Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada, uite www.store 4 kids . ro/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=carti&id=74bf8a1748fc5bd410fdb07952963613" target="_blank">cat de mari sunt piesele. Asta e fantacolor baby, cu dinozaurul ala verde pe cutie.

Ma intereseaza daca si la "basic" sunt la fel de mari ("baby costa spre 80 de lei iar basic l-am gasit cu 48-59 de lei in functie de situri) Ca si poze par la fel si ca sistem si ca marime, dar nu zice nicaieri care e dimensiunea pieselor la fiecare... Mie mi s-au parut destul de greu de inghitit si niciuna din fete nu s-a incumentat sa faca mai mult decat sa le bage in gauri. Chiar ma intereseaza ce crezi in conditiile astea pentru ca pentru mine jucaria asta e tentatie mare.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Tzitziri la un nefrolog ? Stiu ca nasa nea are ceva cu aparatul urinar si am aflat ca vrea sa mearga la urologie; cred ca asa ar trebui sa faca si prietena ta.

Eu mai citesc carti usurele in format txt de pe telefon.

Concedii si urgente - mi s-a dat liber cand am avut nevoie dar a fost extrem de rar. Am intrat in CIC cu aproape 40 de zile concediu de odihna, asta ca sa va imaginati . La nois e pastreaza aceste zile prin conventie si cred ca se pot si lua. Banii restanti pe concediu se dau tot prin conventie cand pleci din firma. Eu asa am inteles.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Sunteti niste dragute....dupa ce m-am mai perpelit nitel, azi am facut un prim pas....L-am inscris pe Mark la gradi!!!! Dupa ce am vizitat vreo 3, ne-am hotarat si l-am inscris la una....sunt ff multumita, arata f bine....
Pentru zilele in care nu va putea merge avem bunici si strabunici care au fugit ca potarnichile de responsabilitatea de a sta ZILNIC cu el....
300 - sa stii ca e destul de gri adica mi-a spus deja de la tel: "stii programul e 8-16 si 2 sambete pe luna"
Multa sanatate Andutei...si voua.....
pupici tuturor si multumesc pentru sustinerea morala....acum ca am facut primul pas, sa vad care va fi al doilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O stareee. Biancu s a hotarat sa reia notile albe

Cu scarbiciul ma gandesc cu groaza ce minunat va fi cu doi copii unu la cresa unu la gradi , virusi, raceli bube si cum va tb sa iau CM

lavida mussete bine a fost totul ok

xor a zis bine tzitziri, aceasi sentimente le am avut la Inisa cand am duso la cresa. Da ea s a integrat foarte bine avea copii, jucarii , eu eram aia care plangeam mai tare dupa usa

andy ce butoi mey, hai afara, si afara e la fel ca in butoi

Nocom sanatate multa Dariei!

