Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
buna cafeluta.

aseara nu am mai avut timp sa intru ca a trebuit sa-i fac calcule sotului meu. ma doare sufletul cati bani are de dat la fisc. anul asta schimbam placa. deja l-am pus sa se gandeasca ce sa-si cumpere, sa cheltuie din banii deja incasati. anul trecut a fost la limita sa ajunga platitor de tva. anul acesta cred ca nu mai scapa.

georgiana310 eu as opta pt cresa. acolo va sta intre copii si va socializa. stiu pe o mamica de la fulguleti care si-a dat fata la cresa de stat la 10 luni. fata acolo a invatat sa manance singura si sa stea la olita, ca asa faceau ceilalti copii. e drept ca acolo s-a si imbolnavit.

legat de copiii care inca nu merg. parerea mea ca mai vor sa "bebeluseasca". adevarul e ca bebelusi nu vor mai fi niciodata. asa ca profita la maxim de acesta etapa.

Mergi la inceput

si pt ca azi fata mea implineste 10 luni, mergem la shopping la plaza. deja a scos pungile din sertar, le-a imprastiat prin casa, iar acum ma trage de pantaloni si tipa la mine pe limba ei. cred ca-mi spune "tu nu pricepi ca mi s-a facut de shopping?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetele, vin cu cateva propuneri.
1. Doriti invitatie pt ziua copilului? Noi asa am avut, dar pot face si alte modele. Le puteti printa. Eu le-am scos poze format 10x15 si le-am pus in plicuri colorate.
2. Doresc sa fac de ziua fiecarui ghiocel un grafic cu numele ei/lui. Voi face cateva modele si va voi ruga sa alegei ce model va place, asa stiu sigur ca va fi bine primita surpriza, chiar daca stiti ce e.
3. Dupa ce ghioceii implinesc un an, propun sa schimb/schimbam smilie-ul in lista cu nume, ca nu mai sunt bebelusi plangaciosi. Propuneti ce sa punem la fetite/baieti, sa arate si lista frumoasa ulterior.
4. Fetele care nu au mai dat nici un semn de viata de mai mult de 1 an, din perioada sarcinii...mai le lasam trecute in listatuta? (de la asteptam vesti..)
5. Sa nu va suparati, mie sirul ala lung cu "mamicile fac cinste" nu-mi place, cautam altceva?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Buuuna dimiineeeata !

nici nu stiu cu ce anume sa incep,

mda cred ca cu e mai important, din 30 martie 2009 sunt o mami super fericita de fetita pe care o alint pisi sau pisica si chiar asa as dori de fie trecut in lista, despre dimensiuni mai bine nu caci cred ca nu au masurat-o bine, ea crescand in prima luna 7 cm ceea ce nu este prea posibil dupa spusele pediatrei iar cand am plecat din spital ca si greutate avea mai mult decat cea de la nastere

referitor la fetele de la care asteptam vesti personal as dori sa nu fie sterse, eu am putut vedea propunerea aylei deoarece intru zilnic, oau de necrezut !!! si nu mi-a venit prea bine ......

am disparut deodata datorita problemelor de sanatate mai bine spus gravelor probleme .... a fost foarte greu, nu vreau sa-mi amintesc dar care din fericire nu au afectat sarcina, nascand la 39 de saptamani un copil perfect sanatos.

ulterior nu mi-am facut simtita prezenta :) din cauza de pisica lipicioasa iar mai apoi crezand ca daca as raspunde ve ti spune mai da tu de unde mai mai aterizat, chiar sunt curioasa daca isi mai aduce cineva aminte de noi, ma refer la fetele care scriu de la inceputul odiseei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Sint "pe zona".

Monica, fa-ti un EKG de control. Dar sa stii ca se spune ca inima nu doare, ci sint nevralgii intercostale.

Georgiana, eu din sept o duc pe Ilinca la cresa. Acolo am garantia ca e implicata in diverse activitati; cu bona nu am incredere ca nu o uita la tv, nu ii vorbeste urit, nu o bruscheaza. Plus ca abia mi-au zis niste prieteni ca au descoperit ca bona care le crescuse si primul copil si de care erau fff multumiti, seda copiii ziua.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

emilia2008 bine ai revenit si te asteptam cat mai des printre noi. felicitari pt pisi. dar totusi cum o cheama?

ma bucur ca propunerea aylei te-a scos din umbra.
propunerea aylei e justificata: urmarim sa micsoram inceputul capitolului, mai ales ca ghioceii nostri implinesc 1 an, si odata cu ei trebuie sa evolueze si topicul. din proprie experienta iti spun ca aceste modificari se petrec in fiecare gasca.
la capitolul "asteptam vesti" am trecut fetele care nu au mai dat nici un semn de viata. nici macar nu stim daca au incheiat odiseea cu noi. daca nu-si vor mai vedea numele pe lista, nu cred ca se vor supara in momentul in care se hotarasc sa ni se alature. stii cum e si in viata "ochii care nu se vad se uita".

te invitam alaturi de noi de cate ori iti face placere. iti garantez ca nimeni nu se va intreba de unde ai aterizat. sunt multe fete pe aici care nu au facut odiseea cu noi si care au fost primite cu bratele deschise atunci cand au vrut sa ni se alature.

pentru ca azi fata mea implineste 10 luni te invit la o si o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Georgiana, vroiam sa adaug ca fetele din strainatate au dus deja copiii la crese si nu retin care dintre ele chiar spunea ce progrese a facut junioara acolo. Cred ca andiaroro (de care mi-e dor, a propos.)

Shasa unde eeeeeeeeeeeeeeeesti??????????????

Monica, eu as vrea mai multe "scrisuri"...ca-mi plac prea tare. Unele cu ilinca, unele cu pisilinca. Daca e ok, fac o lista.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Emilia, na, ca sa vezi ca te tine lumea minte, tu mergeai la acelasi medic cu PetraTudor, nu? Hai, cand doarme pisicutza, baga un mic rezumat al lunilor pe care le-am ratat. Si pozeeeeee, ca tre' sa admiram pisici cu lipici.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

PISIGRI, chiar ma intrebam pe unde ai disparut, iar ai pierdut in lupta pt comp?
Mie mi se pare sf ce zici tu acolo, cu bona care seda copiii... Pe de alta parte, nici la cresa nu ai garantia ca nu nimereste vreo tuta care sa-i cafteasca si altele. Ca la varsta asta degeaba esti tu AP daca-i trage educatoarea 2 la pampers si o lasa sa urle pana se invineteste...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Acum imi dau seama, cred ca e prima data cand beau de la Monica. Neatza, mami!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

la multi ani ptr frumoasele

Alexandra, bebe de Novus
Crina, bebe de Silvi8
Ioana, bebe de M_monique
Sophia, bebe de OlgaTarziu

si ptr
Calin Nicholas, bebe de Gina2008

http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput