Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui provista

georgiana la banii astia nu vrei sa o aduci la mine?

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

georgiana..eu iti scrisesem s-o aduci la mine..nu ai vrut

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Buna fetelor,
Monica, multu' de cafa!
Noi suntem mai bine, multumesc fetelor care s-au gandit la noi si care ne-au si sfatuit, se pare ca Luca a facut o indigestie...Pedi ne-a pus la regim+Debridat, fara mare valva, ca nu e nimic grav. Dar eu ma speriasem ingrozitor marti dimineata pe la 2 cand copilul avea mainile si picioarele reci ca gheata, iar capul dogorea si termometrul arata 39,7 grade, la mai bine de jumate de ora dupa ce luase o doza de panadol. A trecut cu novocalmin, multumesc fetelor care au postat skeme si remedii anti-febra, ca Mimi cand s-a dus la farmacie (in toiul noptii, e drept) a nimerit o tuta care zicea ca ea in afara de panadol si nurofen nu stie nimic pt febra . Ei, ce sa mai zic, bine ca a trecut, mai mergem maine la doftor sa primim ok-ul si suntem ca noi.
Ideea e insa ca eu nu aveam de fapt habar cum e sa-ti fie copilul bolnav, sa-l vezi cum sufera, moale ca o carpa... Mi-am amintit cum povesteati voi de bebici bolnaviori, de pisikuta Ana si revelionul ei de pomina, de Mutzu, de Victorashul Platinat, de Vladimir cu febra mare-mare, etc. Si parca imi venea sa mai plang inca o data si de mila lor...Sa mai zic ce stare ma lua cand deschideam forumul si aflam vesti rele despre ARIS sau patzaniile ILINCAI si boala lui Manole?

Noroc ca am vazut multime de ghiocei minunati , nu-i mai nominalizez ca s-au strans multi si poate sar pe careva...Insa nu pot sa nu va spun ca pentru mine vocea bebelusilor e la fel de dragalasa ca si infatisarea si mi se strange cumva stomacul de drag cand ii aud cum chitzaie ei si chiuie pe limba lor...nu ma mai satur sa ma uit la clipurile cu ghiocei postate in ultima vreme

http://www.lucamic.blogspot.com/

Bine ca sunteti mai bine. daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui. Sa speram ca a rezolvat si Floric problema cu febra ca sa reintregim formatia.

Ai grija de pitic si nu il forta sa manance daca are temperatura. Da-i doar ce-i place lui si cat vrea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Buna fetelor,
Monica, multu' de cafa!
Noi suntem mai bine, multumesc fetelor care s-au gandit la noi si care ne-au si sfatuit, se pare ca Luca a facut o indigestie...Pedi ne-a pus la regim+Debridat, fara mare valva, ca nu e nimic grav.

Eu ti-am zis de indigestie si debridat, asa ne-a dat si noua dr cand a vomitat Luana.
Ma bucur ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

am si eu o intrebare

Naty s-a iritat rau la fundulet acum cand ne iese primul dintisor si am incercat atat crema cu zinc cat si crema Petrini dar nu ii trece...stiti ceva bun cu ce sa-i dau???

_

rasfat pentru tine

Aloe! Si mai este ceva la farmacie gata preparat daca intrebi cred ca stie farmacista, ii dadeam la inceput Luanei...dar nu-mi amintesc acum. Las-o mai mult fara pampers cat este posibil pipi in perioada cand ies dintisorii este mai acida, asta irita funduletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna mamici,
ma tot uit pe net la retete pentru bebelusi - pentru ca pediatra mi-a spus sa incep sa-i dau mancare mai "gustoasa", ca la 10 luni bebelusii au toate enzimele si pot digera aproape orice cu masura - si am vazut ca se foloseste foarte mult faina prajita in unt...?!? La toate budincile si supele crema am vazut.Sunt destul de intrigata, cat de sanatos e? E ca si cand i-as da ceapa prajita...sau nu? Nu sunt deloc convinsa ca e ok. Voi folositi as ceva?
Multzu' si v-am pupat!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

are timp cineva sa faca cap nou?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

vis-a-vis de "asteptam vesti de la..." eu de ex cu elaa vb pe mess, victorian e nascut pe 18 febr, de vazut in poze ati vazut-o cand a avut loc intalnirea estica... dar nu stiu daca citeste sau nu pe forum.

Da un PM cu datele la userul comun sa-i treaca cineva in listuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Buna mamici,
ma tot uit pe net la retete pentru bebelusi - pentru ca pediatra mi-a spus sa incep sa-i dau mancare mai "gustoasa", ca la 10 luni bebelusii au toate enzimele si pot digera aproape orice cu masura - si am vazut ca se foloseste foarte mult faina prajita in unt...?!? La toate budincile si supele crema am vazut.Sunt destul de intrigata, cat de sanatos e? E ca si cand i-as da ceapa prajita...sau nu? Nu sunt deloc convinsa ca e ok. Voi folositi as ceva?
Multzu' si v-am pupat!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Nu e sanatoasa nici pentru adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ma uitam pe mail-ul comun la cartile de retete pt copii. Si ce vad intr-una la alimente interzise

C) Alimente care prezinta risc de imbolnavire cu Clostridium Botulinum
#61656; miere de albine
#61656; ulei de porumb

Pai borcanele de la Hipp au ulei de porumb. Eu de miere stiam dar de ulei, nu! Stie vreuna dintre voi detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

capitol nou

Mergi la inceput