Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Cafea calda si pepsi

Ramo fetele ieri au facut schimbul la 3 ron dolarul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, multumesc de cafea.

Ieri am culcat copiii la 7.30 asa ca s-au trezit tare devreme azi (tot 7.30).....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ma doare o masea!!!!
N-am mai avut de a face cu dentist de vreo 6 ani daca nu mai mult... Nici nu stiu unde sa ma duc

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Noi tot cu febra Astazi este a treia zi si astept minunea!! Ori apar alte simptome ori dispare miraculos febra!!! .

Miruna am inteles, as scapa usor sa fie atat, sper ca azi sa scapam de febra!

Am si eu o intrebare:
Mai sunt bobocei carora nu li s-a inchis fontanela???

Daria mai are fontanel deschisa, cam 0.5 x 0.5 zic eu, dr zice ca e punctiforma.. ma rog..
In noiembrie i-am facut toate analizele de sange si este in limite normale si cu calciu si cu vitamina D, insa are costele iesite in afara, coloana mi se pare ff proeminenta, si fonatnela e deschisa, asa ca i-am spus dr ca are multe semne de rahitism.... Ea imi zice ca nu are nimic, dar mi se pare cam varza. Si mi-a zis ca vrea sa-i faca vitamina D injectabil ca sa stau eu linistita! Pai eu nu vreau sa intep copilul ca s a dorm eu bine noaptea!!!! Ci doar daca are nevoie!!!

Acuma ea insista sa-i faca D3 injectatbil desi analizele zic ca nu are deficit de nimic si nu stiu daca sa il procur sau nu.....sunt tare in dubii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata,

Noi tot cu febra Astazi este a treia zi si astept minunea!! Ori apar alte simptome ori dispare miraculos febra!!! .

Am si eu o intrebare:

Daria mai are fontanel deschisa, cam 0.5 x 0.5 zic eu, dr zice ca e punctiforma.. ma rog..
In noiembrie i-am facut toate analizele de sange si este in limite normale si cu calciu si cu vitamina D, insa are costele iesite in afara, coloana mi se pare ff proeminenta, si fonatnela e deschisa, asa ca i-am spus dr ca are multe semne de rahitism.... Ea imi zice ca nu are nimic, dar mi se pare cam varza. Si mi-a zis ca vrea sa-i faca vitamina D injectabil ca sa stau eu linistita! Pai eu nu vreau sa intep copilul ca s a dorm eu bine noaptea!!!! Ci doar daca are nevoie!!!

Acuma ea insista sa-i faca D3 injectatbil desi analizele zic ca nu are deficit de nimic si nu stiu daca sa il procur sau nu.....sunt tare in dubii....

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

am vrut sa-ti scriu ieri dar n-am mai reusitt....si noi am avut 3 zile febra, dar nu asa de mare - 38 cu 5 max, fara muci fara nimik si in zilele alea i-a spart o masea si aavut in acelasi timp o afta mare mare....dupa 3 zile a disparut febra si gata...

fontanela are si erica tot asa punctiforma, si coaste un pic evazate, iar eu i-am facut d3 injectabil de la nastere pana la 1 an, asa ca...acum ia d3 pe gura. daria

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

babytza mersi mult pt colet

cicescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

Neata,

Am si eu o intrebare:

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Imi pare rau ca are Dariuta febra! E tare greu sa nu stii exact ce are... Eu as zice, daca nu ai incredere in pediatra sa mai ceri o opinie de la altcineva. Si Sofia are fontanela deschisa, destul de mare as zice eu, cat buricul aratatorului meu.

Stie cineva care e deadline-ul pt inchiderea fontanelei?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Joy noua dr ne-a zis ca trebuie sa se inchida pana la 1 an si 6 luni...

fce ata de mult?! Un an?! Cica la noi nu se gaseste si trebuie adus din Germania.... Asa-i??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mami de Alexa, am mai observat asemanari si la treaba cu concediul de odihna care ti se da si pe anul stat in CIC...Eu lucrez intr-o companie de asigurari.Iti suna cunoscut?

Ada, ai dreptul legal la 16 zile de concediu pe an pe copil?Adica ar trebui ca acum sa ai dreptul la 32 de zile de concediu medical ca ai doi copii,nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Citat:
fce ata de mult?! Un an?! Cica la noi nu se gaseste si trebuie adus din Germania.... Asa-i??

se fac injectii la nastere, 2 luni, 4 luni, 6 luni si un an, deci vreo 5 daca-mi amintesc bine, si nu mai dai vigantol de loc. Mie mi le-a adus cineva din it, cand ajung acasa iti scriu denumirea de-acolo daca vrei...mai am o cutie ramasa...cica se gasesc si in rep moldova daca ai pe cineva

cicescu

Mergi la inceput