Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

neata. Acum am ajuns si eu la munca. Mi-e un da pana la 24:00 mai am ceva de tras
Marylena bine ai venit si o sarcina cat mai usoara
NicoletaB: ar trebui sa fie ok. cam ciudata valoarea aia incerta
Nati:spor la cumparaturi sa ne spui si noua daca gasesti ceva interesant
Ela: si eu am carcei la gambe dar ii am de cativa ani.Pana acu doua zile nu am avut nici unul in sarcina da acu se pare ca m-a luat iara. Analizele in schimb mi-au iesit ok si iau si Elevit la recomandarea medicului.
De masurat nu m-am masurat nu de alta dar dau in depresie cu siguranta. Mai ales ca am fost un an in Anglia si am pus 20kg si acu nu mai stiu cum sa scap de ele. Dupa ce se naste bebe trebuie sa ma pun serios pe treaba ca nu mai merge.
Abia astept si eu ecografia. Nu mai am rabdare pana pe 12
Bia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Rocsy, Mira, Ela, Nana, Sabina , multumesc mult de incurajari si informatii.

Alesicoo, eu am fost chiar la Fortis, nu la CMU. Asta-i chiar o gluma buna ca apreciaza punctualitatea, pentru ca, desi am ajuns la timp, au mai intrat inca 2 fete inaintea mea si mai era si o a treia, dar m-a lasat pe mine in fata pentru ca ea avea programarea dupa mine, desi ajunsese mai devreme. Ca altfel as fi stat probabil vreo ora cu totul numai sa astept. Iar ecografia in sine nu cred ca a durat mai mult de 15 minute. Dar ce sa spun, el nu e vreun nesuferit, a fost dragutz, a si glumit cu mine, pe una din pozele pe care mi le-a dat a pus 2 sagetele si a scris "labii" Doar ca nu prea iti spune lucruri din proprie initiativa, de col am intrebat eu, pt ca altfel nu mi-ar fi spus ca valoarea normala de de 4cm... Iar legat de chestia de la rinichiut, nu mi-a spus absolut nimic, doar a trecut-o pe foaie si eu am uitat sa intreb la final ce e cu ea. Poate aveam eu asteptari prea mari de la dansul, ca auzisem numai de bine, dar sincer medicul meu la ultima ecografie a stat si mi-a explicat fiecare masuratoare in parte si m-a tinut peste 40 de minute...

M-am mai uitat acum peste valori si la cele mai multe e in urma mititica, pe alocuri cu zile bune, doar cateva masuratori sunt peste varsta gestationala :(. Dar sper sa mai creasca pana la urmatoarea vizita la medicul meu.

va pup

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si pe mine ma doare noada .
Am uitat sa va spun ca rezultatul la TT a iesit bine, dar de cand cu "pisica" nici nu am apucat sa ma bucur!

19+

Mergi la inceput

Mira, si eu am din cand in cand dureri de spate, tot asa, jos, la noada. Am fost la medic de balneo-fizio-terapie si pe urma la un kinetoterapeut si sa stii ca mi-au zis sa-mi iau minge sa stau pe ea in loc de scaun (nu stiu daca le stii, sunt niste mingi ft mari, gonflabile). Ma rog, mi-au recomandat si gimnastica speciala si masaj terapeutic, dar inainte de a merge trebuie sa iau avizul medicului care imi urmareste sarcina. Oricum, mi-au zis ca pana atunci pot face masaje locale cu creme speciale (inclusiv din astea gen Bengay, diclofenac), dar nu m-as risca pana nu-mi intreb medicul.
Incearca sa te mai ridici la fiecare 30 de minute si sa faci cateva exercitii usoare, si evita aplecarile din coloana (nu stiu daca m-am exprimat clar ).

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Fetelor, simt ca innebunesc.... Nu ma pot sta pe scaun si gata... Ma doare capatul coloanei, inspre fund, indiferent de ce pozitie as adopta. Incerc sa ma misc la fiecare jumatate de ora, da' chiar nu are niciun rezultat!!!! Voi aveti problema asta?

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Cristina, dar de ce te-ai dus si la alt doctor daca doctora ta are ecograf? Nu te supara ca te intreb.
si la mine buburuza la unele masuratori este mai mica iar la altele este mai mare chiar cu o saptamana. Dar daca doctorul zice ca este ok nu avem de ce sa ne facem griji de geaba.

Ela 23+ si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Pe mine nu ma doare doar noada, ma doare cam jumatate din coloana, incepand de undeva de sub omoplat si pana mai jos de shale. Cand am acumulat deja multe ore de stat pe scaun, sau cand stau in pat pe spate. Nu m-as risca cu Diclofenac, eu parca stiam ca trece de placenta asta. O sa intreb medicul. Iar ma duc cu lista luuunga cat o zi de post.

Ana 25+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Si pe mine ma dor oasele, mai exact intre picioare, i-am spus doctorei si mia zis ca sunt articulatiile, ca ma dor probabil de la faptul ca stau foarte mult pe scaun, dar ca nu imi poate da nici un tratament pentru ca este interzis in sarcina.

Mergi la inceput

Ela, cum sa ma supar M-am dus pentru ca Iosup este renumit ca fiind unul dintre cei mai buni ecografisti si imi facusem programare la el de acum 3 luni. Medicul meu mi-a facut de fapt o morfofetala la 17 sapt cand am fost la el ultima oara, si mi-a zis ca mai facem morfo de abia la 32-33 sapt (parca). Dar eu citisem peste tot ca morfo de trim 2 e bine sa se faca intre sapt 20-22, atunci e mai maricica si se vad altfel eventualele probleme, asa ca daca tot aveam programarea la Iosup, m-am dus.

Citat:
citat din mesajul lui ela-anda33

Cristina, dar de ce te-ai dus si la alt doctor daca doctora ta are ecograf? Nu te supara ca te intreb.
si la mine buburuza la unele masuratori este mai mica iar la altele este mai mare chiar cu o saptamana. Dar daca doctorul zice ca este ok nu avem de ce sa ne facem griji de geaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Am revenit ... dupa pauza !
Mommy_to_be : foarte frumoasa poveste ... karma + sufletul pereche, nu ?
Ramona80 : felicitari pentru
Ela : din cate stiu, la fel ca si Mira , carcei gambelor sunt dati de o concentratie mai mica de ca .

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna,dragelor!

Sa va mai spun o patanie de-a mea?!
Azi am alunecat pe gheata si m-am facut lata cat trotuarul,spre deliciul si hazul lui Radu...e ce parere aveti sa mai si rada copilul de mine?!...of si am facut si niste vanatai in genunchi de toata "frumusetea".
In alta ordine de idei, mi-am facut o alta programare la un 4D,pentru saptamana viitoare ,nu de alta dar sa fiu sigura ca bebitu' meu e ok,pt ca dr cu care voi naste eu a fost foarte superficial in evaluari.(dupa asteptare de vreo 3 ore)
In 10 min a vazut tot...chiar si sexul copilului...voi cat stati la eco de obicei?

Pup fetele!

TEO 18+

Mergi la inceput