da sub un an pt pericolul de botulism, toxina care nu se distruge la preparare, nici macar la pateurizare...asa ceva, am auzit si eu. Ma miram, ok, daca nu e alergica la polen (dovedit prin analize) de ce nu-i pot da? Mai ales aia din magazin, sterilizata? Pt ca toxina nu se distruge la sterilizare . Deci daca ar fi infectata, degeaba o coci. E ceea ce mi s-a spus si mie.
Noi abia peste 2 luni trecem la alte alimente, cand ajungem la varsta corelata...pt siguranta.
m_monique spune:
la capitolul curatenie, la noi se da cu aspiratorul cand apucam, la 2-3 zile. cu mopul tot cam asa. ioana e pasionata de ghetele lui andrei, cum le prinde cum le roade.
scamele le studiaza dar nu face o pasiune din ele, ca e mai interesant sa faca ordine in sertare.
nu baga mainile in gura (sau asta stiu eu), iar inainte sa-i dau mancare o spal bine pe maini.
oricum la vara ioana imi va scoate peri albi in parc, cand isi va pune radarul in functiune, iar in secunda in care nu voi fi cu ochii pe ea, va baga in gura tot felul de mizerii de pe jos: mucuri de tigara, coji de semnite...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor ma intrebai in sms daca merge, nu ti-am raspuns, dar uite http://www.youtube.com/user/ba939#p/a/u/1/aeyUZDu_2CI |
Super! Bravo Bogdan!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/Februarie2010# asta este link-ul.daca nu merge asta e. se juca in bideu... |
Ce tare! dar cat e de dulce, cu ochisorii lui mari albastri.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Nici Luana nu baga in gura, si nu a mai bagat in gutita de la cateva luni. Dar nu lasa suzeta aia aproape niciodata, uneori si baie face cu ea in gura. Dar scamele si firimiturile le vede, le aduna, e mare colectionara. Dar nu le gusta. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
asa e si fie-mea, ayla: colectionara de scame, de frimituri :)) le ia pe aratator si se minuneaza de ele
cu suzi noi am ramas doar la nani, dar si atunci e dificil, ca o pierde de 2-3 ori pe noapte si se trezeste plingind dupa ea
aris, pe Pogonici o deranjeaza dintii numai la fund serios, de vreo doua luni sintem tot cu fundu de maimuta: cind e rosu-rosu, cind ii trece... de la un schimb la altul se modifica de nici nu mai stiu ce sa ii fac uneori. dar de ros... nu roade nik. Piine daca ii dau, o face frimituri, e "de joaca". Biscuite nu ii dau, ca nu are cu ce roade ... sintem tot fara dinti
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gaza22 spune:
Fetelor inca o data multumim de laude. Iam spus si Gazului si acuma vrea sa-i arat ca nu ma crede pe cuvant.
Petra nu ne-am hotarat inca la un cavaler dintre ghiocei. Ne place sa fim curtate de mai multi. Si oricum daca o sa ne tot intalnim in gasca o las pe ea sa-si aleaga singura.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite
mihaelacg spune:
salutare.
am intrat si eu sa vad ce mai faceti si intre timp am primit o veste tare trista.
pe bogdanelul mergacios. e tare dragalas, si ce frumos se ridica, si cum mai pica el. o dulceata.
si pe vladimir, care vad ca tare bine se mai distreaza el la baie.si ce frmos face el nanita.
maria mea e tare moale. cand o plimb de manute, e molicica, merge mult in fata si pe varfuri.nu cred ca o sa mearga ff rpd in picioare. eu am mers tarziu l 1 AN SI 3 LUNI.
vestea trista e ca dimineata mi-a murit o prietena cu care am copilarit. a fost operata de cancer la san,dar a facut metastaze si s-a localizat la ficat.nu-mi vine sa cred, pt ca simtea f bine. si-asa aveam eu o stare.... ma uit si la guguloiul asat al meu ca se tot mareste.tare mi-e frica.iar acum cu prietena asta am numai prostii in cap.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui mihaelacg vestea trista e ca dimineata mi-a murit o prietena cu care am copilarit. a fost operata de cancer la san,dar a facut metastaze si s-a localizat la ficat.nu-mi vine sa cred, pt ca simtea f bine. si-asa aveam eu o stare.... ma uit si la guguloiul asat al meu ca se tot mareste.tare mi-e frica.iar acum cu prietena asta am numai prostii in cap. |
Off, imi pare rau pt prietena ta! Odihneasca-se in pace!
Nu stiu ce guguloi ai tu, dar mergi la medic.
citat din mesajul lui mihaelacg maria mea e tare moale. cand o plimb de manute, e molicica, merge mult in fata si pe varfuri.nu cred ca o sa mearga ff rpd in picioare. eu am mers tarziu l 1 AN SI 3 LUNI. |
Va merge cand va fi pregatita.
E posibil sa aiba si asta importanta...sotul meu a mers la 10 luni si Luana la 10 luni si o saptamana a facut primul pas (pe 6 decembrie).