Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

am incercat sa mai citesc din urma, n-am prea apucat, asa mai bine scriu la tema de acum

si pe mine m-au chemat inapoi la serviciu dar, dupa o saptamana de gandit/sucit/perpelit am zis ca nu pot inca. sper sa fie mari neplaceri asociate acestei decizii, dar acum pur si simplu nu am putut sa ma rup de maria pentru atatea ore. eu sunt si foarte departe de munca, as reusi sa-mi petrec maxim doua ore cu ea. asta daca as sparge usa fix la terminarea programului, ceea ce nu stiu de cate ori s-ar intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Bitza, si eu sper sa fie bine, in sensul sa nu ne lungeasca prea mult cu demersurile si sa fie de acord cu inseminare, mai ales ca eu am asta pe dosarul medical din Franta inca din 2006, insa in Ungaria fiind in altfel reglementat am tergiversat pina in dec 2007. Sper ca acum sa nu treaca lunile aiurea fara nimic. O sa va spun ce si cum, insa maine, ca mai mult ca sigur in seara asta o sa ajungem tirziu.

Nocom, sper ca sinteti mai bine.

Laura, tu cum esti? Sper ca nu ai intrat in butoi.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ankussa, ce surpriza placuta! Ma bucur ca sunteti bine!

Piolica, sunt alaturi de tine! Ma rog sa fie totul bine. Pupicei!

Dya, slatata mea "secreta" de ton (ton din conserva, in suc propriu) e cu masline taiate, ceapa rosie taiata julien, castraveti murati taiati cubulete mici, toate amestecate in maioneza. E delicioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Daca tot va plangeti de consorti, vreau si eu in clubul asta!
La noi sunt putin diferite problemele, dar tot is ... sotul meu face de toate in casa, adica mestereste, gateste, shopping, plateste rate, facturi&co, pastreaza ordinea, exclusiv pentru mine este curatenia (spalat tot ce se poate, aspirat, frecat) + kupil. Adica el cu copilul este asa, amic la o cafea, dar mai mult nu: nu: baita, schimbat, mancat, jucat foarte rar, cam singura activitate impreuna este ca ii pune tot felul de filmulete funny la laptop, cat mai fac eu un dus sau altceva si nu intru in raza vizuala a lui Gruia.
Insa, asa stand lucrurile, e destul de echilibrata situatia, pentru ca e si mama in preajma. Problema vine de la bani, ca ne-a prins criza asta cu niste rate enorme, eu nu ma pot intoarce la job, lui i-a scazut salariul si, culmea culmilor acum, dupa ce ies din CIC1 situatia va deveni si mai dramatica, din modul de calcul al indemnizatiilor E destul de multa tensiune in casa, el pune presiune pe mine sa caut sa fac bani din altceva, ceva in particular ... imi pare rau, n-am nici un talent ascuns, sunt prototipul clasic al angajatului specializat pe ceva anume si nu ma pricep la nici un fel de lucru manual & whatever
De cateva zile comunicam strict informatii, in rest ... eu cu netul, el cu filmele, e maniac!

Nah, m-am racorit!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom suna tare bine!!!Acu cuget...nu am ceapa rosie in rest am o merge si cu ceapa obisnuita???Ah si inca o treaba tonul din conserva il scurgi???
Nerantula imi pare rau de probleme cu banii,nici la noi nu e super roz situatia.Tu cum mai esti??Inca nu pui nimic la semnatura???
Bitza nici o problema ca ne-ai confundat si mie mi se intampla.Demult tot vreau sa te intreb in ce domeniu lucreaza sotul tau de e asa mult timp plecat.Eu pot sa mi-l imaginez pe Lucas cum sufera dupa tat ca si Andrei sufera mult dupa el(toata ziua cauta tel si il duce la ureche si striga ta ta ta ta ta ti) la noi doar ca nu e plecat din oras dar lipseste de la 8 dimineata la 8-9 seara de acasa, aseara ne-a facut o surpriza a venit la 6 jumate.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

rapid, cat mai apuc sa scriu, ca s-a trezit Dragos...

Nocom, eu nu ti-am vazut-o pe Daria dezbracata, dar n-arata a copil rahitic. Daca analizele nu releva niciun deficit, eu as mai cere si o alta parere a unui medic pediatru, care s-o examineze cu atentie. Cat despre vit.D injectabil, eu nu ti-as recomanda, pt. ca potentialul toxic (despre care am mai dioscutat) e mare si, in plus, acest mod de administrare nu e fiziologic. Asa se facea profilaxia rahitismului pe vremea cand eram noi copii mici si asa se face in tarile mai sarace, cu un nivel socio-economic si educational mai scazut, la noi, in comunitatile de romi. S-a renuntat la metoda asta pt. ca administrarea zilnica e mai adaptata metabolismului, asigurand o utilizare a vit. D mai uniforma.

