Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 19
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! Am dormit de la 3 jumate la 6 jumate. Nu ajunge? Mi-au adormit piticii ieri de la 3 la 7 dupa masa, unde sa-i mai culci cu succes la 8 jumate seara? Ba, au adormit. Asta da succes pe tati. Le-a facut baie la amandoi, bataie pe el, toata lumea vrea baie cu tati. Eu nu mai am loc de ei. Apoi le-a povestit pana i-a adormit. Numai ca pe la 1 jumate Luana nu mai avea somn. Pana la 3 am povestit amandoua in pat in soapta, si ne-am iubit. Mai, copiii mei cand ii iubesc in somn...torc. Asa face si Clau asa face si Luana. Azi dimineata Alex a plecat la 6 jumate si Clau l-a auzit. S-a trezit ca vrea sa bata toba. L-am luat cu noi in pat, si a inceput discutiile filozifice. Macar a renuntat la a bate toba. -Mami, eu sunt un caine? -Esti un pui de caine. -Sunt un catel? Luana e catelus mic-mic? -Mami eu sunt o gasca? -esti pui de gasca. -Dar licurici pot fi, ca ala e mic. -esti licurici. -Si ea atunci ce e? -un licurici mai mic. Si a continuat pana "a sarit somnul". -Mami, mi-e mi-a sarit somnul. Unde a sarit? pe geam? S-a dus in lume? Unde e lumea? Mai continui? Si mie mi-a sarit somnul. va pregatesc eu cafeaua? Ah apropo, am inceput sa am dureri de inima, cand ma supar. Nu beau cafea decat cand mi-e pofta. Nu beau alcool, nu fumez, dar imi place cola. Acum ma doare inima de la cola, de la cafea. Cu ce pot inlocui? Si nu beau decat decofeinitizata. De ca ma doare de la decofeinitizata? Aveti idee? Hey, trezirea! Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
petrean spune:
provista..iarta-ma ca intreb..dar sunt si eu curioasa...dc tii copilul cu caciulita in casa?Nu intreb degeaba.ci fiinda mie pediatrul imi spusese de la Andrei..ca dupa 2 luni sa nu le mai pun caciulita..ca e risc mare de otita
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui provista noi asa ne jucam http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Partea cu castronu imi place. Dar aia cu boabele de fasole nu prea. Cine stie cum raman ratacite pe jos si in plimbarile lui baga unul in gura si intra pe partea cealalta. Pune-i chestii mai mari- dopuri de la sticle, altceva. Serios!
Nu te supara dar asta cred.
georgiana310 spune:
LA MULTI ANI !
Alexandra,bebe de Novus
Crina,bebe de Silvi8
Calin Nicholas,bebe de Gina2008
Sophia,bebe de OlgaTarziu
Ioana,bebe de M_monique
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui pisigri Sint "pe zona". Monica, fa-ti un EKG de control. Dar sa stii ca se spune ca inima nu doare, ci sint nevralgii intercostale. Georgiana, eu din sept o duc pe Ilinca la cresa. Acolo am garantia ca e implicata in diverse activitati; cu bona nu am incredere ca nu o uita la tv, nu ii vorbeste urit, nu o bruscheaza. Plus ca abia mi-au zis niste prieteni ca au descoperit ca bona care le crescuse si primul copil si de care erau fff multumiti, seda copiii ziua. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pupici multi pentru pareri si pentru fetita Ilinca
zsuzsu spune:
Ilinca da ce patanii ai si tu mama!
bine ca ai ajuns ok acasa cu Manole
Sophiphi nu a plans in lipsa ta?
si a baut laptic din bibe sau a mancat altceva?
nu a dus lipsa de titi?
si bine ca ai ajuns acasa ok dupa atatea aventuri
Manole cum e ce ti-a mai zis Gyuri?
Monnvas spune:
Gia ma bucur ca mai e lume pasionata de asa ceva. Ultima persoana care si-a bagat mitologia in viata a fost profa mea de greaca (cu care am ramas prietena) si care-si botezase motanul Virgil (alintat: Virgilica). Soatza mea n-a fost de acord cu nume de-astea paganesti Poate-l pacalesc la al 2lea
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
iuca spune:
citat din mesajul lui provista la multi ani ptr frumoasele Alexandra, bebe de Novus Crina, bebe de Silvi8 Ioana, bebe de M_monique Sophia, bebe de OlgaTarziu si ptr Calin Nicholas, bebe de Gina2008 http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor zilei
georgiana daca optezi pt bona poate ca ar fi bine sa montezi cateva camere prin casa.
Am auzit si eu de gradinite cu geamurile larg deschise si curent cat cuprinde.
o bunica ar fi cea mai buna solutie, sau o matusa, o vecina, cineva cunoscut.
poze