Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Xor nu-l poti duce la gradinita cateva ore doar;sa incepi treptat,iar restul timpului sa stea cu "bua"? sa iei cea mai buna decizie!
Luminita ati inceput tratamentul? Eu ii dau de o saptamana cu Exomega si era mai rau decat cu Trixerra dar dupa 2 zile il dau la amiaza cu apa termala si apoi cu crema de galbenele si e binisor.
Azi ma duc sa-i iau Seba med pt spalat ca s-a terminat Trixerra.
Tie nu ti-a recomandat sa le faci baie mai rar? Mie asa mi-a zis ca baia usuca pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Luminita ati inceput tratamentul? Eu ii dau de o saptamana cu Exomega si era mai rau decat cu Trixerra dar dupa 2 zile il dau la amiaza cu apa termala si apoi cu crema de galbenele si e binisor.
Azi ma duc sa-i iau Seba med pt spalat ca s-a terminat Trixerra.
Tie nu ti-a recomandat sa le faci baie mai rar? Mie asa mi-a zis ca baia usuca pielea.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

sincer, eu cred ca voi face o vizita la un al treilea dermatolog, caci sunt tot in ceata...
am inceput tratamentul, si sunt mai bine, insa nu-mi garanteaza nimeni ca dupa terminare, nu o luam de la capat sau si mai grav. tratamentul nu contine cortizon, nici una dintre creme, insa necorelat cu un regim alimentar, cu produse speciale de ingrijire, presimt ca ne vom intoarce fix de unde am plecat. asa ca, sper eu!, un al treilea doctor o sa ne lamureasca si pe noi.
ultimul dermatolog nici macar nu m-a intrebat ce varsta are copilul... dar'mite sa-mi dea alte indicatii, pe care cumlea!, chiar i le-am cerut! sunt f dezamagita.

in alta ordine de idei, imi pare rau ca ti-a plecat sotul, nu stiu cum te descurci, eu as innebuni o luna de zile... sper ca te ajuta soacra.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Codruta..noi stam in Sarai..dar ajungm noi..asa usor.....multumim de primire

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Babytzasi noi va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Luminita eu n-am observat nici o diferenta cu regimul alimentar sau cu Dermalinul+clatire de 2 ori asa ca am renuntat. Mai am o speranta-homeopatia. Dar pana vine sotul n-am cum sa ajung la Iasi,ca la noi in oras nu este homeopat.
Iar cu soacra....a stat de ieri pana azi la mine si,sincer, mai bine fara! E o femeie de nota 10,il adora pe Lucas si el la fel,dar,simt eu ca am o bataie de cap in plus cu ea. Sunt dusa cu capul,stiu, dar singura mi-e mai bine. Poate daca ar sta in oras, sa vina doar cateva ore ar fi ok.
hunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
Lavinia
Codruta
La multi ani! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de viata si de cei dragi!!

lavida, ce intamplare!! bien ca sa terminat cu bine! adevarul este ca acum, pana cand invata sa nu plece de langa noi, trebuie sa fim cu ochii pe ei ca pe butelie!

musette, am inghetat cand am citit!! bine ca nu ati patit nimic!!

nikolici, ce calareala la voi acolo!! vad ac e f incantata si se urca singura!!!

Ange, pai ai fetita mare deja!! vad ca mamaie nu sta degeaba

Xor, pana la urma ne e f greu sa ne gandim la revenirea la munca, dar daca cauti solutii, cu siguranta vei gasi! si pana la urma...acum sau peste 6 luni, nu cred ca e mare diferenta...

Lumi, mi-a mai trecut ochiul! nu am maid at cu nimic si de ieri dimineata am inceput sa folosesc Bioptronul. l-au luat socrii mei si mi-au tot zis sa incerc. dupa prima sedinta de 4 minute deja a inceput sa dea inapoi. am facut 3 sedinte pana acum, 2/zi si e aporape trecut!!
examen am ceva, de nivel, la serviciu, dar ama flat ca s-a amanat pt mijlocul lunii, asha ca mai am ragaz

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna chiar ma intrebam unde esti de nu dai cafeaua.
Bitza noi eram cu ,,bua" nu Xor.Chiar acum a plecat de la noi s-a jucat asa frumos cu Andrei ea a fost invatatoare si stie o gramada de cantecele si poezioare.La noi varianta care ai zis-o tu cu gradi si cu ,,bua" nu are rost ca eu stau la serviciu maxim 6 ore hai 7 cu tot cu drum dar in general cam 4-5 ore.
Iar cu soacra te inteleg ca si eu prefer singura imi vad de treaba mea dar fara sot 1 luna mi-ar fi tare greu.Esti o eroina

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Lumi..pupici la bobocei..sa va treaca repede...si sa gasiti un doctor care va poate lamuri pe deplin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi asa de grava e DA la hunisori??Pupam tare si apasat sa nu mai revina dupa tratament

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ah..ce bine ca a adormit si Sere..fetele..nu-mi mai gasesc telecomanda..si vibrocilul..le-am cautat peste tot..sunt..pe aici..pe la mine...niste fenomene supranaturale.....si aveam nevoie de Vibrocil..caci Sere , saracuta...are nasucul infundat...i-am dat cu Marimer...dar eu..stiu..daca o fi asa de eficient???

Mergi la inceput