Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ela eu la prima sarcina aveam niste carcei oribili. Cand nu mai puteam luam jumatate de pastila de calciu efervescent iar spre sf un sfert. calciul este f periculos, ptr ca poate da contractii. La sarcina asta nu am deloc probleme, semn ca am destul calciu in organism.

Nana ce ciudat. Si eu am pisica crazy Nata si am imunitate la toxoplasmoza. De la ultima sarcina si pana acum nu aveam imunitate la Citomegalovirus, dar se pare ca l-am facut si pe asta intre timp. Asa ca stau linistita. Toxoplasmoza se mai poate lua si din gradina, atentie la cele care aveti plante si va place sa gradinariti. pamantul poate fi infestat.

Moni bine ai revenit.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

Am tras chiulul in weekend pe motiv de vizita a soacrei. Acum am recuperat la greeeeeeeeu din urma.

Bun venit noilor burtici. Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen
Tatiana imi pare tare tare rau ca treci prin asa ceva. Fii optimista si sunt convinsa ca totul o sa fie bine.
Aly brrrrr, accident de masina!!! M-a cam luat cu fiori. Bine ca sunteti bine

Toate gandurile mele bune catre toate fetele care au probleme si care trec prin momente nu tocmai placute.

alesicoo o sa iti fie probabil mai greu la inceput fara sotior, dupa aceea daca zici ca te duci si la munca o sa treaca timpul altfel. Hai capul sus. Numai maine nu-i poimaine si o sa ai si sotul acasa si minunea in brate. Foarte frumos numele ales pentru bebelina.
Despre Iosup nu stiu ce sa zic. Eu am preferat sa nu ma duc la nici un vestit din asta. Dar noi am mai avut discutia asta asa ca nu ma mai repet.

Mi-ati facut o pofta cu ciocolata de casaaaaaa, dar nu prea imi vine sa fac pentru ca Tudor nu a mancat pana acum ciocolata si daca fac....o sa vrea si el ca nu o sa ma pot ascunde. Hmmmmm, sa vad. Ma mai gandesc. Poate fac si neagra si alba si lui ii dau din aia alba.

M-am masurat si eu si raportez 94 cm. De kilograme acumulate nu prea stiu ce sa zic ca am un cantar care cam da rateuri. Dar luand in calcul si marja lui de eroare ar trebui sa fie cam 4-5 kg. Trebuie musai sa fac o vizita la medicul de familie saptamana asta si o sa aflu atunci ce si cum cu kilogramele.

Ma duc sa culc copilul si revin.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Multumesc fetelor!
O sa merg la medicul de familie , pentru ca la doctorita mea sunt programata tocmai in 3 martie.
Orcum ma gandeam sa iau dupa capul meu niste magne b6, desi eu iau Elevit si stiu ca si asta contine magneziu

Ela 23+ si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Pup toate fetele...mi-era tare tare dor...of-of de cand n-am mai apucat sa intru...
Mai am vreo doua saptamani si intru in prenatal...deja joi vine colega care ma va inlocui, mai stau putin cu ea sa o pregatesc si apoi...acasica.

Raduc e bine, putin racit...mai un rosu in gat, mai o mucioasa...

Eu am luat 16 kg deja...de la 57 la 73...sper sa nu ma fac cat la Radu (adica de 85)...dar nu pot sa bag mana in foc.
Oricum, macar stiu ca se duc dupa, asa ca nu-mi fac mari probleme...cred ca efectiv asa sunt setata.

Sunt foarte obosita, in schimb...ma scol la 5, plec la 6 dimineata de acasa si ajung la 7 seara inapoi (fac cca 4 pe drum dus-intors in transportul in comun) si prin gerurile si ninsorile astea...
Seara nu mai am putere sa mai fac nimic...

Mai e putin...

Pe-aici vad ca sau inmultit fetitele! Pupam toti bebeii pe care ii va aduce DD pe pamant in primavara asta! Sa fie sanatosi cu totii!

Morfofetala noi am facut-o la Meclea la Sanador. Eu am mare incredere in el, cu el l-am "analizat" si pe fiu-miu cel mare. Nu e el prea vorbaret sau prea prietenos, dar din moment ce nu m-am dus sa socializam, l-am lasat sa-si faca treaba si am fost multumita ca totul a fost ok.

Va mai scriu, ma mai eliberez de aptamana viitoare, in principiu si va mai pot scrie mai multe!

Va pup!
Sarcini usoare si bebei la termen!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 27+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, a avut dreptate sotul tau "never say never", pentru ca niciodata nu sti unde te poarta viata. Ata e moto-ul meu ca mi s-a adeverit de prea muuuulte ori. Frumoasa si povestea voastra!!! Se pare ca unele lucruri sunt menite sa se intample. Eu chiar cred in chestia asta.

Lauriciu, bine ai revenit printre noi!!! te asteptam mai des dupa ce intri in prenatal. Bine ca bb e bine

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Alinutzada intradevar imi este groaznic de greu fara ciuci(sotz) mai ales cand vine noapteadar stiu ca vine exact in cel mai important moment din viata noastra: venirea pe lume a micutei noastre bucatici din RAI( EU ASA O MAI ALINT...BUCATICA MEA DE RAI)
da noi am mai vb despre iosup...vad eu joi care e treaba cu el

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Alina, un weekend intreg cu soacra? brrrr ala nu e weekend

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Marilena- tu erai infectata inainte de a ramane insarcinara? Din cate am citit e mai ok asa, decat sa te infectezi in timpul sarcinii.

19+

Mergi la inceput

Fetelor, simt ca innebunesc.... Nu ma pot sta pe scaun si gata... Ma doare capatul coloanei, inspre fund, indiferent de ce pozitie as adopta. Incerc sa ma misc la fiecare jumatate de ora, da' chiar nu are niciun rezultat!!!! Voi aveti problema asta?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Dupa ce s-a fatzait in pat de parca il pisca cineva de fund, a adormit...lemn. Copiii astia!!!

Mira eu sunt norocoasa la capitolul soacra. Ne intelegem super super bine. Asa ca vizita ei nu a fost un calvar. Din contra. Iar Tudor e lesinat dupa ea, nici cafeaua nu poate sa si-o bea cum trebuie ca o ia de mana si o duce la jucarii, sa se joace.
Si eu experimentez dureri de spate, in zona capatului coloanei (nada/noada fundului cum e cunoscuta popular zona - ma scuzati fetelor pentru exprimare dar...). Nu stiu de ce si nu stiu nici cum sa ameliorez durerea. O sa incerc sa imi fac un masaj usor cu un gel cu arnica, sa vedem ce rezultate obtin.

Fetele care sunteti la a doua sarcina si care ati trecut printr-o epiziotomie, pe voi va doare zona perineului? Pe mine da. Din pacate. Nu tare si nu intotdeauna dar e deranjant. Cunoasteti vreun remediu?

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput