Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alessia, multumim.

bitza, soacra-mea sta cateva ore pe zi, strict cat duc hunii afara, si tot mi se pare mult uneori. asa ca te inteleg!

dya, nuuu, nu e asa grava situatia cu DA. doar pe obrajori au, si nu sunt rani, ci doar iritatie care nici nu ii deranjeaza, nu se scarpina... insa e o usoara inrautatire de acum 3 luni si nu vreau sa risc sa fie si mai rau. merci de grija!

nocom, uff, sper sa fie bine si sa nu mai faceti febra la noapte! va pupam!

claudinna, ma bucur ca esti mai bine!

kllemi, de ce te plangi, mami? ca-ti doarme copilul noaptea???? a crescut, asta e, bucura-te cat poti!

babytza, imi pare rau, bine ca macar ati rezolvat cumva. ma bucur tare mult ca analizele sunt mai bune!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

vai babytza, prin ce puteti sa treceti in fiecare luna!!!! Mi se pare inuman, e ca si cum mamei tale i se da o luna si inca o luna si inca o luna de viata. Scuze, poate suna dur, dar din ce ai povestit tu, asa mi se pare sistemul medical din Ro. E neverosimil pt cineva de aici.
V-am zis ca eu am o amica bolnava de cancer, pai doctorii nu stiu ce sa mai faca ca sa-i usureze boala si suferinta. Acum face niste sedinte de kinesiterapie ca sa-i usureze durerile de la operatie, iar dupa aceea o sa faca radioterapia. Plus ca are o gramada de doctori care au grija de ea.

multa sanatate mamei tale. imi pare sincer rau sa citesc ca treceti prin asa ceva.

va pupacesc

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Laura, ce cauti in butoi??? afara cu tine de acolo!!!!
Nicole, tare simpatica pustoaica ta, si-a gasit magarus:)
Xor, mult curaj! eu zic ca noaptea e un sfetnic bun, gindeste-te bine, pune totul in balanta si dupa aceea da raspunsul sefei.
Nocom, nu poate sa fie varicela data de vaccin? perioada de incubatie e de vreo saptamina... multa sanatate!
Lavida, Musette, prin ce peripetii ati trecut.

citesc din 2 in 2... sper sa reusesc sa recuperez tot.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babitza o pentru mama ta.

Piolica, se intampla foarte des asa, fac astia niste azuri ca parca ti-ar da din buzunarul lor. Si chiar de-ar fi asa, e vorba totusi de oameni nu de vite dar nu cred ca exista diferente prea mari intre oameni si vite in ochii lor, pana la urma suntem toti mamifere, nu? iertati-mi cinismul, nu vreau sa atac pe nimeni, sunt si oameni care fac mult bine si pe aici dar tot se intampla atat de multe lucruri urate!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza ai dreptate in legatura cu sistemul asta de kkt, dar de ce nu se muta la alta dr. daca asta e asa de nesimtita....imi pare rau ca trecet-i prin asa ceva, eu am crezut ca sa rezolvat de atunci

lumi dar nu ma pling, doar ca mi se pare ciudat, stii, dupa ce nu-ti doarme copilul un an jum. aproape,acum dintr-o dat sa dea somnu' peste ea asa subit, ptr. mine este ceva iesit din comun ....stiu ca poate pare nebuneste, dar eu nu sunt obisnuita

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu e foarte usor sa o mutam la alt doctor, o data pentru ca e greu sa o preia cineva cand tratamentul este atat de avansat si inca o data pentru ca mama nu are asigurarea la CASMB ci la OPSNAJ. Ea a lucrat in Ministerul de Interne si de aceea e la casa asta de asigurari si nu e usor sa te muti de la un dr la altul/ de la o casa la alta....buba mare cu casele astea......

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

babytza, succes in afacerea cu unghiutele. o sa vinzi oja sau o sa te ocupi de tot, adica manichiura, pedichiura?
(cind o sa-ti mearga tie afacerea bine si daca o sa ai nevoie de cineva pt machiaj profesional pt clientele tale cu unghiute frumoase, sa-mi spui. cunosc pe cineva care e fff priceputa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

fetelor, cred ca v-am zis ca si eu de luni ma reintorc la serviciu...3 ani, 7 luni si daca ma straduiesc cred ca stiu si saptamanile de cand sunt in vacanta...greu, dnule greu...a fost si va ramane o parte nemaipomenita si minunata a vietii mele "exclusiv mamica"

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

babytza, succes in afacerea cu unghiutele. o sa vinzi oja sau o sa te ocupi de tot, adica manichiura, pedichiura?
(cind o sa-ti mearga tie afacerea bine si daca o sa ai nevoie de cineva pt machiaj profesional pt clientele tale cu unghiute frumoase, sa-mi spui. cunosc pe cineva care e fff priceputa )

Multumesc mult
Sunt distribuitor pe Bucuresti la produsele astea, dar voi si lucra personal cu ele. Le folosesc deja de mai bine de 2 ani si sunt foarte multumita de ele. Eu imi pun unghii de vreo 10 ani, cunosc pe pielea mea toate produsele din Romania...astea mi s-au parut foarte bune
Pe langa gama de geluri si de unghii false, au o intraga gama de produse de ingrijire pentru unghii naturale si creme de maini. Si tot ce tine de manichiura, pedichiura, ingrijire, oje si fel de fel de strasuri swarovsky, floricele...etc Spre deliciul Tinei care va avea parte de ele mai mereu de acum in colo
O sa fac manichiura cu gel(constructie mai exact) si oja cu uscare la lampa (avantaj ca tine mai mult, pana la doua saptamani pe unghie)
Si eu ma pricep la machiaj, am facut cursuri 6 luni intensiv. Am si diploma de la ministerul muncii pentru cosmetica + machiaj Am machiat si la prezentari de moda in Italia la Fashion week , la Ibitza si la Saptamana Modei de la Bucuresti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

fetelor, cred ca v-am zis ca si eu de luni ma reintorc la serviciu...3 ani, 7 luni si daca ma straduiesc cred ca stiu si saptamanile de cand sunt in vacanta...greu, dnule greu...a fost si va ramane o parte nemaipomenita si minunata a vietii mele "exclusiv mamica"

Sa iti fie de bine aceasta minunata vacanta !!! Spor la treaba si sa nu fii necajita, mai trebuie si la munca....

Mergi la inceput