Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare si de la noi

felicitari burticilor care au vesti bune de la eco , felicitari si celor care ni s-au alaturat .

noi avem 84 cm, in talie, masurat cu ruleta . ca n-am gasit centimetrul de croitorie si am "chinuit" ce am prins si eu prima data, adica o ruleta. si pentru ca nu statea chiar lipita de mine, or fi de fapt vreo 80-82 cm...
la greutate, nu stiu cat, evit sa ma cantaresc, nu vreau sa-mi stric ziua. cand ma cantaresc, ma cantaresc seara si mai scad un kil sau cat imi convine mine (ca na, am burta plina, nu se pune...).

mai e cineva ca mine, sa nu ia vitamine? eu ma uit la ele pe noptiera si zic pas, nu-mi vine, parca ma apuca iar greturile numai cand imi imaginez ca le inghit. pana acum stau bine, n-am ameteli, nu carcei, nu ma doare nimic...dar nici analize n-am mai facut. si sincer, nici tragere asa mare de inima n-am sa ma duc iar la medicul de familie (in partea ailalta a bucurestiului!) pt o trimitere si apoi la intepat...nu stiu, oi fi inconstienta.

vad ca voi ziceti de eco morfologice si la 32 de sapt si la 36...eu dupa cea de 22 de sapt. n-am mai facut la prima sarcina. nu stiu daca trebuia sau nu, vad ca nici acum n-a zis dr meu nimic ca ar mai urma vreuna. probabil o sa mai fac la el la cabinet cate o eco, asa, de verificare. dar chiar morfologica nu cred ca va fi.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 21+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Teuta, ai grija cu cazaturile iar apropo de timpul petrecut la ecograf , la eco 4D am stat cam 40 de minute dar in rest cam 10 - 15 .

Ela 23+ si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vai Teo, ai grija sa nu-l mai scuturi asa pe bebe! Sper ca esti ok, exceptand vanataile.

Si pe mine ma doare bazinul la fiecare miscare, mai ales in zona pubiana. Mama lor de ligamente !

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sabina : ce frumoasa sa povestea vostra ; fiecare poveste cu farmecul ei !
Ale : imi plac ambele variante pentru nume , si daca este sau .

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Si eu m-am masurat tot cu ruleta pentru ca nu am metru de croitorie si am 105 in talie(cam mult) sau nu m-am masurat eu bine. Trebuie masurat in zona buricului?

Ela 23+ si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Teo : de cazaturile astea pe gheata mi-e groaza si mie, abia astept sa vina primavara ! Cred ca pentru Radu a fost foarte amuzanta cazatura ta , sper ca sunteti bine . Daca simti orice nic disconfort sa iti suni medicul ; nu vreau sa te sperii , doar ca va trebui sa avem din ce in ce mai multa grija de noi !

Mai fetelor, cred ca Nati a cumparat tot magazinul ... fac si eu pe soacra acum ... o dau la disparuti ca era dimineata cand ne ameninta cu shoppingul !

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare, fete dragi!

Mai Arturica, ce idee sa ne masuram in burti. Se bucura de mare succes, vad, asa ca si eu m-am masurat si cred ca detin recordul (110, cu ruleta, dar si cu burta plina) Revin cu o masuratoare maine dimineata, cu burta goala, poate-mi mai creste moralul, pt ca precis e vorba de un strat sanatos de grasime.
Apropo de asta si de Iosup, ca vorbeati mai devreme, a fost o prietena la el la eco si a intrebat-o cate kg a luat, ea a zis 5, el i-a spus: copilul are 200 grame, restul sunci!

Sabina, nu stiu ce sa zic de gradi, sunt pareri pro si contra, noi o sa incercam. Am gasit una aproape de casa si sunt doar 6 copii la grupa mica, ceea ce mi se pare ok.

Marylena, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Legat de toxoplasma, eu am avut prin copilarie, de atunci am ramas cu Igg pozitiv, dr gineco mi-a zis ca asta nu inseamna ca am imunitate, ma pot oricand reinfecta, cica parazitii nu dau imunitate. In sarcina asta mi-a dat sa fac doar Igg, nu si Igm, si a zis ca daca apar valori mari la Igg poate insemna o reinfectare. Mi-au iesit Igg 27 si peste 1 luna Igg 29. Nu-mi dau seama daca sunt mari sau nu, dr nu m-a lamurit daca sa-mi fac griji sau nu. Ieri am refacut Igg si am facut si Igm, pt linistea mea, acum astept rezultatele.
Marylena, tu ce valori ai la Igg?

Despre analize, eu mi-am facut ieri fierul, dat fiind ca nu se mai gaseste sa stiu daca sa ma agit, plus ca la inceputul sarcinii depasisem valoarea maxima. Si....surpriza, mi-a scazut de la 160 la 60 in doar 3 luni Deci trebuie sa iau! La fel si calciul, e sub limita. De calciu nu mi-a zis dr nimic, deci nu iau.
Vitamine nici eu nu am luat si nici n-o sa iau, doar de fier mi-a zis dr.

Felicitari Crissy pt fetita sanatoasa, chiar de-i mai micuta, colul e la fel si la mine si dr a zis ca e ok, si bebe meu are o dilatatie pielocaliceala la rinichiul drept de 4 mm si am inteles tot de la Nana ca trebuie doar sa tinem sub observatie. Eu am facut eco la Pop si nu mi-a zis nimic legat de chestia asta, daca era ceva de alarma ma gandesc ca mi-ar fi atras atentia.

Cat despre Iosup, are dreptate Sabina, e un medic foarte controversat, dar nu e cazul sa dezbatem asta acum. Eu am fost la Pop pt ca asa am mers si la prima sarcina, insa ma gandesc pt ultimele eco sa mai merg si in alta parte, preturile sunt chiar exagerate, asa cum ziceati.

Nu stiu ce mai voiam sa zic, ies un pic la niste cumparaturi si revin

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 26+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Vai Nati, ce tare esti si ce dulce e Cami a ta!!!!M-am prapadit de ras, pe bune... Eu asa am fost de cand ma stiu cu trezitul de dimineata. Adica mi-e ffff greu sa ma trezesc si aman momentul asta cu snooze Da' ma gandeam ca odata ce o sa vina bb si va avea un program, ma voi trezi si eu prima, precum mama, ca sa le pregatesc pe toate cele necesare. Din cate imi spui tu insa, nu se va intampla neaparat asa Iar asta draga mea, nu ne face neaprat niste putori, ci mai degraba femei odihnite care isi indeplinesc mai usor sarcinile peste zi [:P]

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mira sa stii ca la inceput e chiar asa cum crezi tu! Cu bebe mic trebuie sa te reorganizezi, adica o faci involuntar, cand incepe sa planga noaptea de foame/trebuie sa-l schimbi,fii sigura ca nu mai folosesti snooze. Acum Cami e mare, si imi permit si eu, caci ea sta in fund si ma asteapta sa ma ridic, sau fuge la oala.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

98 de cm are si burta mea
Teo,vai ce sperietura...ai grija cu cazaturile. la eco,stam max 15 min,sa vedem la cea de sapt viitoare.

Sunt extrem de obosita,asa dormi oriunde si oricand...si imi e o pofta nebuna de bere

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, o sa va plictisesc cu problemele mele dar m-am mai uitat acum pe ce mi-a scris dr Iosup pe eco, si am si probleme cu placenta, se pare: gradul 2 de maturitate, grosime maxima 46 mm. Stie cineva ceva despre asta? E mult gradul 2 de maturitate? El mi-a zis ca sunt (eu, nu placenta) cam obosita, sa ma odihnesc mai mult, sa beau mai multa apa, sa iau MagneB6, dar mai multe detalii despre placenta nu mi-a dat :( si nici eu n-am intrebat ca deh, habar n-aveam atunci pe moment ce-i aia gradul 2 de maturitate.

Sorana, merci

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput