Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 7
alessia2005 spune:
Nerantula multumim ptr colet..l-am ridicat astazi..e draguta geaca..cam larga la maneci..dar...asa e modelul...multumim ptr efort..pupici cavalerului de Gruia si la burtica!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom REDUCERE 75% LA HAINUTELE TEX IN CAREFOUR!!! Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Da...super....pacat ca n-am cum sa ajung...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Aici..la noi..nu-i nimic..cateva chestii de la Kaleidoscope..si alea..la niste preturi...aceleasi ca si cand n-ar fi reduse...
Mami de doua printese:
MIKYCRIS spune:
Buna ziua fetelor![]()
Am si eu o rugaminte-dati un vot de 10 stelutze ptr o cauza nobila?
Vot la http://fotostars.eu/user.php?id=452
Multzumim

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
Nocom spune:
Am fost cu Daria la dr si cica nu are nimic.
Nici la urechi, nici in gat, nici la plamani... A zis sa mai asteptam 2 zile si vedem daca evolueaza vre-o boala....
Pana atunci antitermice din 4 in 4 ore si la nevoie diclogesic supozitor sau la mai rau novocalmin... hmmmmm. Ma enerveaza la culme ca nu stiu ce are!!!!
E fierbinte non stop, azi noapte am culminat cu 39.8, dar in rest stam pe undeva pe la 38.5....
Si nu mai trece!!! 
Vedem, va spun.... 
dyanira spune:
Nocom imi pare tare rau ca nu ii mai trece febra Dariutei.Poate e vorba de o boala a copilariei.Cam in 2 -3 zile o sa stii daca e vb de asa ceva .
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Lavinia
Codruta
Multa sanatate si o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
Fetelor butoaiele sunt spatiu interzis deci ia stati cuminti!
Xor, poate nu e dracul chiar atat de negruu. Vezi cu m sta treaba si poate reusesti sa mergi doar cand e nevoie, cateva ore pe zi, sau 3 zile/saptamana sau chiar sa lucrezi de acasa. Sunt alaturi de tine!
Nicole haios jocul vostru, ati facut-o sa rada pe mucioasa de Anda.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
Dya, mi s-a stricat filtrul![]()
glumesc!!
ma apucasem de invatat, ca trebuia sa am examen joi si nici nu prea am mai putut sa ma trezesc devreme...am fost f obosita
300, cred ca urcior e...luasem ce mi-ai recomandat tu, dar am zis sa incer intai cu bioptronul si daca a functionat, n-am mai folosit
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alessia2005 spune:
Nocom ..sanatate multa Dariei!
numai bine!
Mami de doua printese:

Matei Tudor (11.07.2004)