babytza imi rau pt greutatile care treceti cu mama, multa sanatate si putere

edit:stie cineva vreun hotel/pensiune/vila ce o fi bun la Poiana Brasov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira eu cred ca Andrei se va adapta foarte bine si cu bunica de imprumut si la gradi. Totul este sa o luati din timp, nu sa il duci direct si sa il lasi sa planga cum s-a intamplat cu fetita prietenilor. Eu cu Alexei faceam asa la varsta de 1.5 ani: ii spuneam ca plec, ii spuneam deobicei cu o seara inainte ca a doua zi urmeaza sa plec, ii povesteam unde, incercam sa aproximez cat stau (sunt innebunita sa nu intarzii sau eram ca acum m-am lasat de sportul asta si fugeam inapoi spre casa pentru a nu depasi orele pe care i le spusesem) si intotdeauna imi luam mai mult timp sa plec. Se intampla sa ma roage sa ma intorc din drum, sa ma mai joc putin dar fiindca o luam din timp imi permiteam sa fac asta. Spre doi ani a inceput sa ma intrebe daca poate veni cu mine, daca am putut l-am luat, i-am aratat ce lucrez. Nu a plans niciodata cand m-a vazut plecand, plangea in schimb cand se trezea si nu eram acasa dar se linistea repede. Este adevarat ca eu nu am mai lucrat la program normal niciodata de cand s-a nascut el asa ca aveam timp sa petrec cu el cand eram acasa. Dar eu zic ca daca te decizi sa te intorci fie ca alegi gradi sau bunica de imprumut cheia este obisnuirea cu noul mediu/noua persoana, mi se pare esential. Chiar si la o cresa de stat exista persoane dispuse sa accepte asta, sigur unele o vor face in schimbul unei atentii (nu incurajez acest gen de lucruri dar pentru linistea copilului meu chiar calc peste asta) dar important este ca o vor face.
Nocom sanatate Dariei, ma bucur ca nu este nimic si sper sa ii scada febra curand. Mie doctorita homeopata mi-a spus ca este o forma de viroza care se manifesta prin febra mare si atat si ca sa nu ma sperii ca trece in trei zile.
piolica stii rusa? Era sa lesin cand am citit, e pasiunea mea, cum cresc copii si ne mai stabilizam cu banii ma reapuc de rusa. Si acum cand am putin timp ma uit pe manualul dupa care invatam ca sa nu cumva sa uit literele. Frumoasa limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lavinia Codruta, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Lavinia
Codruta

Multa sanatate si multa fericire alaturi de cei iubiti va doresc!!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Xor, urat program si nasoala lipsa asta de intelegere de la serviciu. Poti compensa cerand mai multi ani si facilitatea de a ramane in CIC? Da' ce sunt astia, depozit en gros de au nevoie de economist non-stop acolo? Pot angaja un om sa bage notele contabile, acum pe bune . Acomodare usoara .

Sa fiu amarata? M-a facut sotul dezordonata, sa nu zic mai mult... . Io cred ca-l deranjeaza ca-i las unele chestii nefacute express pentru el cand vine acasa si n-are timp sa se joace jocul lui preferat. Si de fapt s-ar putea sa fie chiar mai simplu, de doua-trei zile am treaba pe computer, da' multa asa, si n-are timp sa se mai joace... L-am inviat sa intre el in CIC ca eu m-as duce la serviciu, o fi bine? Mi0e cam mila de Anda ar un tata are si ea si macar asa poate se mai joaca impreuna mai mult decat o fac acum. L-am mai suparat si cu un articolas despre delegarea sacinilor casnice catre barbati pentru a-si mentine forma fizica, cred ca se simte parte exploatata si a luat de bun ce elucubram eu pe-acolo.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Oana, am ramas datoare cu un raspuns. Tigaile alea, doubleta, le-am luat de pe mediashoptv.ro, sper sa nu gresesc ca's pe tel, dar da 'doubleta' pe nea' gugal Mey acum zic eu, noi avem acelasi job? Ca tot ce ai pove tu de servici cu liberele recunosc din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

am fost plecata doua saptamani, a fost foarte bine dar mi-a fost tare dor de pitica mea

lavinia, codruta la multi ani!!!

lavida
ce intamplare groaznica! bine ca s-a terminat cu bine!

nocom multa sanatate Dariei!

referitor la subiectul cu copii care plang sau nu dupa parinti si cum se obisnuiesc cu alte persoane, noi am dus-o pe maria la bunici pe perioada in care am fost plecati. am dus-o cu vreo patru zile inainte, pentru ca bunicii sunt din alt oras si o vad o data pe luna ce mult. in cele cateva zile s-au obisnuit unii cu altii, adica ea cu bunica mai exact, bunica i-a invatat programul si restul, iar maria s-a obisnuit sa nu mai fiu eu mereu langa ea. dupa aceste patru zile am plecat (nu va spun cum au fost primele doua zile pt noi!) iar ea s-a comportat uimitor, a plans putin primele doua zile si atat!
iar acum la intoarcere plangea dupa bunica atunci cand aceasta parasea camera!!! asa ca, sunt convinsa acum ca noua ne este cu mult mai greu decat lor...

Mergi la inceput