Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 26
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 LA MULTI ANI ! Alexandra,bebe de Novus Crina,bebe de Silvi8 Calin Nicholas,bebe de Gina2008 Sophia,bebe de OlgaTarziu Ioana,bebe de M_monique mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
LA MULTI ANI si de la noi!!!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
zsuzsu spune:
citat din mesajul lui alina.n am si eu o intrebare Naty s-a iritat rau la fundulet acum cand ne iese primul dintisor si am incercat atat crema cu zinc cat si crema Petrini dar nu ii trece...stiti ceva bun cu ce sa-i dau??? _ rasfat pentru tine |
bepanthene
la iritatii e cel fundicul iritat
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Tu vorbesti serios? Io n-am auzit de-astea si e grav ce spui. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
legende urbane
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui alina.n am si eu o intrebare Naty s-a iritat rau la fundulet acum cand ne iese primul dintisor si am incercat atat crema cu zinc cat si crema Petrini dar nu ii trece...stiti ceva bun cu ce sa-i dau??? _ rasfat pentru tine |
Aceeasi ptbl.am avuto si eu acum cateva zile, am dat cu multe creme si nu a trecut, il final l-am uns cu ulei de masline si a trecut a doua zi.
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
pisigri spune:
citat din mesajul lui georgiana310
Pupici multi pentru pareri si pentru fetita Ilinca Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Greseala mea. o SA O DUC trebuia sa zic. Restul erau motivele pt care am ales cresa nu bona
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
PetraTudor spune:
Sper ca nu se schimba capitolul pana nu urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
Asadar, sa creasca mari ghioceii nascuti intr-o zi de 3: Alexandra - Novus, iarta-ma ca nu ti-am urat si verbal [:I, Ioana cea care papa mancare ce si mie imi face pofta - M-monique, si acum ma mai gandesc la pateurile pe care le-ai gatit luni ; Crina, bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008; Sophia, bebe de OlgaTarziu - e bine sa mai stim de tine, Olga!
Mai citesc si revin!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui emilia2008
Buuuna dimiineeeata ! nici nu stiu cu ce anume sa incep, mda cred ca cu e mai important, din 30 martie 2009 sunt o mami super fericita de fetita pe care o alint pisi sau pisica si chiar asa as dori de fie trecut in lista, despre dimensiuni mai bine nu caci cred ca nu au masurat-o bine, ea crescand in prima luna 7 cm ceea ce nu este prea posibil dupa spusele pediatrei iar cand am plecat din spital ca si greutate avea mai mult decat cea de la nastere referitor la fetele de la care asteptam vesti personal as dori sa nu fie sterse, eu am putut vedea propunerea aylei deoarece intru zilnic, oau de necrezut !!! si nu mi-a venit prea bine ...... am disparut deodata datorita problemelor de sanatate mai bine spus gravelor probleme .... a fost foarte greu, nu vreau sa-mi amintesc dar care din fericire nu au afectat sarcina, nascand la 39 de saptamani un copil perfect sanatos. ulterior nu mi-am facut simtita prezenta :) din cauza de pisica lipicioasa iar mai apoi crezand ca daca as raspunde ve ti spune mai da tu de unde mai mai aterizat, chiar sunt curioasa daca isi mai aduce cineva aminte de noi, ma refer la fetele care scriu de la inceputul odiseei |
Emilia!!!!!!!!!!!!!!!! Nu imi vine sa cred!!!!! Cu cine ai nascut, Ancar? Eu da, si-i sunt recunoscatoare! Ce mai faci, nici nu am citit tot mesajul, doar partea cu "am nascut pe 30 martie" si am alergat sa-i spun sotului ca nu ti s-a intamplat nimic rau de ai disparut de la odisee!!!!!
petrean spune:
Petra..vezi ca e schimbat capitolul de mult..sunt 10 pagini scrise in el deja
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006