Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 20
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Pune-i chestii mai mari- dopuri de la sticle, altceva. Serios! |
o idee buna
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Monnvas spune:
Georgiana, cam asta era si concluzia mea, ca ideal ar fi sa apelezi la cineva cunoscut, fie bona, fie la cresa. Conteaza mai mult sa stii ca e pe maini bune - si sa poti verifica asta - decat mediul - acasa sau cresa.
Io eram f refractara in a-l lasa pe pitic cu bunica-mea, dar de cand am citit de o gramada de patanii ba cu bone, ba cu educatoare, am decis ca e mai bine sa il stiu cu cineva care chiar ii vrea binele, chiar daca nu ma omor dupa comportamentul ei fatza de copil.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
provista spune:
petrean nu stiam de chestia cu otita, de frica racelii il tin cu caciulita ptr ca e in continua miscare si cand merge pe hol e mai rece, nu mai zic cand e deschisa usa la balcon acolo se duce, la flori bineinteles sa scurme.
alina.n spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor stiu ca intreb a zecea oara dar nu mai retin , bubitele care apar la o alergie alimentara cum sunt ? cu un varf putin aspru ? Cred ca totusi suntem alegice la banana, altfel nu imi explic de ce i-au aparut iar 4 bubite putin rosii si cu un varf , ieri au aparut azi deja nu mai sunt asa rosii dar nu inteleg de la ce In afara de banana nu i-am dat altceva netestat Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Poate nu ese alergie neaparat...ai observat asta de cate ori papa banana?La noi mai apar de la saliva pe la gurita dar trec cu galbenele(crema)
Eu cand am intrebat-o pe pedi mi-a zis asa daca pielea din jurul bubitelor este uscata /aspra este posibil sa fie alergie dar nu era.
_
rasfat pentru tine
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuca
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor zilei georgiana daca optezi pt bona poate ca ar fi bine sa montezi cateva camere prin casa. Am auzit si eu de gradinite cu geamurile larg deschise si curent cat cuprinde. o bunica ar fi cea mai buna solutie, sau o matusa, o vecina, cineva cunoscut. de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 poze |
1. are 3 copii sub 1 an la 1 educatoare
2. au camere montate in fiecare "clasa" pentru ca eu de la birou/acasa, etc. sa vad ce imi face puiuta
3. imi garanteaza anumite lucruri contractual (cine o duce la cresa, cine o aduce, ce se intampla daca pateste ceva - nu boala, ci cazatura/accident, etc.).
4. am posibilitatea sa stau cu ea 1 zi, 2... cat cred eu, acolo, ca sa o "introduc"
5. mi-au recomandat sa o las intai program scurt si mai apoi sa incepem cu programul lung.
6. eudcatoarea este psiholog... ceea ce nu ma incalzeste ft tare ca deh, si eu sunt psiholog si nu-i fac nimic nemaiintalnit la varsta asta!
7. este extrem de curat (mai curat decat la noi acasa)
8. cunosc AP si insista catre parinti cu anumite "practici"
9. toata hrana e BIO, dar NUMAI cu acceptul parintelui se face "meniul"
10. e aproape de noi si are posibilitatea de a continua acolo pentru ca au si gradi, scoala si liceu. Ma rog... asta e o chestie interesanta, nu neaparat un super avantaj.
Chestia asta cu geamurile deschise si altele... cred ca se intampla! De-asta eu incerc sa fiu super-prevazatoare.
Din pacate, nu, nu am nicio matusa/cumnata/vara/bunica de ajutor.
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Kea spune:
Deci pozele Olgai nu-s in picasa? Vreau si eu sa le vad pe fete, desi pe Olga o stiu, pusese poze cu burtica mai demult.
Emilia, bine ai revenit! Eu am aparut pe la mijlocul odiseei, nu stiu daca te-am prins, ca mi-a luat ceva timp pana am invatat toate fetele. Imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate. Acum e totul in regula?
Novus si eu vroiam sa intreb unde au aparut bubitele. Am scris ieri un mesaj care vad ca nu a aparut, a mers tare rau forumul aseara.
provista spune:
geogiana pai in conditiile asta eu cred ca e superok sa o lasi la cresa.. dar cam cat te costa intr-o luna?
alina.n spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Novus, am pus in Alpha Album aici. Daca doriti sa le printati, cele bune sunt in Alpha (jpg, nu gif) dar pot sa le adaptez in functie de dorinte (de ex este model cu nume, sau nume + la multi ani gif). M-am gandit la asta, daca tot sunt pasionata de grafice sa fac ceva si pt voi. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Noua ne place cea cu Iepurasi nr. 3 parca
_
rasfat pentru tine
zsuzsu spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor stiu ca intreb a zecea oara dar nu mai retin , bubitele care apar la o alergie alimentara cum sunt ? cu un varf putin aspru ? Cred ca totusi suntem alegice la banana, altfel nu imi explic de ce i-au aparut iar 4 bubite putin rosii si cu un varf , ieri au aparut azi deja nu mai sunt asa rosii dar nu inteleg de la ce In afara de banana nu i-am dat altceva netestat Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
e posibil sa fie alergie la banana
mie pedi mi-a interzis pana la 1 an si 2 luni deoarece Julia are pielea sensibila si a zis ca e f predispusa la alergii
si sa nu ii dau nici branza sau derivate din lapte de vaca pana la un an
chiar daca eu pana atunci i-am dat si cu succes
dar cand a facut febra mare i-au aparut ceva ca si niste exeme si a zis ca e dermatita atopica si e din cauza ca e predispusa la alergii si cu pielea f sensibila
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui provista geogiana pai in conditiile asta eu cred ca e superok sa o lasi la cresa.. dar cam cat te costa intr-o luna? http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
I knoooow!!!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009