Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 5
angelynna82 spune:
Xor a spus bine Nikolici , sper sa gasesti o solutie buna
Alessia
Nocom sper sa fiti mai bine
Laura lasa butoiul in pace
Dya eu mai mult meggle folosesc si e tare buna
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Ange da e tare buna nu stiu de ce nu am luat tot meggle.
Tzitziri ma bucur ca la voi a fost bine tare mi-as dori sa fie si la noi asa dar sanse sunt minime.Eu am un caz al unei prietene bune care anu trecut in mai a trebuit sa duca fetita la gradinita si sa se intoarca la servici fetita avea 2 ani ei a dus-o iar dupa 2 sapt de plans acolo a facut o forma urata de laringita si medicul le-a interzis sa o mai lase la gradinita sau cu una din bunici pt ca din cauza plansului sa nu faca ceva mai grav.Asa ca ea a renuntat la servici si mai sta acasa pana acum in mai cand face 3 ani si mai incearca inca o data.De ce v-am povestit asta pt ca din pacate Andrei seamana asa de bine in comportament cu fetita asta
Doamne ce mi-as dori sa fie asa cum zice Tzitziri si sa se adapteze.
Eu acum sunt in dubii nu stiu daca sa il duc la gradi sau sa il las cu vecina noastra de jos care e ca si bunica lui in absenta de bunici in oras ea a preluat rolul asta andrei ii zice ,,bua".Ea il iubeste tare si cum si nepotul ei e departe in alta tara ii face placere sa stea cu el.Acum nu stiu ce sa fac sunt in mari dileme si cand ma gandesc ce repede trece timpul si ma trezesc la 1 sept ca nu stiu ce sa fac
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
Neata
Cafea mai doriti ?
Nocom cum sunteti ?
Lavida vai de mine , ce experienta Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul vostru in clipele alea Bine ca ati gasit fata repede
musette bine ca e totul ok la voi in casa...al meu vecin uita frecvent mancarea in cuptor ...si numai noaptea il apuca Nici nu ma mai culc pana nu ma uit pe geam sa vad ca are luminile stinse si nu miroase a ars Anul trecut de cateva ori i-am sunat la sonerie la2-3 noaptea sa ii spun sa scoata mancarea din cuptor si sa stinga naibi focul
Angelyna isi sufla nasul zici
Xor pupici multi sa iesi din butoi Si sa iei decizia cea buna
alessia pup fetele frumoase
Si eu incep in curand treaba si voi fi plecata de acasa cateva ore pe zi , iar cateva le voi lucra acasa Ma apuc de unghiute Asa ca daca doriti unghiute durabile si oja care nu sare ca de obicei , va rog sa ma apelati cu incredere
Dya apropos de copiii care plang dimineata la despartirea de parinte : la Tina in clasa e un baiat care a plans pana si la scoala. In primul an, tot trimestrul a plans dimineata la plecarea mamei lui Suferea teribil, dar imediat dupa mama iesea din clasa, tacea ca prin minune si se ducea fericit la colegii lui
Eu cu Tina am avut mare noroc, ea mi-a facut pa cu manuta din prima zi de gradi Imi venea sa crap ca nici macar nu s euita dupa mine ca plec E adevarat ca mai fusesem cu ea in vizita la gradi de cateva ori ca sa obisnuiasca cu locul si cu copiii, dar chiar sa nu se uite deloc dupa mine si sa imi faca pa ..... Am lasat-o doar cate 2 ore in prima saptamana, apoi pana la pranz, apoi program intreg , de dimi pana la 5 cand mi-o aduceau ei acasa cu microbusul
Insa sunt copilasi care nu renunta la plansul asta de despartire mult timp, spre disperarea parintilor care pleaca cu inima franta la servici
Babytza si puiiValentina David
tzitziri spune:
Dya, desi nu l-am lasat acasa de la 6 luni cred totusi ca trecerea timpului nu face bine....sau pentru copil este foarte benefica dar nu este benefica pentru o despartire de genul asta...
Eu observam ca de cand devenise mai si mai constient devenea din ce in ce mai greu si daca plecam (foarte rar) si 10 minute din casa.Deci poate la noi a fost mai bine ca s-a produs despartirea asta la un an decat la 2..cred ca ar fi devenit si mai dependent si ar fi fost si mai greu....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Codruta27 spune:
Va multumesc din suflet pentru toate urarile voastre! Sa fim cu toatele sanoatoase, frumoase, norocoase, fericite, si cel mai important sa ne bucuram de puii nostri multi ani de acum inainte!
La Multi si Fericiti Ani, Lavinia! Sa ai o zi frumoasa, cu cadouri frumoase, cu ganduri calde si vise implinite!
Mi-era dor de voi, de forum, dar am avut ceva probleme cu net-ul, am fost si plecata si de tare mult timp nu am mai intrat. Sper ca sunteti bine si boboceii sunt sanatosi!
Va invit pe toti la un party cu pizza, tort si sampanie!
Va pup si va imbratisez cu drag!
Inca o data, multumesc!
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Dya, desi nu l-am lasat acasa de la 6 luni cred totusi ca trecerea timpului nu face bine....sau pentru copil este foarte benefica dar nu este benefica pentru o despartire de genul asta... Eu observam ca de cand devenise mai si mai constient devenea din ce in ce mai greu si daca plecam (foarte rar) si 10 minute din casa.Deci poate la noi a fost mai bine ca s-a produs despartirea asta la un an decat la 2..cred ca ar fi devenit si mai dependent si ar fi fost si mai greu.... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Da cred ca ai dreptate cu cat e mai mare copilul cu atat se desparte mai greu.
Ei o sa mai auziti voi de mine si de andreiu meu mamos prin sept cand o sa ma duc cu el la ore la scoala
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
alessia2005 spune:
Codruta...multumim de tratatie..eu vin imediat..poate stau chiar pe langa tine...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
luminita2008 spune:
nocom, cum e Daria azi?? sa ne spui ce-a zis medicul.
nikole, merci mult, miere inca nu le-am dat insa albus de ou da. desi nu papa mai mult de 2 oua pe saptamana, totusi... o sa am grija si la asta, sar'na.
esti un calut pe cinste, beton filmuletul!!
ange, felicitari Crinei, auzi la ea, stie sa-si sufle nasul!
cristineescu, merci mult! in leg cu lista de alimente, intrucat eu nu alaptez la mine nu se aplica, dar la copiluti???
am citit ca frigul accentueaza f mult DA, poate asta e explicatia de ce vara totul e ok. si la noi a fost bine asta vara, de fapt, nu aveau nimic.
lavida, wow, am ramas cu sufletul la gura citind! nu stiu cum as fi reactionat eu... bine ca ati gasit-o repede, ca nu s-a intamplat nimic si ca nu si-a dat seama! grija mare de acum inainte.
musette, of, nasoala intamplare, bine ca e totul ok!
laura, daca te pot ajuta cu ceva, sunt aici!
xor, imi pare rau de situatie... gandeste-te cum e mai bine pentru voi, trebuie sa gasiti o solutie... sincer, mie daca mi-a cere seful acum sa ma intorc, nu as avea de ales decat sa ma intorc.
claudinna, cum te mai simti? ce examen ai joi?
Babymom!!
Codruta!!
Multa sanatate si impliniri va doresc!! Sa aveti o zi minunata!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
bitza2008 spune:
Salutare!
Lavinia
Codruta Sa fiti fericite,sanatoase si implinite!!
Nocom cum e Daria?
Andy.p sa-ti insenineze ziua!
Lavida mi-a stat inima in loc! Sper sa nu mai aveti parte de asemenea experiente!
In week-endul asta am facut ceva ce n-am facut de prea multa vreme....am citit!!! Am citit o carte( Scrisori Eminescu-V. Micle) deci nu pe net!! Uitasem ce bine e!
Aiurea e ca duminica a plecat sotul pentru o luna
O zi buna tuturor!
Codruta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alessia2005 Codruta...multumim de tratatie..eu vin imediat..poate stau chiar pe langa tine... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008) |
Va asteptam cu drag, si pe tine si pe printesele tale. Noi stam in 1 Mai, voi?
Pupici!