Mergi la inceput

Nocom Andrei a avut tot timpul fontanela mai mare am mai scris eu pe aici ca merg la control cu el lunar la o dr specializata in asta.A facut si vreo 3 luni tratament cu Ca +vigantol 4 picaturi asta inainte de 1 an.Cand am fost la control cu el in decembrie la 1 an si 3 luni mi-a zis ca s-a inchis aproape de tot mai e cat varful la o unghie adica fff mica.Cred ca pana acum s-a inchis de tot ca eu nu o mai simt.Dar eu ca mama denaturata ce sunt mai uit sa ii dau vigantol zilnic ii dau asa pe sarite ca deh sunt uituca.
Ce vroiam sa iti zic ca el desi a aut un usor rahitism si coastele putin evazate dr nu ne-a recomandat niciodata vit D injectabil mi-a zis ceva asemanator cu Babymom ca nu e indicata si ca e chiar toxica asa am retinut eu.

Referitor la subiect vreau sa o intreb si eu pe Babymom (cand are timp)daca nu se inchide fontanela pana la 18 luni ce se face???
Si daca sunt cazuri de copii carora nu li s-a inchis fontanela decat tarziu si ce implica asta???

Diana

Mergi la inceput

In alta ordine de idei Andrei e tot asa mofturos la mancare nu mananca decat ce vrea el de la 1 suntem la cura de Pykovit desi dr a zis ca nu imi recomanda in mod expres sa ii dau ca e cu greutatea spre maxim pt varsta lui eu totusi am zis ca mai bine ca nu prea mananca legume , carne , oua....

Cred ca m-am hotarat si eu sa ii fac analizele de sange cu toate ca nu as vrea sa il intep in vena dar vreau sa stiu cum sta cu Fe Ca etc Mai este cineva care nu a facut analize la 1 an???Sau iar doar eu sunt mamica denaturata

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor.Multumesc ca va ganditi la mine..asta e ceea ce ma ajuta de multe ori in momentele mele de nori negri.
N-am intrat ptr.ca nu stiu cum sa mai explic ce se intampla ..se pare ca eu si sotzul am luat-o pe drumuri total diferite,vorbim doar de copii si de bani,in rest daca atingem alte subiecte ies scantei.Sunt dezamagita,si parca pe masura ce trece timpul e tot mai greu sa dau ignore la lucruri ce ma deranjeaza.
Totul a culminat in week-end ca nd sotzul meu a spus ca s-a saturat si ca prefera sa stea la job decat acasa.Nu stiu cum sau de ce s-a saturat ca oricum nu e acasa decat seara sau nici atunci.Iar ca prefera sa stea la job asta poate ca inteleg,tinand cont de faptul ca vine acasa si gaseste o sotie ciufuta,nearanjata si pusa mereu pe harta...deci cred ac aici eu sunt de vina.
Cu Andy nu se intelege deloc..chiar aseara am avut o discutie pe tema asta.Mor sa-l vad pe Andrei cu lacrimile in ochi,incapabil sa-mi explice de ce e asa,da stiu si incerc sa nu dezbat tema in fata lui.
Apoi din pacate e nemultumit de faptul ca iau bani putini,nu vreau si nu pot sa fac altceva in perioada asta.Cand ma voi intoarce in sept.la job voi lua si mai putin decat iau acum.
Si nu in ultimul rand e stresul intoarcerii mele la munca,cum ma voi descurca,ce voi face?Folosesc pers.I ptr ca stiu,sunt convinsa ca singura va trebui sa gasesc solutiile.
M-am intins ca o placinta,....imi pare rau.

Pio iti tin pumnii stransi la dr.

Nocom sper sa scapati cat mai repede de febra.

Nerantula,Angesi

Bitza,Dya,Lumi

Babytza multa putere va doresc...azi voi pune si eu banii in cont.

Ankussa bine-ai revenit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nerantula, imi pare rau, sper sa rezolvati situatia cat de curand.

dya, sa va iasa usor si repede si ultimile maselute.

pio, si eu de abia astept sa ne spui cum a fost la doc.

bitza, ma bucur mult ca e mai bine Lucas!

babymom, ai petrecut de ziua ta?

asa, acum sa va zic si sa va arat ce-a facut un hun aseara, Robi. eu mancam un mar si-l tineam ocupat cu rontaiala si pe Edi, tati nush pe unde era si Robi isi facea de lucru cu niste jucarii in bucatarie. timp de vreo 10 minute, s-au tot auzit bocaneli si, ziceam eu, daca e galagie, e bine. la un moment dat, se aude un hohot de ras, mai ceva ca bebelusii din filme. apare si tati si ma cheama sa vad de ce rade fi-miu asa cu pofta. ei bine, asta facea.
si acum legenda: eu am coltar in bucatarie. ca sa nu se catare hunul mic catarator Robi, am pus cate un scaun culcat, in parti. un scaun cu un singur picior, lat, impartit oarecum in patru, ptr stabilitate. hunul meu a scos perdeaua de la bucatarie de pe sina, tot tragand a scos capacele din margini, apoi perdeaua (desi e scurta, dar s-a inaltat si acum ajunge la ea), s-a catarat nush cum pe scaun (ala cu piciorul aiurea de era pus pe coltar, de-a latul). peste scaun era perdeaua facuta ghem si el, hunul, tronand satisfacut peste toate...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput