Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 17
piolica spune:
inca una si ma duc, in seara astya mergem la doctor, asa ca sint fff nerabdatoare, e o senzatie tare nebuneasca, nici nu stiu cum sa o descriu, am un gol in stomac! sper sa fie bine
va pup!
o zi buna
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Oana normal ca asa procedez si eu numai ca rezultatul ma oboseste destul de mult si incep sa-mi pun probleme de genul: nu reusesc sa ma organizez, nu sunt un parinte destul de bun pentru copilul meu pentru ca nu reusesc sa imbin cumva necesitalile lor cu ale lui bebe; lor insemmnand aia pentru care spal gatesc samd
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
oana
1. la urologie, cred eu.
2. trebuie cautata cauza pentru care refuza biberonul. poate fi laptele, poate fi biberonul in sine, o canita poate ca l-ar incanta mai mult?? dar daca totusi refuza laptele, si dupa ce a fost schimbat, da, parerea mea e ca trebuie sa aiba grija ca bebe sa pape cat mai multe lactate, nu neaparat la masa respectiva, dar over all, pe parcursul zilei. sau poate pur si simplu il deranjeaza vreo maseluta??
miruna, daca te reapuci de rusa, ma bag si eu! din pacate, eu nu mai stiu decat sa citesc, si asta cam pe silabe asa... dar n-am uitat alfabetul. eram cea mai buna din clasa la lb rusa in liceu si totusi, cumva, totul s-a pierdut...![]()
ange, sanatate multa! si sper sa se rezolve bine cu TC.
ada, nasol cu seful asta al tau. sincer, daca la mine ar fi asa, as pleca mancand pamantul. si m-as angaja la stat, unde oricum nu-i pasa nimanui ce faci si cat stai la birou. probabil as gasi extra job de facut acasa cumva, ca sa suplinesc lipsa banilor. usor de zis, insa....
nocom, noi avem fontanela inchisa.
eu nu i-as face D3 injectabil, cu atat mai mult cu cat spui ca analizele sunt ok. as merge totusi la inca un pediatru.
sper sa scapati o data de febra aia!!
xor, ma bucur ca ai reusit sa-l inscrii pe Mark. ce analize ti-au cerut? e la stat sau la particular?
in privinta programului tau, eu nu m-as plange. as da orice sa pot pleca la 16 de la birou... chiar si 2 sambete pe luna. la noi plecatul la program inseamna ora 18.00, deci cel mai devreme as ajunge la 19.00 acasa. dar asta-i blasfemie, vorba Adei... si nu neaparat din partea sefilor, cat din partea clientilor.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Ankussa spune:
Neatza la pranz gagici,
Am citit capitolul asta mai mult in fuga (pe ultimele 50 n-am apucat
) dar am vazut ca se vorbeste de intoarcerea la serviciu si de lasat bebeii in grija altora. Eu mi-am adus socrii aici anul trecut si am plecat la munca full-time. La inceput a fost o perioada neagra, plangeam in baie la serviciu, plangeam in drum spre serviciu, plangeam cand veneam acasa. Seara mai aflam ca a facut ceva nou, ca a scos un sunet nou si iar ma apucam de bocit..de data asta in dus. Si tot asa imi faceam probleme ca nu sunt un parinte bun si imi invinovateam sotul ca din cauza lui nu ne puteam descurca cu un singur salariu. Intre timp a trecut cat de cat sentimentul asta, nu mai e atat de acut, Vladut plange dimineata daca plec inainte sa se trezeasca el si bineinteles ca ma apuca amocul. Eu zic ca sunt sentimenete normale dar atata timp cat le accepti si esti pregatita ca va fii o perioada grea, va trece un pic mai usor. In toamna socrii vor pleca si va veni mama pentru o perioada. Aici e cam scumputz sa-ti dai copilul la nursery (la una buna) asa ca am preferat sa stea cu bunicii. la 3 ani cand o sa am 15 ore pe saptamana subventionate de stat o sa-l dam la gradi. Sa vedem ce o mai fii..
Xor - fii barbata mami si gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu separarea se va intampla
Dya - la fel.
si big hugs
Ada - sper sa se obisnuiasca repede puiutii cu gradinita.
Lumi - cum merge DA? Noi am avut dar ne trece cu Hydromol (e ca un fel de ceara, doar pe baza de parafina) si la vara incearca sa duci hunii la mare, prinde bine. Pupam frumosii 
Babytzule ce mi-ar place sa-mi fii mai aproape, eu sunt bata la capitolul machiaj, adica doar un pic de ruj si atat...nici la cununia civila n-am am fost machiata deact ruj si atat..nu ca n-as vrea dar ..nema puterinta..sanatate multa mamei tale si succes cu afacerea 
Piolica - mie imi suna familiar ce zici tu acolo dar nu cu unguri...cu asiatici :-) Succes azi la doctor si pupici Lizucei 
xxx
luminita2008 spune:
ankussa, milioane de pupici trimit catre tine!!!!

ma bucur tare, tare mult ca ai reusit sa intri, asa dor mi-e de voi!!
mi se rupe sufletul citind prin ce ai trecut cand te-ai intors la job, presimt ceva asemanator si la mine.
cand va fi momentul, o sa-mi aduc aminte de vorbele tale.
cat despre DA, ce sa zic, am inceput de 3 zile noul tratament si vad ca da roade. se vede o usoara ameliorare. sigur sigur sigur vom merge la mare, si anul trecut am mers. oricum, vara nu-mi dau seama de DA, din pacate ia amploare in perioada rece. da' om scapa noi si de asta.
ai grija de tine, de voi si te mai asteptam, cat de des poti!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
dyanira spune:
Hello
De abia acum am apucat sa intru azi ca am fost harnica si am gatit supa de curcan, carnita cu legume la wok, piure de cartofi cu gratarel si mai trebuie sa fac ceva de aperitic ca am niste musafiri deseara vine o matusa sa il vada pe Andrei de cand s-a nascut tot vine bine ca a ajuns inainte sa faca copilul 18 ani.![]()
Ankussa bine ai revenit!!!Asa cum te-ai descris tu ma imaginez si eu pe mine plangand la greu
dar cred ca timpul le rezolva pe toate
Lumi
ma bucur ca nu e grava DA la hunisori
Babytza multa sanatate mamei tale.
Nocom
sa fie bine Dariuta.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat
Mi-am adus aminte Piolica multa bafta deseara!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ah mi-am adus aminte aveti careva o reteta de salata de ton (cu porumb eventual) cam asta am disponibil prin camara si nu mai pot iesi acum ca trebe sa culc una bucata pitic putin maraicios din cauza de masele
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Ankussa, bine ai revenit. Ma bucur ca ai avut putin timp sa ne scrii. Pupici!
xoxo
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Mi-am adus aminte Piolica multa bafta deseara!!! Diana |
merci

bitza2008 spune:
Salutare!
Dya,Xor
scuze de confuzie! Va doresc amandurora acomodare usoara!

Piolica de aseara ma gandeam la tine ca azi e ziua cea mare! Sper sa vii cu vesti bune!
Nocom sper sa treaca febra fara sa fie nimic!
Eu ma descurc cu treburile singura daaar mi se rupe inima cand Lucas striga TATA duoa barbati pe strada sau cand aude telefonul. Mi-e mila si de barbatul meu ca-si vede puiul doar pe Skype. De mine ce sa mai zic...dar ma tin tare!
Babytza mult succes cu noua ocupatie!Mi se pare ca ti se potriveste de minune!Sanatate mamei tale si tie multa putere!
Ankussa sper sa nu dispari iar!
Luminita
si la noi e mai bine DA..pielea nu mai e uscata. Nici nu stiu sa zic de la ce e...
Andy.p cum esti?
Angelynna
sper sa fie cu happy end!