Bobocei de sept-oct 2008 (253)
Raspunsuri - Pagina 14
baby_boy spune:
Xor imi pare rau ca trebuie sa te intorci la scarbici. Totusi pana la ora 16 e o.k. Eu daca m-as intoarce mai devreme de ora 19 n-as fii acasa..plecata de la 8 dimi. Sper sa se acomodeze Mark repede si usor
Nocomsi noi am avut acum 3 luni sa zic vreo 3 zile de febra inexplicabila..cred ca tot o viroza ceva. Multa sanatate Dariei sa nu mai faca febra!!
De Vdrag mai stie cineva ceva? stiu ca trebuia sa ajunga la medic pentru progesteronul crescut daca nu ma insel. Sper ca e bine 
Ange pupam Crinuta. Si noi am invatat sa suflam nasul![]()
Eu am prestat asta seara o mancarica de spanac cu carnita. A fost delcioasa. Radu a papat un castronel.
De maine ramanem singurei..tati al nostru iar in delegatie.uff
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
abe spune:
babytza succes cu unghiutele!
in perioada cat am fost plecata mi-am dat seama ca nu am nicio dorinta sa ma uit la tv, in schimb tare ma rodea sa caut net sa va gasesc ![]()
![]()
angelynna82 spune:
Babytza imi pare rau ca aveti atata bataie de cap cu dr, sper sa se rezolve
, spor cu unghiile
, tare frumoasa meserie
Sanziana
si suntem aici langa tine, sa te acomodezi repede
servici..job...wow...imi lipseste fff mult, chiar imi doresc sa fac ceva macar de acasa...
cu zilele libere nu aveam probleme, sunam si spuneam ce era si puteam sta linistita acasa fara concediu medical adus....plus prime, bonusuri si alte cele
acum am sa vad abia din august, cand voi incerca cresa/gradi cu Crina, in fct. de cum se va acomoda voi merge si eu la munca, nu are cu cine sa stea iar cu soacra chiar nu vreau deloc sa o las...din mai multe motive
300 parca vorbesti de barbatul meu cand zici de al tau
, noi am avut o sedinta sambata...poate era mai bine daca nu avea loc, insa asa am aflat mai multe lucruri neplacute si la ce sa ma astept
eu mi-s racita cobza si cu rusii pe cap
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
Ramo eu zic sa ramai tot asa mai dezordonata ca asa se mai antreneaza si husbandu.![]()
Ange tu esti minunata nu stiu cum TC nu apreciaza ce are langa el si te tot necajeste.
si mai baga-l intr-o sedinta de data asta sa afle el lucruri neplacute.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Muuh multumesc pt sfaturi.
Era clar ca iti place lb rusa dupa numele baietilor.![]()
Xor e bine ca ai gasit gradi.Cu bunicii care nu se inghesuie la stat cu copilu mai cunosc eu si altii![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Abe bine ati revenit 
eu pe Crina cand era mai mica am lasat-o cu mama, dar nu a sesizat, insa cand a mai crescut nu a fost chip sa stea plansete, urlete si toate cele, acum se inteleg fff bine, chestia cea mai noua...plange dupa mine daca ies din camera...asa ca fac treaba mai greu
Dya fiecara ne-am spus multe ... acum are timp sa se schmbe, daca nu asta e, fiecare cu treaba lui...decat sa fac eu pentru amandoi treaba si sa am lipsuri in mai multe parti prefer sa fiu singura... un adevar trist da' asta e
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
Vio, vorbeam de concediul medical la care are dreptul mama cand se imbolnaveste copilul, cred ca sunt max 16 zile pe an, ti le da medicul de familie sau pediatrul copilului.
Am avut o singura data nevoie la Teo, am stat 5 zile cu el.
De asemenea cand a murit tata, mi-am luat cele 5 zile legale pentru deces ruda gradul 1.
Pe perioada sarcinii cu Radu mi-a dat medicul de familie de stat la pat, 9 zile, am avut sangerari si niste dureri nasoale de nu puteam pasi, plus tensiune, tot tacamul.
Asta a fost tot concediul meu in perioada 1sept2007-1aug2008.
Dragutul nostru de sef de departament a tinut sa mentioneze, cand am discutat de cariera mea... ca o femeie care isi ia concediu medical cand se imbolnavesc copiii si planifica sa se dedice familiei (nu stiu daca se ref la tata, sau la burta mea expandata peste masa) nu are rost sa se mai gandesca la promovare. Nu spun cariera, pt ca nu consider un job 9 to 5 no matter cat de inalt e postul cariera.
In fine chestia asta m-a enervat atata de rau ca fac si acum cand scriu spume la gura. Nu pot sa uit, stiu ca sunt toanta dar asta mi-s.
Mi-as schimba serviciul ca sa nu mai am de a face cu individul, si i-am zis-o si in fata inainte de a pleca...
In 12 ani de munca nu am avut niciodata probleme sa imi iau concediu, sa lipsesc, sa intarzii. Nu am exagerat niciodata, dar am si gasit intelegere intotdeauna. De aceea m-am si mirat ca un om atat de marunt in gandire poate ajunge atat de sus. Si m-a scarbit.
Si nu sunt putine noptile, sambetele, duminicile si orele mult peste 5 pe care le-am "daruit" firmei, atunci cand a fost nevoie, fara sa mi se ceara.
In fine, e putin dureros sa vad cum oameni capabili si recunoscuti fug mancand pamantul pentru ca un sef nou prefera sa faca epurare mai degraba decat sa cunoasca, inteleaga oamenii si sa-i motiveze sa faca altfel decat faceau, daca asta vrea el. Pentru ca asta s-a intamplat in ultimii doi ani pe-acolo.
Mai cosmaresc este ca acest nou sef a lucrat cu ani in urma in birourile noastre, nu mai zic ca fost la nunta mea. Si imi dadea mai sus mentionatele sfaturi ca prieten, vezi Doamne...
ma scuzati ca v-am plictisit atata...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri