Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Salutare, fete dragi! Apropo de asta si de Iosup, ca vorbeati mai devreme, a fost o prietena la el la eco si a intrebat-o cate kg a luat, ea a zis 5, el i-a spus: copilul are 200 grame, restul sunci! Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 26+ Tudor |
e, pai nu e chiar asa. ca mai e si lichidul amniotic, mai e si uterul care creste, mai e si sangele suplimentar "in instalatie". o fi si ceva depozit adipos (ca hormonii de sarcina ne ajuta sa construim rezerve inclusiv de grasime pt bebe in caz de nevoie). si cred ca se mai retine si multa apa, eu acum beau foarte multa apa si n-o mai elimin asa ca inainte, deci pe undeva se asaza si aia.
ca daca ne-am gandi ca bebe are - la final - sa zicem 4 kg (desi nu toti ajung chiar pana acolo) + 1 kg de lichid amniotic si placenta inca vreo 500 de gr., cam atat ar trebui sa luam in greutate dupa afirmatia "ilustra" a doctorului respectiv
. or niciun doctor nu recomanda sa iei in sarcina in jur de 5-6 kg
. _
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
r_ocsy spune:
Nimic la tembelizor ... ca de obicei ! Se uita oare cineva la emisiunea lui Bahmu ?! Mai bine s-ar lasa si si-ar vedea de casa si de familie ... daca aveti timp acum merita sa aruncati o ochiada la stilul ei vestimentar , se crede snur si poate un pic pe pasarela
... ce rea am fost !!!
R_ocsy
24 fix
Ana Sofia
ela-anda33 spune:
Olivia, eu cred ca un pic de bere nu poate sa faca rau. Sau incearca o bere fara alcool, ca doar trebuie sa-ti potolesti pofta.
Ela
23+
si mami de Alexandru
NicoletaB spune:
Teuta- aveti grija de voi!
Crissy- du-te la medicul tau care iti supravegheaza sarcina ca sa te lamureasca! Eu prea mult nu te pot ajuta cu info.
Fetelor cu toxo de dinainte de sarcina, toxo se poate reactiva ori de cate ori imunitatea e scazuta, iar gravizenia e un factor serios (asa spuse doctora de la Cantacuzino) asa ca evaluati-va periodic. Pe analize trebuie sa fie interpretarea de genul: <2 (negativ), >3 (pozitiv), 2-3 (zona gri=incert)
19+ 
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Fetelor, o sa va plictisesc cu problemele mele ![]() ![]() dar m-am mai uitat acum pe ce mi-a scris dr Iosup pe eco, si am si probleme cu placenta, se pare: gradul 2 de maturitate, grosime maxima 46 mm. Stie cineva ceva despre asta? E mult gradul 2 de maturitate? El mi-a zis ca sunt (eu, nu placenta) cam obosita, sa ma odihnesc mai mult, sa beau mai multa apa, sa iau MagneB6, dar mai multe detalii despre placenta nu mi-a dat :( si nici eu n-am intrebat ca deh, habar n-aveam atunci pe moment ce-i aia gradul 2 de maturitate.Sorana, merci ![]() Cristina, fericita 21+ cu Patricia |
nu te agita. Iosup incepe cu masuratoarea parca de la 2. Placenta ajunge la 3 la maturitate, aproape de nastere. Ce a mai scris: lichid in cantitate normala? Aspect normal?
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
acum ca m-ati provocat buroiul meu are 117 cm
Sorana ai grija cu epidemia de scarlatina. Iar e la moda si gradinitele au prostul obicei de a nu le raporta, pentru a nu fi inchise.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
BUna seara burtici cu floricici!
Hop si eu de dupa cortina...dupa o scurta absenta(ca si timp)dar lunga ca si capitole![]()
Offf,off cat ati mai scris..sunt in urma cu 2 capitole jumatate,in doar 3 zile
.Nu se indura nici una din voi sa-mi faca si mie o recapitulare?
![]()
Din ce am vazut,au mai aparut garvidutze noi,carora le urez bun venit si sarcini frumoase
;nu am retinut nume,decat Biajitaru,pentru ca vroiam sa intreb de ce ai semnul plangacios
dupa caruciorul albastru,la semnatura?
Cam atat...sambata am ultimul examen si dupa nu mai scapati de mine![]()
poze
Cristina
cu Seby 26+
olivia_popa spune:
Crissy,nu cred ca e o problema,placenta se maturizeaza in timp.Daca bebe are lichid suficient e ok.
Ioana...vii tu sa ne faci in ciuda cu burtoiul![]()
![]()
...mai... sa imi zici ce ai facut sa fac si eu la urmatorii
(eu tot sper sa am gemeni)
19+
mommy_to_be spune:
Crissy, da... as folosi eu minge din aceea, insa mi-e chiar imposibil la servici. Mi-am luat crema de arnica si o sa vad ce rezultate da. Merci de sfat, oricum. Si eu stiam ca Iossup are un fix cu maturarea placentei. Cel mai bine discuti cu medicul tau
rocsy, eu asa tind sa cred ca ar fi... pentru ca pe langa faptul ca au tot fost coincidente pana sa ne intalnim, am trescut si dupa acee prin multe chestii care credeam ca ne vor desparti, insa am ajuns sa evoluamn impreuna si sa ne fie mai bine![]()
teo, ai mare grija la gheata asta. Sa mergi la eco si sa ne spui cu a fost
Cris, bine ai revenit printre noi
Bafta pentru ultimul examen.
Mira
fericita 24+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Crissy, da... as folosi eu minge din aceea, insa mi-e chiar imposibil la servici. Mi-am luat crema de arnica si o sa vad ce rezultate da. Merci de sfat, oricum. Si eu stiam ca Iossup are un fix cu maturarea placentei. Cel mai bine discuti cu medicul tau ![]() rocsy, eu asa tind sa cred ca ar fi... pentru ca pe langa faptul ca au tot fost coincidente pana sa ne intalnim, am trescut si dupa acee prin multe chestii care credeam ca ne vor desparti, insa am ajuns sa evoluamn impreuna si sa ne fie mai bine teo, ai mare grija la gheata asta. Sa mergi la eco si sa ne spui cu a fost ![]() Cris, bine ai revenit printre noi Mira fericita 24+cu Maya Alexandra minunea mea |
Mira eu am luat minge din aia de la tarabele din Bran. Fiimea toata ziua sare cu ea prin casa.
Olivia nici eu nu stiu cum au iesit gemeni. Un lcuru e cert, fii-me a efacut in Creta, iar fetele in Bulgaria la Grand Hotel Varna.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.