Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 9
alessia2005 spune:
caudinna..bafta la exam..numai bine!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
kllemi spune:
hello fetili...
..nici azi-noapte nu sa trezit copilul meu sa manance
...ce-o insemna si asta???
dya nu mie mi sa lasat frisca, sau ce ai spus tu acolo, inlegatura cu tiramisu...
...eu nici macar nu stiu cum se face....si tare as vrea si eu o portie de la tine
![]()
[size=2] LAVINIA 
CODRUTA [/size=3]
SA FITI IUBITE, FERICITE SI TOATE VISELE SA VI SE IMPLINEASCA ALATURI DE PUII VOSTRI SI DE TOTI CEI DRAGI !!!!
lavida vai, prin ce emotii ai putut sa treci, si mie misa intamplat ceva asemanator dar pe scara mai mica...adica era doua raftuti mai incolo de mine...si evident, ca in momentul cand nu am mai vazut-o mi sau inmuiat picioarele si mainile....acum sti ca nu mai iese di raza mea vizuala, indiferent de situatie, poate sa intre si in gaura de sarpe ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
vaaaaiiii, ce urat mesaj am putut sa trimit labartat si vai de el
...ce s-o fi intamplat
fericita de
dyanira spune:
Kllemi scuze asa am tinut minte..neuronu singuratic...
Si normal ca iti trimit o porte deja a plecat spre tine
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
dya am facut cu carne de vita si au iesit delicioase. MAi suculente de data asta. Prima oara au stat un picut cam mult la cuptor si tot au fost bune, insa acum chiar au iesit yami 
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Eu sunt paranoia rau cu copilul dupa mine, de-aia nici n-am putut sa beau cafeaua aia la mall duminica, Anda n-a stat locului o clipa!. Au asa un dar sa dispara instant...
Dya eu nu am folosit deloc frisca de-aia dadeam vina pe mascarpone. Eu am un carut sport de la brevi de apx 6 kilograme de cand s-a nascut Anda si n-oo sa-l schimb. L-am sos si iarna dar cand e zapada ies cu ea pe jos sau in sling. Mersi pentru ideea cu tantum verde, uitasem ca exista. Nu ma pot uita in gatul ei ca se zbate rau e tot si eu nici nu vad asa de bine deci ar trebui sa aiba bunavointa sa stea linistita pana ma holbez eu in gatul ei si ma dumiresc ce e. Ori ea nu sta cand apropii pipete, lingurite, maini de gura ei si asta asa, din principiu. Nu-ti spun ce chin am avut azi la aspirat cu ea, incerc sa o fac cat mai rar. Asta e, si eu sunt un pic paraginita si sotul meu la fel. Virusul ma-sii :)
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Ramo sa stii ca nici eu nu reusesc sa ma uit in gatul lui andrei decat daca il tine sotu in brate si il tine de manute ca altfel nici gand.![]()
sa va treaca la toti cat mai repede.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
So...xor
suntem alaturi de tine sa iei cea mai inteleapta decizie, atat ptr. tine cat si ptr. puiu tau 
babytza ma tin sa te intreb, ce mai face mami al tau???, cum se mai simte???
fericita de
300 spune:
Aveti jucaria asta? http://www. quercetti.ro/detaliu.php?ID=85. Pe net am vazut 2 variante asemanatoare dar cu pret diferit. Stiti de ce e asa? Si cutia difera dar restul pare la fel. Eu l-am vazut cand am fost in vizita la cineva si Andei i-a placut mult.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi babytza ma tin sa te intreb, ce mai face mami al tau???, cum se mai simte??? ![]() |
Multumesc de intrebare
E mai bine, analizele ii ies din ce in ce mai bine 

Insa in fiecare luna trecem prin emotii si nervi cu retetele si cu tratamentul. Nu il gasim deloc usor si deja a devenit frustrant si enervant sa alergi ca boul dupa medicamente in loc sa iti vezi linistit de tratament.
Luna asta mama trebuie sa depuna referatul de la dr pentru o noua serie de Herceptin. Asa se face, in loc sa dea aprobarea pe un an (cat tine tratamentul) ei te pun sa refaci toate analizele si o noua serie de tomografe si RMN-uri ca sa vada ce efect are tratamentul . Daca nu isi face treaba bine iti refuza sa il faci mai departe. Ca nu are sens daca nu e bun pentru tine.
Numai ca, dr mamei, desi stia ca maine este ultima zi de depunere a dosarului la Casa de Asigurari, a plecat in concediu fara sa ii lase mamei referatul facut. Si evident nimeni nu iti da numarul ei personal, sa nu deranjezi femeia in concediu...si evident nimanui nu ii pasa , sa te preia , sa te ajute......se spala unul pe altul si se acopera ....
Era sa moara mama de inima cand a auzit ca e dr in concediu
Am dat un miliard de telefoane...azi am rezolvat cu altcineva, avem referatul pregatit, maine depune mama dosarul Stii cum e ? Daca nu de doboara cancerul, te doboara sistemul asta de kkt din Romania

Babytza si puii
Valentina
David