Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Haideti sa va spun niste"chestii"ce se intampla pe la gradinite, crese...si nu sunt aiureli, sunt spuse de educatoare..si parinti.
De exemplu..iarna se obisnuieste sa se deschida geamurile timp indelungat..sa se imbolnaveasca cat mai multi copiii(ca deh...sunt multi 25 copii sa ai grija de i..zilnic)
Sau: educatoarea sta in fata pc-ului..iar copiii..fac ce le taie capul..(asta deja e pentru copii mai marisori)
Iar.de curand.ce m-a oripilat...o educatoare..si-a dus toaat clasa intr-o alta sala unde erau copii cu varicela!!!!pentru a se imbolnavi cat mai multi!!![bveti spune.."il duc la particular..sunt alte conditii"...pai..si la gradi particulara..am auzit..de mi s-a acrit..asa k..oricum dai..nu dai bine...singura solutie...:sa ai noroc de o educatoare calumea..care sa-si dea interesul...nu sa i se rupa de copiii..si de tot ce inseamna ei:(

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata

buna cafeaua monica, multumim pt ea

Pisik nu te supara pe mine daca mesajul meu te-a suparat sau a fost printre ele
nu am zis nimic cu nume de rau
chiar ti-am dat un ex de ce sa nu iti faci probleme
imi cer scuze daca te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toata lumea, mamici si bebici!

Intru scurt pentru ca ziua...nu-i loc de net ca Ian e nerabdator sa-si cheltuie energia acumulata dupa o noapte de "'pil cuminte care doarme toata noaptea".

Ian are 12,5 cm la talpa pentru fetele care vor sa-mi trimita ciorapei tip mocasin. Adresa mea este Bistrita, str. E. Teodoroiu, nr.16. O sa sterg adresa mai tirziu, acum n-am timp sa scriu PM-uri.

Va rog sa-mi dati PM cu contul in care tre' sa livrez banutzii.
Multu' frumos si ne "auzim" diseara.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mesaj pentru pisici

1. Pisigri- bine ai revenit. Pove ce ati mai facut ca mie imi place cum povestesti tu

2. Pisik- ieri Vladimir a luat teledomanda in mana si a vrut sa plece la plimbare. dara daca nu il tin de maini nu merge. Asa ca l-am luat de mana libera. Si ce crezi? Se tinea cu o mana de mine cu una de telecomanda. Probabail ca Ana nu este sigura pe ea, asa ca daca vrei sa vezi daca merge sustinuta doar de o manuta, da-i ceva in mana libera. Ce va ce ei ii place si e usor de apucat (telefon, telecomanda). Daca se tine bine e ok, poti sta linistita. Daca pica (ca berbecu meu) nu o forta, ea oricum e mai durdulie si poate gambele ei nu pot sustine inca toata greutatea corpului.

3. Chatonel- am zis sa fie mesaj pentru toate pisicile noastre. Ma gandeam la Izia fara dintisori. Imi dau si eu cu parerea...poate ar fi bine sa ii inlocuiesti laptele BIO de vaca cu lapte formula care are Calciu. Pentru dinti trebuie calciu. Laptele de vaca cred ca e destul de bogat in grasimi si nu are aportul de vitamine necesar unui copil de 10 luni. Nu te supara me mine, pls. Am zis si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

si pt ca azi fata mea implineste 10 luni, mergem la shopping la plaza. deja a scos pungile din sertar, le-a imprastiat prin casa, iar acum ma trage de pantaloni si tipa la mine pe limba ei. cred ca-mi spune "tu nu pricepi ca mi s-a facut de shopping?"

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

si spor la shopping..nu cas nu ai avea spor

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

la multi ani ptr frumoasele

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

si ptr
Calin Nicholas, bebe de Gina2008

si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Pisik, eu n-am vrut "sa-ti sar in cap", eu sunt tare pasnica de felul meu. Raspunzand strict la intrebare, cum trebuia sa fac de la inceput, eu cred ca in 3 saptamani poate sa isi dea drumul. Dar nu cred ca acum ii e frica, cred ca frica apare atunci cand constientizezi cumva ce se poate intampla(sa cazi), cred ca pur si simplu nu e pregatita inca.

Ana nu are inca un an, eu chiar nu inteleg de ce se pune atat de mult problema ca trebuie sa mearga, devreme ce nu sunt pregatiti.
In 3 saptamani face 1 an...peste 18 zile mai exact, dar nu e obligatoriu nici la 1 an fix sa mearga si nici asta nu este o problema.

Nu am inteles de ce m-ai citat pe mine si nu i-ai raspuns direct lui Pisik. Am zis eu ca-i musai sa mearga la un an? Pisik a spus ca noi am inteles gresit postarea ei si ca ea doar intreba ce credem, o sa mearga sau nu Ana la 1 an. Asa ca in mesajul asta am spus fix ce cred. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele, am culcat si eu pitica si ma pun pe recuperat
ce faceti?

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Georgiana, am si eu o curiozitate De unde ti-a venit tie numele de Briseis? Si tin minte ca pe vremea cand avea cuc vroiai Hector. De ce taman numele astea? Te intreb pt ca esti prima persoana pe care o cunosc care pune nume homerice copiilor.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Eu sunt foarte pasionata de lumea aceea, de mitologia greaca. Hector mi se pare un nume foarte masculin. Iar Briseis... a fost o poveste frumoasa intre mine si sotul meu. Cand ne curtam noi vorbeam despre copiii (eu m-am maritat in anul 2 de facultate si pe atunci ziceam ca mie nu imi trebuie copiii) si eu am zis ca daca voi avea o fetita ii voi spune... si D. m-a intrerupt brusc si a zis "Brisesi"! Ceea ce a fost ca un traznet pentru ca eu tocmai asta am vrut sa zic!!! Si, am descoperit ca amandoi suntem pasionati de mitologie.
Asadar, cand am aflat ca e fata, nici nu m-am mai gandit la alt nume!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

noi asa ne jucam

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput