Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 24
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Inima nu doare, Monica draga. Decat, poate, inaintea unui atac de cord sau ceva... Deci, nu e cazul. Ti se pare ca e inima, poate fi un junghi sau muschiul pieptului, dar nu inima! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Asta stiu si eu asta, adica mi s-a mai spus, dar ma doare cand ma supar tare, fara vreo legatura cu vreun junghi. Si ce legatura ar avea atunci durerea cu cafeaua? In fine, oricum o sa merg la medic.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Partea cu castronu imi place. Dar aia cu boabele de fasole nu prea. Cine stie cum raman ratacite pe jos si in plimbarile lui baga unul in gura si intra pe partea cealalta. Pune-i chestii mai mari- dopuri de la sticle, altceva. Serios! Nu te supara dar asta cred. |
Baga-i boabele intr-o sticla de jumate si inchide-o bine...sa vezi ce-o sa-i placa.
petrean spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Baga-i boabele intr-o sticla de jumate si inchide-o bine...sa vezi ce-o sa-i placa. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
da..se vede cne are copii mai mari
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
provista spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Baga-i boabele intr-o sticla de jumate si inchide-o bine...sa vezi ce-o sa-i placa. |
sticla e la loc de cinste printre jucariile lui. am mai pus in ea si porumb, seminte, orez sa fie divers colorata, FP e 0 pe langa sticla . inna30 stie ca si Andrei al ei e mare fan sticla.
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui alina.n
Noua ne place cea cu Iepurasi nr. 3 parca _ rasfat pentru tine |
Scrie sub poza cine doreste si cu ce nume doresti, ca asa mi-e mai usor sa nu ma pierd printre postari.
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui alina.n LA MULTI ANI!!!!! Alexandra,bebe de Novus Crina,bebe de Silvi8 Calin Nicholas,bebe de Gina2008 Sophia,bebe de OlgaTarziu Ioana,bebe de M_monique _ rasfat pentru tine |
si de la noi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
alina.n spune:
am si eu o intrebare
Naty s-a iritat rau la fundulet acum cand ne iese primul dintisor si am incercat atat crema cu zinc cat si crema Petrini dar nu ii trece...stiti ceva bun cu ce sa-i dau???
_
rasfat pentru tine
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Fetelor, cresa privata pe care am gasit-o eu si mi-a placut copsta destul de multicel, dar: 1. are 3 copii sub 1 an la 1 educatoare 2. au camere montate in fiecare "clasa" pentru ca eu de la birou/acasa, etc. sa vad ce imi face puiuta 3. imi garanteaza anumite lucruri contractual (cine o duce la cresa, cine o aduce, ce se intampla daca pateste ceva - nu boala, ci cazatura/accident, etc.). 4. am posibilitatea sa stau cu ea 1 zi, 2... cat cred eu, acolo, ca sa o "introduc" 5. mi-au recomandat sa o las intai program scurt si mai apoi sa incepem cu programul lung. 6. eudcatoarea este psiholog... ceea ce nu ma incalzeste ft tare ca deh, si eu sunt psiholog si nu-i fac nimic nemaiintalnit la varsta asta! 7. este extrem de curat (mai curat decat la noi acasa) 8. cunosc AP si insista catre parinti cu anumite "practici" 9. toata hrana e BIO, dar NUMAI cu acceptul parintelui se face "meniul" 10. e aproape de noi si are posibilitatea de a continua acolo pentru ca au si gradi, scoala si liceu. Ma rog... asta e o chestie interesanta, nu neaparat un super avantaj. Chestia asta cu geamurile deschise si altele... cred ca se intampla! De-asta eu incerc sa fiu super-prevazatoare. Din pacate, nu, nu am nicio matusa/cumnata/vara/bunica de ajutor. Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Cam astea sunt conditiile la particular..unele. Cat de mult costa? Probabil isi merita banii, doar e pt binele copilului.
provista spune:
vis-a-vis de "asteptam vesti de la..." eu de ex cu elaa vb pe mess, victorian e nascut pe 18 febr, de vazut in poze ati vazut-o cand a avut loc intalnirea estica... dar nu stiu daca citeste sau nu pe forum.
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310
I knoooow!!! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Wow, cam exagerat.