Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
Nocom, sanatatae multa Dariei!! din pacate n-ai ce face decat sa astepti si sa-i dai antitermice, dar va trece!!! bine ca nu are nimic la plamani, in gat!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Nocom sper sa va treaca febra si sa vei cauza ei 
Clau
, mult succes la examen
Lumi va
am cu drag
300 si voi cu muci, offf,
sa va faceti bine
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Vreau si eu la Carrefour la hainute cu reducere dar din pacate la noi nu e Carrefour.

Vreau sa iau un carucior mai usor sport lui Andrei ca si asa nu prea e fan el carucior si sa imi fie mai usor mie sa il car.Ceva sugestii??????
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
Hei..fetele..ce am citit..cel mai mic prematur nascut vreodata..la 23 de saptamani..avea doar 284 de grame..si s-a dezvoltat perfect normal..Doamne..cand ti-e dat sa traiesti..traiesti...Ce miracol..o minune...Amilia Taylor..e fetita...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
dyanira spune:
Claudinna spor la invatat si bafta la examen.
Ange ce mai faceti voi?Cum mai sunteti cu TC cum mai e situatia???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Dya
eu am carut sport de la Hauck, uite-l aici, este fff bun, cantareste cam 6kg, acum iarna nu l-am incercat ca avem prea multa zapada si mai bine merg cu cel de iarna ca sa zic asa...
Cu TC...hmmm, a zis ca se va schimba asta in decurs de 1luna...acum om vedea ce si cum
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
Am mai bagat o tura de chiftelute la cuptor, iar garnitura am pus niste cartofi in folie de aluminiu. Fetele sunt afara se joaca, asteapta papa
Ramo mersic de idee cu cartofii 

Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Claudinna nu stiu ce e ala bioptron dar ma bucur ca trece!
Dyanira incearca sa-l acomodezi treptat, pana in septembrie vei avea timp sa-ti dai seama daca sufera atat de acut de sindromul de separare. Va tin pumnii!
A propos de mascarpone, citeam pe un forum (culinar.ro sau altul, naiba mai stie?) ca mascarpone romanesc cu e bun. Acum o fi asa, n-o fi... cert e ca eu am luat unul romanesc la galetusa din metro si mi-a iesit moale. Eu am facut dupa reteta babytzei si nu am folosit frisca dar m-am asigurat, cel putin a doua oara, ca albusurile sunt batute strong rau de tot. Reteta asta si a nushei mi se par destul de aasemanatoare dar n-o salvasem pe ultima ca am plin la semne de carte. Peste noapte s-a intarot si al meu dar tot cu lingurita direct din tava l-am mancat. Ca gust, nota 20. Am zis ca next time il fac intr-o casoleta patrata
sau folosesc gelatina.
Nocom n-am mai scris pe-aici dar cand am aflat de febra Dariei m-am gandit mult la voi
insanatosire grabnica!
Bitza studioasa!!!
tre sa fig ma ciupe anda de un san de-mi ies ochii din cap! Noi ne-am trezit la 12 si ma gandeam s-o scot pe-afara acum sau sa ne culcam
... Azi aveam vaccinul, am vorbit cu asistenta noastra si i-am zis ca e spre bine, nu face febra, nu vomita... i-am zis ca mai astept pana ma duc la un control si a fost de acord. Eh, imediat ce-am vorbit cu ea am gasit o pata de lapte regurgitat pe vesta lu fi-mea. Acu sa ma gandesc la rosu in gat? A mancat putin, totusi. Nu reusesc sa-i deschid gura deloc.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Ange chiar fain caruciorul.Pare usor de manevrat.
si ma bucur ca TC a revenit la sentimente mai bune.
Babytza am o pofta cu chiftelele alea
si nici macar nu am carne de pui in casa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ramo eu am folosit acelasi mascarpone de fiecare data de la Esquisa.Sigur la mine frisca a fost de vina ca albusele le-am batut bine am urmat aceiasi pasi ca data trecuta.La mine azi dupa ce a stat 12 ore in frigider se poate taia si pune pe farfurie dar are o consistenta asa mai moale, data trecuta era asa bine legat ca un tort.
Cu sindromul de separare sa stii ca am incercat deja treptat sa il las pe Andrei cu altcineva cate 30 de minute 1 ora.E jaleeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Incearca sa te uiti tu in gatutul ei sa vezi daca e rosu.De obicei la rosu in gat se face si o usoara febra ii poti da cu tantum verde daca e rosu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR